tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Wat ga je doen?

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Het team dat als eerste terug is bij de start met de vier vlaggen van het andere team, kan de kleine schatkist openmaken. Daar zit iets in om verliezende team te bevrijden, uiteindelijk kunnen ze gezamenlijk de grote schatkist openen en officieel ontsnappen. Uiteraard staat er ook voor het verliezende team een te gekke uitdaging te wachten, want uiteindelijk hebben de teams elkaar nodig om te ontsnappen en te onthullen wat er in de grote schatkist zit! Tussendoor krijgen de kids natuurlijk wat te snacken en drinken van ons! Dit kinderfeestje wordt buiten georganiseerd, lekker in de buitenlucht en natuurlijk gezond! Dit kan in het bos zijn, maar het kan ook in een rustige woonwijk.

Liever een ander sportief kinderfeestje? Geen probleem! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften. Onze kinderfeestjes zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden.

Wij zijn inmiddels op verschillende plekken in Nederland gevestigd! Wat ons betreft gaan wij namelijk overal naartoe, maar de reiskosten zijn dan wel voor eigen rekening. Heb je toch liever een vast concept sportief kinderfeestje? Wij hebben unieke concepten zoals bijvoorbeeld onze unieke, sportieve Escape Lasergame Jachtseizoen, Expeditie Robinson Escape, Escape Voetbal en Escape Bootcamp! 

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 164,99 tot € 214,99 per kinderfeestje (incl. BTW)
Exclusief reiskosten
4 tot 99 kinderen
1,5 tot 2 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 9,9 uit 13 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Super leuk

Maud was ook echt leuk met de jongens.

Door: Kim

Dit feestje had alles!!!!!!!

Dit feestje had alles!!!!!!! Competitie, samenspel, veel lol en onwijs leuke begeleiding. Wij speelden het Escape Lasergame Jachtseizoen. Op zoek naar een sportief feestje voor jong en oud, kijk dan niet verder en boek hier!!

Door: Daniëlle
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01