tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Kinderfeestje Den Haag

Compleet overzicht met unieke kinderfeestjes voor 4 tot 12 jaar in Den Haag

Filter 51 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 51 kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Den Haag (+5 km)
Tonen
uitgelicht

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 162 beoordelingen
Vanaf € 7,95 per kind
Vanaf 2 kinderen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, inclusief de ouders! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Freerunfeestjes in Den Haag - Een verjaardag om nooit te vergeten

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 149,- per kinderfeestje
Tot 15 kinderen
Den Haag, Amsterdam, Heerenveen, Houten, Uithoorn
Korte omschrijving

Een verjaardag wat je nooit meer vergeet vier je bij ons! Tijdens een freerunfeestje leer je wat freerunnen is. Je maakt gave sprongen, salto's en andere gave trucs. Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt.

Tonen
Vanaf € 175,- per kinderfeestje
4 tot 18 kinderen
Den Haag
Korte omschrijving

Maak je klaar voor een virtuele reis en duik met je vriendjes in een fantasiewereld! De leukste en avontuurlijkste games speel je in Virtual Reality! De kinderen worden verwelkomd aan een eigen tafel met limonade. Na de spelkeuze en uitleg zijn ze klaar voor het grote avontuur. Er is keuze uit meer dan 20 spelletjes.

Tonen
€ 15,50 tot € 22,50 per kind
4 tot 15 kinderen
Den Haag
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar een uniek kinderpartijtje? Dan is de circus workshop echt iets voor jou! In de workshop van een uur krijg je de fijne kneepjes van het circus vak aangeleerd.

Tonen
€ 12,- per kind
Vanaf 4 kinderen
Den Haag
Korte omschrijving

Zwembad Overbosch is de perfecte locatie voor een geweldig zwempartijtje! Afhankelijk van welke dag je kiest, kun je tot 3 uur lang genieten van de geweldige zwemfaciliteiten.

Tonen
€ 10,- per kind
8 tot 30 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

De Bootcamp is het sportiefste kinderfeestje van het land! De Bootcamp is een unieke bootcamp voor kinderen waarbij we leuke beweegspelletjes combineren met bootcamp oefeningen. De kinderen kunnen tijdens dit kinderfeestje al hun energie kwijt en beleven veel plezier aan de unieke beweegspelletjes gedurende de bootcamp.

kostuums bij de themakist superhelden Tonen

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,6 uit 134 beoordelingen
Vanaf € 47,50 per kinderfeestje
Vanaf 6 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Complete themakisten in 15 thema’s voor een onvergetelijk kinderfeestje thuis! Of één van de 12 thema-speurtochten als basis voor een kinderfeestje of als aanvullende combi met de themakist!

Tonen

Zeepkettingen maken op je kinderfeestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
€ 3,50 per kind
4 tot 100 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

We leveren alle benodigdheden om zelf of met u kinderen zeepfiguren en zeepkettingen te maken. Veel van onze klanten gebruiken onze zeepmaakpakketten tijdens de kinderfeestjes van hun kind(eren). Wij ontvangen regelmatig leuke reacties van enthousiaste kinderen en hun ouders, die een fantastisch en vooral creatief kinderfeestje hebben beleefd dankzij onze zeepproducten.

Tonen
€ 114,95 per kinderfeestje
6 tot 10 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Hoe vet is dit! Je eigen NERF-party! Zeer geschikt voor een kinderfeestje, of tijdens een vriendendag met 'oudere kinderen'. Huur jij onze NERF-party voor een dag? Dan sturen we alles naar je toe wat je hiervoor nodig hebt. Zo ontvang je 10 NERF Disruptor Guns, 10 tactical vests (kindermaat), 10 veiligheidsbrillen (kindermaat), 2 digitale targets, 2 blikkentorens en voldoende pijltjes.

Kinderfeestje graffiti Tonen
€ 15,- per kind
4 tot 15 kinderen
Provincie Gelderland, Provincie Noord-Brabant, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland
Korte omschrijving

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor een creatief én stoer graffiti feestje. Jullie leren jullie eigen graffiti paneel ontwerpen en spuiten. En dat is niet alles, jullie krijgen ook een rondleiding langs 600-1000 meter aan graffiti kunstwerken van echte artiesten. 

Tofste feestje van het moment!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01