tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 lightbulb flame

Mooier wordt het niet! - Beauty verjaardagsfeestje bij jou thuis

Wat ga je doen?

Geen zin in georganiseer, autoritjes of liever niet buiten de deur? Dan is dit make-up beautyfeestje met een beautybox vol heerlijke huidverzorgingsproducten, make-up, spellen en instructievideo’s de oplossing voor een oogverblindend make-up kinderfeestje in je eigen huis!

Het enige dat je nog hoeft te doen is de beautybox bestellen, de bijgeleverde uitnodigingen versturen, het huis versieren en de tafel mooi aankleden. Met de vele producten en online stap voor stap instructievideo’s voor de verzorging van de huid, make-uppen en de spellen kunnen de meiden zich helemaal uitleven. Samen met de leuke spellen is dit een middag- of avondvullende activiteit. 

Alles wordt toegestuurd en niets hoeft retour. Ook heel leuk voor een slaapfeestje. De inhoud van de beautybox is gebaseerd op 6 meiden. Leeftijd 9-12 jaar. De levertijd is 2 weken.

Prijs: € 130,- exclusief € 7,65 verzendkosten.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 130,- per box (incl. BTW)
Exclusief verzendkosten
Vanaf 6 kinderen
3 tot 3,5 uur
Binnen
1
Goed om te weten:
  • Mogelijk vanaf 9 jaar

Gemiddeld een 9,6 uit 14 beoordelingen

9,8 Beleving
9,9 Begeleiding
8,9 Prijs/kwaliteit

Super geslaagd feestje

Mijn dochter werd in november 12 en wilde een make up feestje. Via deze site kwam ik in contact met Astrid. Het contact verliep heel snel en vriendelijk, een extra kindje er, geen probleem, het werd geregeld. Het uitpakken van de box opzich was al een feestje. De inhoud was uitgebreid.Het feestje was zeer geslaag.
Grt Baukje

In november werd ik 12 en heb ik een beauty feestje gehouden met de box van Astrid. Ik vond de inhoud van de box heel leuk en ben er heel blij mee en mijn vriendinnen ook. Er zat zoveel bij, we hoefden er alleen maar een haarband bij te kopen.
Ik heb er door de filmpjes ook heel veel van geleerd. Het was een leuk feestje en ook heel leerzaam.
Groetjes Danique

Door: Baukje

Geweldig feestje!

Onze dochter had voor haar 9e verjaardag haar vriendinnen uitgenodigd voor een beauty en spa feestje. Dankzij de Beauty box een zeer geslaagd feestje. De box wordt d.m.v. duidelijke filmpjes ondersteund waardoor de meiden ook echt wat leren. Zeker een aanrader!

Door: RBI
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01