starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Kinderfeestjes

Beoordelingen Tips & ideeën kinderfeestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,3
Uit 314 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 314

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Coolste feestje voor mijn zoontje!

Coolste feestje vond mijn zoontje!
Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel geslaagd

Het was een gezellige middag. De meiden hebben zich vermaakt. Helaas hadden we iets tekort tijd om het geheel af te maken en daar had ik nog een werkje aan, maar het resultaat was heel geslaagd

maandag, 10 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt een feestje voor de meiden

Top!!

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

She was fantastic

A perfect party for a 9 year old. Jacqueline was super patient with all the girls and made sure each one got personal attention ?. The birthday girl surely felt special ?

woensdag, 22 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Mooi resultaat

Duidelijke instructies, mooie pakketjes met alles wat je nodig hebt, mooi resultaat

vrijdag, 17 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor school gebruikt

Voor school gebruikt. Instructie filmpjes zijn ook heel duidelijk.

zondag, 5 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

De kinderen vonden het geweldig!!!

woensdag, 1 mei 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring.

Prima service en begeleiding. Ik beoordeel het met een 9

dinsdag, 30 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super goed verzorgd, elk detail klopt, mega pret als resultaat

Fantastisch, een voorbeeld voor veel bedrijven!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor te bereiden en groot succes!

Het feestje was een groot succes. De speurtocht superhelden is duidelijk en goed voor te bereiden evenals de knutselopdracht. De jongens vonden het een spannend avontuur!
Dank je wel. Ook voor de snelle en volledige verzending.
Ik heb jullie site aangeraden bij andere ouders!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch! Super concept!

Wij hebben genoten en de kinderen vonden het geweldig. Onze complimenten voor een zeer gaaf concept. Een absolute aanrader.

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke producten!

De producten zijn gebruikt voor kinderactiviteiten in Museum Hindeloopen, zij hebben een dienblad met mozaïek versierd.

donderdag, 11 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geslaagd kinderfeestje

Prima ervaring. Leuk resultaat. Duidelijke instructie. Geslaagd kinderfeestje.

donderdag, 4 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk cadeautje

is een cadeau voor mijn Franse kleinkinderen. Krijgen ze pas in juli.

dinsdag, 2 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een topfeestje!

Mijn jongste dochter wilde voor haar 12e verjaardag graag een fotoshoot met haar twee beste vriendinnen. Zo hadden ze ook meteen een aandenken aan hun lagere schooltijd samen. Jacqueline is twee uur lang op een leuke manier met ze in de weer geweest. Het resultaat mag er zijn, wat een leuke foto’s!

vrijdag, 22 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ging prima

Voor kinderfeestje 8 jaar en ook voor het feestje van een 5 jarige gebruikt. Ging Prima bij allebei.

donderdag, 14 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer prettig

Ruime hoeveelheid steentjes, niet te weinig dat is zeer prettig.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

handig zo'n feestkist!

Ik vond het een fantastisch iets zo’n feestkist. Je hebt een goed draaiboek om je aan vast te houden en de middag vliegt. Het is heel afwisselend en zeker voor de leeftijdscategorie rond 6/7 jaar is dit heel leuk. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens doen.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wisselend succes

jarige werd 6, meeste kinderen waren al 7 of worden dat binnenkort. Voor sommigen was het toch nog aan de lastige kant, steentjes bleven niet altijd zo goed plakken. Sommigen hadden prima resultaat, anderen waren eigenlijk nog echt te jong.

zondag, 3 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super compleet ridders en prinsessenfeestje

Het was een geslaagd feestje. We hadden prachtig weer en de kinderen hebben veel buiten gespeeld. De spelletjes ipv binnen, buiten gedaan.
De kisten zijn echt super compleet! Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het ging super goed.

Ik heb het besteld voor mijn oppaskindje om haar te helpen met zelfstandig werken. Het ging super goed.

zaterdag, 23 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Graffiti Kinderfeestje Graffitifun Super!

Super partijtje gehad bij het graffiti feestje bij Graffitifun.
Leuke locatie waar de kinderen hun ogen uitkijken naar de graffiti muren en zelf lekker graffiti kunnen spuiten.
De artiesten zijn lekker enthousiast en weten hoe ze de kinderen moeten vermaken. Echt super!

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuk en uniek kinderfeestje

Zowel de jongens als de meiden waren razend enthousiast. Wat een geslaagd kinderfeestje was dit. De instructeurs waren vanaf het eerste moment erg enthousiast en vol energie. Onze kids hebben geen moment geklaagd en ik zag alleen maar maar blije koppies voorbij komen springen rennen en rollen. Fantastisch!

Ons zien ze volgend jaar weer terug!

donderdag, 14 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01