starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Kinderfeestjes

Beoordelingen Tips & ideeën kinderfeestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 479 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 479

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfecte bezigheid op een grijze/koude dag

Perfecte bezigheid op een grijze/koude dag

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch om te maken

Vlugge levering, super mooie complete set.. De meiden vonden het fantastisch om te maken..

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk een aanrader!

Het was ontzettend leuk. Normaal gaan wij altijd ergens heen maar vanwege de corona maatregelen hadden we deze optie niet. Ik bem toen gaan zoeken wat een alternatief zou kunnen zijn en kwam toen bij Mooi met Astrid. De meiden die op het partijtje waren zijn in de leeftijd 10-11 en allemaal met interesse in make-up. Astrid heeft het echt ontzettend leuk gedaan, de fotoshoot was ook heel leuk, meiden konden een boa of hoedje opzetten. Ik kan Iedereen aanraden om dit te doen.

zaterdag, 9 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer tevreden!

Met kinderfeestje van mijn dochter gemozaiekt. Fijn dat je deze per stuk kunt afnemen, daar we een een op een feestje gehouden hebben. Mooi spul, goede communicatie, snelle levering. Zeer tevreden! Raad het anderen aan en ga het zelf zeker nog eens doen!

donderdag, 7 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super Kinderfeestje gehad en BSO workshop

Eerder dit jaar hebben wij een super 2e feestje gehad bij Graffitifun! Door corona kon het begin dit jaar niet doorgaan, we hebben deze in de zomer alsnog gevierd op een hele leuke buiten locatie met veel graffiti muren. Er word rekening gehouden met alles, zoals aandacht voor de kinderen maar ook hygiene en mondkapjes. We hebben ook een leuke prijs gekregen van Michel!
Daarnaast hebben wij ook nog een leuke workshop gekregen op onze BSO. Ook echt heel goed bevallen! Ik wens Michel en zijn team veel sterkte in deze corona tijden en hopen dat ze snel weer aan de slag kunnen!

dinsdag, 29 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed verzorgd

Goed verzorgd, duidelijk, meer dan genoeg.

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Complete pakketten, kids vonden het GEWELDIG!

Mozaïek besteld bij Cristallo, service was vlot en goed! Zeer tevreden!
Mooie pakketten om met kinderfeestje aan de slag te gaan, fijn dat ze per stuk te bestellen zijn.
Alles was compleet en de kids hebben genoten van het mozaïeken. Goede uitleg zat er bij en was via de site nog te vinden op internet. Het eind resultaat zag er ook fantastisch uit. Ik ga deze zeker onthouden voor een volgende keer! En ik raad het anderen zeker aan.

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super!

Super dat er even gebeld werd voor overleg over levertijd

maandag, 28 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf feestje!

Super gaaf feestje! Prima georganiseerd, leuke dames, duidelijke uitleg. De kinderen waren lekker actief bezig en meerdere zeiden dat het het beste kinderfeest ooit was! Bedankt voor de toffe dag!

zaterdag, 26 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen vonden het fantastisch

Prima kist met een keurig draaiboek!

dinsdag, 22 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kleinkinderen zijn er blij mee

Was erg mooi om te mogen ontvangen de kleinkinderen zijn er blij mee ze hadden nog nooit zo iets gezien

vrijdag, 18 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prima en fijn bedrijf

Prima en fijn bedrijf met snelle levering en prima prijzen en goede kwaliteit

woensdag, 9 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Aisha stond met haar geweldige mooie knutselbus op tijd voor de deur. En vanaf het moment van binnenkomst maakt ze meteen gezellig contact met alle kinderen. De meiden hebben t-shirts gepimpt, super veel en goed materiaal had Aisha mee en er zijn ontzettend leuke resultaten uit gekomen. Alle kinderen vond het leuk en hadden ook gelijk een goede klik met Aisha. Na afloop wat lekkers te snacken. Echt een succes.

maandag, 30 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Heel erg leuk feestje voor onze dochter.
Astrid is heel geduldig en maakt er wat gezelligs van.
Onze dochter en haar vriendinnen hebben een leuke middag gehad.

zondag, 29 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk

Alleen nog oefenrondje gedaan. Feestje moet nog. Ze vonden het werk leuk, de proefpersonen

zondag, 29 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen waren allemaal heel enthousiast! De Escape bootcamp is ook erg leuk! Gelukkig allemaal ontsnapt! ⯑

Wij hebben voor onze zoon van 6 en onze dochter van 8 beide een kinderfeestje door Next Genetation Sport laten organiseren. De kinderen waren allemaal heel enthousiast! De Escape bootcamp is ook erg leuk! Gelukkig allemaal ontsnapt! ⯑

woensdag, 18 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super geslaagd feestje

Een super geslaagd feestje. De hele middag zoet geweest, in de droogtijd hebben we kadootjes uitgepakt en taartje gegeten.

zondag, 15 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen vonden het geweldig

Super leuke activiteit. De kinderen vonden het geweldig!

dinsdag, 10 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede kwaliteit , service en snelle bezorging

Goede kwaliteit , service en snelle bezorging!!

zaterdag, 7 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig

Mozaïeken met ze allen maakt het het samen zijn gezellig

woensdag, 4 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De eindresultaten mogen er zijn

De kinderen hebben zich prima vermaakt, waren verrast en de eindresultaten mogen er zijn!!!

zondag, 1 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Uitstekende support

Door een foutje van postnl het bestelde pakket niet ontvangen en zelfs zoekgeraakt. Na mailcontact met Cristallo uitstekend door hen opgelost. Enorm snelle reactie en deden niet moeilijk, hebben direct nieuw pakket verstuurd! Mooi product en kinderen kunnen lekker aan de slag!

dinsdag, 20 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De kinderen vonden het geweldig!

Zodra de kinderen het fototoestel kregen gingen ze meteen enthousiast aan de slag. Aan de hand van de begeleiders kregen ze supertips om tot mooie foto's te komen. Het resultaat was dezelfde avond al te bewonderen. Kortom, een topfeestje en een heerlijke buitenactiviteit voor kinderen!

maandag, 19 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooie spullen, geslaagd feest!

Mooie spullen, geslaagd feest!

dinsdag, 13 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische beleving voor deze 6 meiden

Ik zou Astrid zo weer vragen voor dit make up feestje voor meiden van een jaar of 10. De meiden waren zo nieuwsgierig en vonden het supergaaf om op deze manier make up te ontdekken. En dan ook nog een fotoshoot erbij dat maakte het feest helemaal af.
Ik hoefde zelf ook helemaal niks te doen want Astrid had echt voor alles gezorgd, inclusief limonade (inclusief bekers) en snoep voor de meiden. Superleuk!!!!

woensdag, 7 oktober 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01