tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Kinderfeestje Eindhoven

Compleet overzicht met unieke kinderfeestjes voor 4 tot 12 jaar in Eindhoven

Filter 46 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 46 kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Eindhoven (+5 km)
Tonen
uitgelicht

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 162 beoordelingen
Vanaf € 7,95 per kind
Vanaf 2 kinderen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, inclusief de ouders! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Tonen
€ 12,95 per kind
10 tot 100 kinderen
Eindhoven
Korte omschrijving

Beleef je kinderfeestje met je vriendjes en vriendinnetjes en ga een spannend schat zoek avontuur tegemoet in de bossen bij Eindhoven.

 

Tonen
Vanaf € 12,50 per kind
Vanaf 4 kinderen
Eindhoven
Korte omschrijving

Vier je kinderfeestje in het preHistorisch Dorp! In dit prachtige openluchtmuseum in Eindhoven beleven kinderen lang vervlogen tijden: van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Tijdens een kinderfeestje mag je met je vrienden en vriendinnen op je eigen houtje alle hoekjes van het museum ontdekken. Je krijgt een speurtocht mee, waarmee je op zoek gaat naar de schatten van Swarttand… Maar waar die zijn?

Tonen
Vanaf € 15,95 per kind
10 tot 100 kinderen
Eindhoven
Korte omschrijving

Outdoor Lasergamen is het ideale kinderfeestje. Heerlijk buiten in de natuur in alle weersomstandigheden een spannende game spelen. Geen masker, geen harnas maar lekker vrij bewegen, rennen, verstoppen en sluipen samen met je vriendjes en vriendinnetjes.

Tonen
Vanaf € 13,- per kind
Vanaf 10 kinderen
Eindhoven
Korte omschrijving

Wij hebben het coolste kinderfeestje voor jou! Hou je ervan om lekker buiten te spelen en er lekker tegenaan te gaan? En heb je altijd al een keer willen paintballen? Dan is dit je kans!

Tonen

Doe 't Selfie tocht - Onvergetelijk foto kinderfeestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
€ 95,- per kinderfeestje
Vanaf 6 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voor dit kinderfeestje ontvang je thuis een Doe 't Selfie pakket, dat je op elke gewenste locatie kunt gebruiken. De kids gaan aan de slag met allerlei gekke opdrachten en moeten overal natuurlijk een selfie van maken! Ze leren fotograferen en samenwerken en zullen een onvergetelijk fotofeestje beleven.

Tonen

Nerfgame voor tieners op locatie

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 15,- per kind
6 tot 20 kinderen
Provincie Noord-Brabant, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Nerf of nerfen is het nog steeds helemaal. Compleet veilig schieten met nerfblasters en zachte kogels. Speel nu met jouw klasgenoten, leden van de sportvereniging of op je verjaardagsfeest een spannende en uitdagende nerfgame op een eigen gekozen indoor locatie.

Tonen
€ 125,- per kinderfeestje
5 tot 15 kinderen
Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Skateboarden op je kinderfeestje? Kom dan samen met je vriendjes naar ons in Rotterdam.

Tonen
Vanaf € 95,- per kinderfeestje
6 tot 10 kinderen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant
Korte omschrijving

Piraat Stef Stoppel komt bij jullie langs met een belangrijke opdracht. Hij is op zoek naar de schatkist van Kapitein Simon Scheurbuik. Stef zoekt scheepsmaatjes om deze schat mee te gaan zoeken. Eerst worden jullie omgetoverd tot echte piraten, met bandanas en stoppels. Jullie knutselen een eigen kapiteinshoed en zwaard, en leren zwaardvechten. Na het zwaardvechten ontvangen jullie flessenpost, met een aanwijzing naar de schat. Een deel van de buit mogen jullie zelf opsnoepen!

Tonen
€ 18,50 per kind
8 tot 50 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Ben je opzoek naar een leuk kinderfeest of tienerfeest? Dan is dit het spel wat alle kinderen leuk vinden. Het spel is een mobiele game die gespeeld wordt in de buitenlucht. De criminelen moeten zoveel mogelijk kluizen kraken. En de Hunters gaan proberen de criminelen te vangen door ze te zoeken.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01