tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons load home whatsapp
Kinderfeestje in de Provincie Noord-Brabant

Tips & ideeën kinderfeestje in de Provincie Noord-Brabant

Fantastische orginele ideeën voor een waanzinnig kinderfeestje

Het kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Ze verheugen zich er al tijden op en zijn net zo vol verwachting over hun eigen feestje als over het kinderfeestje van een vriendje of vriendinnetje.

Je kunt het op een kinderfeestje zo gek maken als je zelf wilt, het belangrijkste is dat de kinderen genieten, lekker bezig zijn en allemaal aan de beurt komen binnen de groep. Maak van ieder kinderfeestje en succes door juist die activiteit te kiezen die past bij jouw kind en zijn of haar vriendjes, zodat het hun droomfeest wordt.

Van kinderfeest tot tienerfeest, uit of thuis, hier vind je altijd een origineel kinderfeestje. Voor de allerkleinsten hoef je niet ver weg, thuis met een themakist heb je al snel een spetterend feest. Of ga naar de boerderij, leuk en leerzaam! Een meidenfeest met beautythema, een jongensfeest met BMX crossen, een circusfeest, ga klimmen, iets creatiefs doen, een speurtocht of een dans- of zangworkshop.

Filter 69 uitjes
Weergave:

Er zijn 69 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
2 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Tonen
Vanaf 2 personen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, inclusief de ouders! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Tonen
4 tot 23 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Tonen
4 tot 25 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Vertel ons jouw wensen en wij verzorgen het gehele kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers dolgraag voor jullie!

Tonen
5 tot 10 personen
Zevenbergschen Hoek
Korte omschrijving

Iets te vieren? Vier je kinderfeestje met vriendinnen en maak er een echte Big Friends Forever party van! Zo heb je achteraf ook nog eens leuke foto's als aandenken.

Tonen
4 tot 50 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Los een escape (room) avontuur op tijdens je kinderfeestje! Een spannend kinderfeestje voor 7 tot en met 13 jaar. De kinderen bekijken een filmpje en belanden zo in een avontuur dat opgelost moet worden, voordat er iets echt mis gaat. Het kan thuis of op een zelf gekozen locatie plaatsvinden, binnen of buiten.

Tonen
6 tot 50 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Ken je dat spel van TV, waarin iemand op de vlucht is en wordt achtervolgd door de politie? Dit spel gaan jullie spelen tijdens een spannend kinderfeestje! Ga jij vluchten, of juist je vriendjes achterna om ze te vangen?

Tonen
Vanaf 1 persoon
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Een feestje voor de kinderen waarbij ze lekker sportief en actief bezig zijn? Dan is Bossaball wat voor jullie! Springend op trampolines en springkussens terwijl je een variatie van sporten zoals voetbal, volleybal en gymnastiek uitvoert.

Tonen
8 tot 12 personen
Wij komen op locatie in Noord-Brabant
Korte omschrijving

Een kinderfeestje bij u thuis? Gezellig! Bij een schilderworkshop neemt elk kind aan het einde een uniek eigen gemaakt werkje mee naar huis.

Tonen
6 tot 24 personen
Ravenstein
Korte omschrijving

Ontsnap samen met je vrienden en/of vriendinnen uit een van onze escape rooms. Super spannend en vooral leuk te zien wie de beste speurder is, wie het best sloten kan openmaken of raadsels kan oplossen. Wie is de Einstein van jullie groep.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01