starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Kinderfeestjes

Beoordelingen Tips & ideeën kinderfeestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 246 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 246

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super feestje

Echt super gave pakketten! We hebben een TOP feestje gehad. Bedankt!

vrijdag, 18 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heldere uitleg/draaiboek, leuke aankleding en verkleedkleren.

Voor onze oudste zoon zijn 5e verjaardag hebben we de piratenkist in huis gehad. Het was in een woord: fantastisch! We hadden voor 6 jongens verkleedkleren, dat alleen was direct een succes.
Helder draaiboek dat zowel voor binnen als buiten een goede opzet van een verhaal heeft. We waren ongeveer 1.5u bezig en daarna hebben ze lekker de film zitten kijken.
Tevens goede prijs/kwaliteitverhouding.

dinsdag, 1 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk om te doen!

De bestelling was compleet, en de gebruiksaanwijzing erg duidelijk en ook voor de kinderen prima te volgen. Ze vonden het allemaal, zowel de jongens als de meisjes, erg leuk om te doen (mozaïeken). Bedankt!

zondag, 30 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke kerst-sterren gemaakt!

Voor kinderfeestje 7 jarige had ik allemaal setjes 'ster' besteld, in verschillende kleuren. Kwam mooi uit deze tijd van het jaar, bijna kerst :-) Ze vonden t erg leuk om te maken, en gingen blij en trots naar huis met hun zelfgemaakte 'kerstster'! Omdat het niet echt een hele grote klus was, was er tussendoor ook nog genoeg tijd om lekker te spelen, goede combi zo! Bedankt en wie weet nog eens tot een volgende keer!

maandag, 24 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Voor het eerste verjaardagspartijtje van onze zoon hebben we een verkleedkist besteld bij mijn-kinderfeestje.nl
Hij wou graag een spook feestje en dat heeft hij gehad, de kist zat vol met versiering en benodigdheden om er een super geslaagd feest van te maken. De verkleedkleren waren een schot in de roos.
Het draaiboek was uitgebreid en er zat ruim voldoende aan spelletjes en tips bij.
Wij hadden in totaal 5 kinderen van 5 jaar, misschien iets te jong voor het complete draaiboek. Maar we zijn er zeker anderhalf uur zoet mee geweest en daarna lekker de speeltuin ingedoken.
Mendy heel erg bedankt!
Groetjes Maria

zaterdag, 22 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was FANTASTISCH en supercreatief!!

Wij hebben het kinderfeestje van mijn 10 jarige dochter gevierd bij Mosamia, de meisjes hebben echt onder supergoede begeleiding prachtige creaties gemaakt, ze mochten allemaal maken wat ze wilden, wat echt bij hun paste... Ze waren allemaal helemaal trots op hun creaties! Lieve Hanneke, wat een geslaagd kinderfeestje, wat ben je lief voor de kids en jij hebt hun echt supergoed geholpen om ze hun eigen creativiteit te laten opbloeien en van daaruit hun prachtige creaties te maken... het was echt top!

dinsdag, 11 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

10 meiden enthousiast aan het mozaieken

iedereen heeft heel erg genoten. 10 meiden enthousiast aan het mozaieken. leuk om te zien.

woensdag, 5 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt super!

Echt super! Ik kan het iedereen aanraden!

zondag, 18 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, verrassende activiteit

De kinderen vonden het een verrassende activiteit. Iets heel anders dan bv een speelparadijs. Zeer geslaagd feestje!!

donderdag, 15 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super om te doen

Super om te doen en een duidelijke uitleg

zaterdag, 3 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Meer dan geweldig

Wat een top feestje. Onze dochter met haar vriendinnen hebben meer dan genoten. Jacqueline stond overal voor open qua foto's maken. Als de meiden met een idee kwamen was dit geen probleem. En de ideeën voor foto's van Jacqueline vonden de meiden ook helemaal top. Ook nog mooi opgemaakt en heel veel verkleedkleding. De meiden straalde allemaal. Echt een aanrader.
Ook het contact voor het feestje was heel fijn. Snel antwoord op de mail. Meer dan geweldig.

maandag, 29 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne service

Fijne service en ga zeker vaker iets bestellen.

zaterdag, 20 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ruime voorraad

Fijn dat er van alles ruime voorraad was.

zaterdag, 20 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!!

Ontzettend leuke ervaring, Wij hadden een groepje jongens en meisjes. Alle kinderen waren enhausiast. De begeleiding was top. Zeker voor herhaling vatbaar.

donderdag, 11 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk actief feestje!

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een onvergetelijke middag!

Ik ben super enthousiast!! Je krijgt gegarandeerd een onvergetelijke middag. Laura en Iris zijn leuk, professioneel en ze begrijpen wat nodig is om kinderen een supermiddag te bezorgen. De studio ziet er fantastisch uit en alles is tot in de puntjes verzorgd - een echte aanrader!

woensdag, 3 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super! De kinderen hebben allemaal genoten!

Zeker een 9 waard vooral de cd
Die je krijgt op gestuurd van de gemaakte foto’s maakt het helemaal te gek!!! Zeker een aanrader! Wij gaan zeker nog een keer terug :)

zaterdag, 29 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een droomfeest voor kinderen

Mijn dochter voelde zich een echte artiest, ze mocht voor een grote camera dansen, werd opgemaakt en had een prachtige glitteroutfit aan die ze niet meer uit wilde trekken.

maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fotoshootfeestje bij fotostudio Jaqueline

Met onze jongste dochter en 7 vriendinnen fotoshootfeestje geboekt. De meiden vonden het fantastisch. Leuke fotografe die zich enorm inzet om het feestje tot een succes te maken. Mooie foto's gekregen op cd. Echt een aandenken!

zondag, 9 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk feestje gehad

Vandaag besteld en morgen in huis. De meiden hebben een super leuk feestje gehad. Goede uitleg. Zeker aan te bevelen!

maandag, 3 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prinsessen- en ridderfeest

Erg leuk concept! En echt alles werd er bijgeleverd, van decoratie, muziek, aankleding tafel, verkleedkleren, spelletjes etc. Het verhaal in het draaiboek was ook erg leuk,en alle kinderen waren enthousiast van het begin tot het einde! Zeker een aanrader als je een feestje thuis wil organiseren.

zondag, 2 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel goed bevallen

Heel goed bevallen, duidelijk en fijn dat alle materialen al verzameld zijn, er is voldoende materiaal. De activiteit viel goed in de smaak!

dinsdag, 14 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk resultaat!

Een gezellige creatieve middag gehad met een leuk resultaat!

dinsdag, 7 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Feest Graffitifun

Vetste feestje ever, super georganiseerd en eigenlijk veel professioneler dan gedacht voor dit geld: wat een aanrader!!

woensdag, 25 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk

op woensdag 4 juli 2018 het partijtje van mijn 9 jarige dochter hier gevierd met in totaal 8 meiden. super vriendelijk ontvangen, drinken en lekkers stond al klaar. Jacqueline heel relaxed naar de kinderen toe, alles kan en mag gevoel. snelle aflevering van de foto's. echt een aanrader!!!

maandag, 16 juli 2018

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01