starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kinderfeestjes

Beoordelingen Tips & ideeën kinderfeestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 483 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 483

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig, echt een aanrader!

Mijn dochter werd 9 en vond het samen met haar vriendinnen van 9 en 10 geweldig! Ze waren onder de indruk van alle spulletjes en waren twee uur lang superleuk bezig met makeuppen en de fotoshoot. Astrid deed het heel leuk en ze had geen enkel probleem om de aandacht van de meiden erbij te houden. Echt een aanrader!

maandag, 12 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!!

Ik wist niet wat ik moest bedenken voor mijn dochter haar 1e feestje (6 jaar) en vond deze site. Ondanks dat het bedrijf midden in een verhuizing zat kon ik de themakist alsnog krijgen. Gevuld met allerlei leuke versieringen en een draaiboek voor meer dan 3 uur vertier, zelfs ideeën voor gezonde traktaties. Wat hebben de 9 meiden een plezier gehad!!!
Echt fijne communicatie ook met Mendy.

woensdag, 7 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuk, creatief, energiek kinderfeestje!

Vandaag de escape bootcamp voor mijn zoon met 11 vriendjes (leeftijd 6-8jr) in Haarlem gehad.
Super goed georganiseerd. Alleen maar blije kinderen! Echt een aanrader!

zondag, 7 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Niet op de leeftijd afgestemd

Heksenspeurtocht besteld voor kids van 6 en 7 (groep 3)maar viel erg tegen. De speurtocht zou voor 5-7 jaar zijn maar daar niet goed op aangepast. ( oa onleesbare toverspreuken, “traktatie-ideeën van opgevallen met olijf en afgehakte vingers??).
Veel vaker speurtochten gedaan op feestjes maar deze raad ik dus niet aan.

maandag, 1 februari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte bezigheid op een grijze/koude dag

Perfecte bezigheid op een grijze/koude dag

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch om te maken

Vlugge levering, super mooie complete set.. De meiden vonden het fantastisch om te maken..

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk een aanrader!

Het was ontzettend leuk. Normaal gaan wij altijd ergens heen maar vanwege de corona maatregelen hadden we deze optie niet. Ik bem toen gaan zoeken wat een alternatief zou kunnen zijn en kwam toen bij Mooi met Astrid. De meiden die op het partijtje waren zijn in de leeftijd 10-11 en allemaal met interesse in make-up. Astrid heeft het echt ontzettend leuk gedaan, de fotoshoot was ook heel leuk, meiden konden een boa of hoedje opzetten. Ik kan Iedereen aanraden om dit te doen.

zaterdag, 9 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden!

Met kinderfeestje van mijn dochter gemozaiekt. Fijn dat je deze per stuk kunt afnemen, daar we een een op een feestje gehouden hebben. Mooi spul, goede communicatie, snelle levering. Zeer tevreden! Raad het anderen aan en ga het zelf zeker nog eens doen!

donderdag, 7 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Kinderfeestje gehad en BSO workshop

Eerder dit jaar hebben wij een super 2e feestje gehad bij Graffitifun! Door corona kon het begin dit jaar niet doorgaan, we hebben deze in de zomer alsnog gevierd op een hele leuke buiten locatie met veel graffiti muren. Er word rekening gehouden met alles, zoals aandacht voor de kinderen maar ook hygiene en mondkapjes. We hebben ook een leuke prijs gekregen van Michel!
Daarnaast hebben wij ook nog een leuke workshop gekregen op onze BSO. Ook echt heel goed bevallen! Ik wens Michel en zijn team veel sterkte in deze corona tijden en hopen dat ze snel weer aan de slag kunnen!

dinsdag, 29 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd

Goed verzorgd, duidelijk, meer dan genoeg.

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete pakketten, kids vonden het GEWELDIG!

Mozaïek besteld bij Cristallo, service was vlot en goed! Zeer tevreden!
Mooie pakketten om met kinderfeestje aan de slag te gaan, fijn dat ze per stuk te bestellen zijn.
Alles was compleet en de kids hebben genoten van het mozaïeken. Goede uitleg zat er bij en was via de site nog te vinden op internet. Het eind resultaat zag er ook fantastisch uit. Ik ga deze zeker onthouden voor een volgende keer! En ik raad het anderen zeker aan.

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!

Super dat er even gebeld werd voor overleg over levertijd

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf feestje!

Super gaaf feestje! Prima georganiseerd, leuke dames, duidelijke uitleg. De kinderen waren lekker actief bezig en meerdere zeiden dat het het beste kinderfeest ooit was! Bedankt voor de toffe dag!

zaterdag, 26 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen vonden het fantastisch

Prima kist met een keurig draaiboek!

dinsdag, 22 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kleinkinderen zijn er blij mee

Was erg mooi om te mogen ontvangen de kleinkinderen zijn er blij mee ze hadden nog nooit zo iets gezien

vrijdag, 18 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima en fijn bedrijf

Prima en fijn bedrijf met snelle levering en prima prijzen en goede kwaliteit

woensdag, 9 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Aisha stond met haar geweldige mooie knutselbus op tijd voor de deur. En vanaf het moment van binnenkomst maakt ze meteen gezellig contact met alle kinderen. De meiden hebben t-shirts gepimpt, super veel en goed materiaal had Aisha mee en er zijn ontzettend leuke resultaten uit gekomen. Alle kinderen vond het leuk en hadden ook gelijk een goede klik met Aisha. Na afloop wat lekkers te snacken. Echt een succes.

maandag, 30 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Heel erg leuk feestje voor onze dochter.
Astrid is heel geduldig en maakt er wat gezelligs van.
Onze dochter en haar vriendinnen hebben een leuke middag gehad.

zondag, 29 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk

Alleen nog oefenrondje gedaan. Feestje moet nog. Ze vonden het werk leuk, de proefpersonen

zondag, 29 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen waren allemaal heel enthousiast! De Escape bootcamp is ook erg leuk! Gelukkig allemaal ontsnapt! ⯑

Wij hebben voor onze zoon van 6 en onze dochter van 8 beide een kinderfeestje door Next Genetation Sport laten organiseren. De kinderen waren allemaal heel enthousiast! De Escape bootcamp is ook erg leuk! Gelukkig allemaal ontsnapt! ⯑

woensdag, 18 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super geslaagd feestje

Een super geslaagd feestje. De hele middag zoet geweest, in de droogtijd hebben we kadootjes uitgepakt en taartje gegeten.

zondag, 15 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen vonden het geweldig

Super leuke activiteit. De kinderen vonden het geweldig!

dinsdag, 10 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit , service en snelle bezorging

Goede kwaliteit , service en snelle bezorging!!

zaterdag, 7 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Mozaïeken met ze allen maakt het het samen zijn gezellig

woensdag, 4 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De eindresultaten mogen er zijn

De kinderen hebben zich prima vermaakt, waren verrast en de eindresultaten mogen er zijn!!!

zondag, 1 november 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01