tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Kinderfeestje Rotterdam

Compleet overzicht met unieke kinderfeestjes voor 4 tot 12 jaar in Rotterdam

Filter 54 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 54 kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Rotterdam (+5 km)
Tonen
uitgelicht

FotoFeestjes - Zelf leren foto's maken

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 19,50 per kind
6 tot 10 kinderen
Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Wij geven jouw kind een onvergetelijk verjaardagsfeestje. Samen met de kinderen gaan wij op pad om de prachtige natuur te fotograferen. Ze gaan zelf met een cameraatje aan de slag om de mooiste foto te maken onder begeleiding van 2 ervaren fotografen. Wij vertellen ze op speelse wijze hoe ze de mooiste foto kunnen maken.

Tonen
uitgelicht

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 7 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 25 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Tonen
uitgelicht

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 162 beoordelingen
Vanaf € 7,95 per kind
Vanaf 2 kinderen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, inclusief de ouders! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Tonen
uitgelicht

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 8 beoordelingen
Vanaf € 10,- per kind
4 tot 23 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Tonen
Vanaf € 15,- per kind
4 tot 10 kinderen
Rotterdam
Korte omschrijving

Racen door de Verkeerstuin, spetteren in de Havenspeeltuin, dieren aaien in Dierenwijck. Je kan in Plaswijckpark helemaal losgaan! Met mooi weer spring je op een vlot in de Vlottenvaart en vaar je over de plas in een Zwanenboot. Is het hondenweer buiten? Dan kan je lekker binnenspelen in Huis in de Heuvel, de Apenspeeltuin of kom kijken naar een theatervoorstelling.

Tonen
Vanaf € 120,- per kinderfeestje
4 tot 12 kinderen
Rotterdam
Korte omschrijving

Virtuele achtbanen trotseren, vechten met Drones, Draken en Orks, virtueel dansen en oog in oog komen te staan met een dinosaurus. En nog vele andere toffe VR games spelen. Dit stoere en originele tienerfeest is een must do voor alle jongens en meiden die van gamen houden.

Tonen
€ 15,75 tot € 19,75 per kind
8 tot 15 kinderen
Rotterdam
Korte omschrijving

Op zoek naar een super leuke plek om jou vetste kinderfeestje ooit te vieren? Boek dan 'De Tijdmachine Escape Room' voor jou en je vriendjes en vriendinnetjes en beleef een avontuur dat je nooit meer zult vergeten. Onze escape room is te spelen vanaf 8 jaar en geschikt voor minimaal 8 en maximaal 15 kinderen.

Tonen

Bruidsjurken passen voor de lol voor kids

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 149,50 per kinderfeestje
2 tot 10 kinderen
Rotterdam, Hoogvliet
Korte omschrijving

Welk meisje droomt er nou niet van om later te stralen als bruid? Bij dit kinderfeestje komt deze wens nu al in vervulling! Uiteraard hebben wij ook aan de jongens gedacht. 
Zeg 'JA wij willen!' tegen dit *unieke* kinderfeestje.

Tonen
€ 18,50 per kind
6 tot 20 kinderen
Rotterdam
Korte omschrijving

Van alle leeftijdsklasse kunnen meisjes bij ons terecht in de beautylounge te Rotterdam voor de zeer geliefde beautyfeestjes en voor de allerkleinsten de prinsessenfeestjes. De meisjes worden met mooie glittertjes en glansjes opgemaakt en de nageltjes worden gelakt.

Tonen
€ 10,75 tot € 25,75 per kind
5 tot 100 kinderen
Rotterdam
Korte omschrijving

Een uniek feestje op hoogte? Vier dan je verjaardag bij ons in Rotterdam. Het vetste in & outdoor Adventure Park van Nederland! Bij ons vind je onder andere hoogteparcoursen, klimwanden, boulderen, trampolines, tokkelbanen en een super spectaculaire vrij val van 10 & 20 meter hoog.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01