tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro label load home whatsapp
Kinderfeestje Amsterdam

Compleet overzicht met unieke kinderfeestjes voor 4 tot 12 jaar in Amsterdam

Filter 59 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 59 kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Amsterdam (+5 km)
Tonen
uitgelicht

Kinder-mozaïekpakketten voor thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 162 beoordelingen
Vanaf € 7,95 per kind
Vanaf 2 kinderen
DIY-pakketten worden in heel Nederland verstuurd
Korte omschrijving

De gezelligste kinderfeestjes zijn die feestjes waar niemand zich verveelt en waar alles van een "leien dakje loopt". Creatieve kinderfeestjes zijn een uitkomst om het iedereen enorm naar de zin te maken, inclusief de ouders! Creatieve kinderfeestjes zijn hot, omdat iedereen een wat langere tijd "zoet" is, iets origineels voorgeschoteld krijgt én iedereen trots met een eigen creatie naar huis gaat.

Tonen
uitgelicht

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 8 beoordelingen
Vanaf € 10,- per kind
4 tot 23 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Tonen
uitgelicht

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 7 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 25 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Tonen
Vanaf € 14,- per kind
2 tot 25 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Klim Kinderfeestje voor de leeftijd van 6 t/m 15 jaar. De grootste klimhal van de Benelux is 21 meter hoog, heeft een klimmuur oppervlak van maar liefst 2200 m2 en een boulderoppervlak van 250 m2. De klimhal is bovendien aangenaam verwarmd.

Tonen
Vanaf € 15,- per kind
10 tot 20 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Kom je feestje vieren samen met je vriendjes en vriendinnetjes met leuke en spannende kanotochten in Amsterdam! Leer samen hoe goed en snel je kan kanoën, en daag elkaar uit voor een wedstrijdje kano-touwtrekken. De instructeur maakt er een knal feestje van om niet te vergeten.

Tonen
Vanaf € 15,- per kind
6 tot 25 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Wil jij een super gaaf kinderfeestje houden, waar je vriendjes en vriendinnetjes nog lang over zullen praten? Dan is dit echt wat voor jou! Een BMX kinderfeestje is super stoer en zorgt voor een onvergetelijke dag.

Tonen
€ 13,50 per kind
7 tot 20 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Ben je op zoek naar het gaafste kinderfeestje ooit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want hoe cool is het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes over de mooiste plekken van Nederland te vliegen met de Ultimate Flight Experience?

Tonen
Vanaf € 15,- per kind
10 tot 20 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Kom naar ons watersportcentrum en bouw je eigen stoere vlot! Met verschillende materialen kan je met je vriendjes en vriendinnetjes je eigen vlot bouwen. Nadat je hem op de kant in elkaar hebt gezet, ga je hem natuurlijk testen op het water, als een echte zeeman.

Graffiti Kinderfeestje Tonen

Graffiti kinderfeestje - Op een echte graffiti locatie in Amsterdam!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 27 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 250 kinderen
Amsterdam, Haarlem, Nieuw Vennep, Nieuwegein, Rotterdam, Utrecht, Vinkeveen, Vleuten
Korte omschrijving

Vier je tofste Graffiti Kinderfeestje! Wij bieden de meeste uitgebreidste en aantrekkelijkste graffiti feestjes maar te vinden!

Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken op je eigen paneeltje. Elk kind krijgt ze eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Als extra krijgen de kinderen bij ons ook nog een rondleiding bij meer dan honderden tot 1000meters aan graffiti muren en gaan we speciaal voor de jarige gratis op een echte graffiti muur spuiten. 

Al jarenlang verkozen tot beste keus in de Benelux en 1 vd tofste feestjes van het moment! De jarige zetten we extra in het zonnetje en krijgt een gratis cadeautje achteraf. Wij zorgen voor een unieke belevenis met 100% garantie op alles: altijd doorgaan, ook met slecht weer en wij vangen elkaar op als team bij ziekte dus nooit zorgen. 

Tonen
Vanaf € 17,50 per kind
2 tot 18 kinderen
Amsterdam
Korte omschrijving

Een escape room spelen is een perfect idee voor een kinderfeestje (vanaf 9 jaar). De kinderen werken samen, zijn actief met elkaar bezig en hebben daarna nog veel om over na te praten! Onze Tijdmachine en Mindcrime Escape Rooms zijn speciaal geschikt voor kinderen én we hebben een eigen ruimte waar je je feestje kunt vieren.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01