tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Het team dat als eerste terug is bij de start met de vier vlaggen van het andere team, kan de kleine schatkist openmaken. Daar zit iets in om verliezende team te bevrijden, uiteindelijk kunnen ze gezamenlijk de grote schatkist openen en officieel ontsnappen. Uiteraard staat er ook voor het verliezende team een te gekke uitdaging te wachten, want uiteindelijk hebben de teams elkaar nodig om te ontsnappen en te onthullen wat er in de grote schatkist zit! Tussendoor krijgen de kids natuurlijk wat te snacken en drinken van ons! Dit kinderfeestje wordt buiten georganiseerd, lekker in de buitenlucht en natuurlijk gezond! Dit kan in het bos zijn, maar het kan ook in een rustige woonwijk.

Wij komen uit Bemmel, maar ook wanneer jullie niet uit omgeving Nijmegen / Arnhem komen is dat geen probleem! Wat ons betreft gaan wij namelijk overal naartoe, maar de reiskosten zijn dan wel voor eigen rekening. Heb je toch liever een ander sportief kinderfeestje?Zo hebben wij bijvoorbeeld ook een unieke en sportieve Escape Bootcamp! 

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 10,- per kind
4 tot 23 personen
2 uur
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 8 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Beoordelingen

1 om nooit te vergeten

Een kinderfeestje met 8 jongens, nou die hebben zich meer dan vermaakt. Het was geweldig! Lasergamen, stratego, escape. Alles zat er op en aan. Hele goede begeleiding. Een absolute aanrader.

Door: Bianca

Super georganiseerd en zeer goed ingespeeld op de kids!

Geweldig en onwijs origineel!

Door: Bart
Meer beoordelingen...
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01