tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 flame

Stoer Inline Skate Feestje in Noord-Holland

Wat ga je doen?

Leer samen met je vriendjes en vriendinnetjes inline skaten! Tijdens een het skatefeestje kunnen zowel beginnende als gevorderde skaters hun skills verbeteren. Veiligheid staat voorop, daarom besteden we aan het begin van de les veel tijd aan val oefeningen.

Nadat ze dit uitvoerig geoefend hebben kunnen we beginnen met truckjes zoals oefenen met springen en van een schans af naar beneden rijden. Wij hebben huurskates in alle maten waar gebruik van kan worden gemaakt als we van te voren de maten weten.

Het eerste gedeelte van het feestje krijg je les, na een pauze krijgen de kinderen de kans om hun nieuwe skills zelf te ontwikkelen tijdens het vrijskaten. De docent is er dan bij om alles te overzien, tips te geven en te motiveren en als je mazzel hebt kan de docent ook nog een kleine demo geven

We kunnen het feestje overal geven waar een skatepark is. Op een platte verharde grond zoals sommige sportvelden of een stadspark kan ook als er geen skatepark beschikbaar is, dan focussen we gewoon op wat andere skills.

Mocht het regenen op het tijdstip van het feestje dan kunnen we niet buiten skaten. Het kan dan soms mogelijk zijn om een gymzaal te huren of om uit te wijken naar een Indoor Skatepark. Hiervoor komen er extra kosten bij. Hou de voorspellingen dus in de gaten dan kunnen we 2 dagen van te voren bellen om alternatieven bespreken.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 50,- per kinderfeestje (incl. BTW)
Vanaf 5 kinderen
2 uur
Buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01