tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross kids euro load home whatsapp
Kinderfeestje in Utrecht

Tips & ideeën kinderfeestje in Utrecht

Fantastische orginele ideeën voor een waanzinnig kinderfeestje

Het kinderfeestje is voor ieder kind een van de hoogtepunten van het jaar. Ze verheugen zich er al tijden op en zijn net zo vol verwachting over hun eigen feestje als over het kinderfeestje van een vriendje of vriendinnetje.

Je kunt het op een kinderfeestje zo gek maken als je zelf wilt, het belangrijkste is dat de kinderen genieten, lekker bezig zijn en allemaal aan de beurt komen binnen de groep. Maak van ieder kinderfeestje en succes door juist die activiteit te kiezen die past bij jouw kind en zijn of haar vriendjes, zodat het hun droomfeest wordt.

Van kinderfeest tot tienerfeest, uit of thuis, hier vind je altijd een origineel kinderfeestje. Voor de allerkleinsten hoef je niet ver weg, thuis met een themakist heb je al snel een spetterend feest. Of ga naar de boerderij, leuk en leerzaam! Een meidenfeest met beautythema, een jongensfeest met BMX crossen, een circusfeest, ga klimmen, iets creatiefs doen, een speurtocht of een dans- of zangworkshop.

Filter 55 kinderfeestjes
Weergave:

Er zijn 55 Kinderfeestjes gevonden

Filters wissen
Utrecht (+5 km)
Tonen
uitgelicht thuis

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 8 beoordelingen
Vanaf € 10,- per kind
4 tot 23 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onze Escape Lasergame Jachtseizoen is nu al razend populair! Het is niet zomaar even lasergamen, maar bij dit feestje ga je de strijd aan om maar liefst vier vlaggen van het andere team te veroveren! Je speelt dus met twee teams tegen elkaar, maar uiteindelijk moet je gaan samenwerken. Waarom? Omdat wij er een escape element aan toe hebben gevoegd!

Tonen
uitgelicht thuis

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 7 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 25 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Tonen

Escapen tijdens je kinderfeestje in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 24,50 per kind
2 tot 30 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Moet jouw kinderfeestje niet alleen stoer maar ook heel spannend zijn? Kom dan Prison Island spelen bij ons in Utrecht! Samen in groepjes van drie tot vier personen gaan jullie verschillende opdrachten oplossen. Wist jij dat er wel 38 cellen met opdrachten zijn? Jullie krijgen 1 uur de tijd om deze zo snel mogelijk op te lossen en om te ontsnappen uit de gevangenis! Als jullie eenmaal ontsnapt zijn krijgen jullie allemaal een diploma, super stoer!

Tonen

Shoot & Drive tijdens je kinderfeestje in Utrecht

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 30,50 per kind
2 tot 25 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Jarig en op zoek naar een leuk kinderfeestje? Kom bij ons lasergamen en karten zodat jij zeker weten het stoerste kinderfeestje hebt! Ga samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes lasergamen in onze stoere lasergame arena van wel 900m2. Strijd tegen elkaar in teams of individueel en scoor de meeste punten door je tegenspelers af te schieten.

Tonen

Sportief Kinderfeestje - Bossaball

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 12,50 per kind
8 tot 14 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Al tijden op zoek naar een uniek, uitdagend en sportief kinderfeestje? Dan zit je bij Bossaball helemaal goed! Een mix tussen toffe herkenbare sporten zoals voetbal, volleybal en gymnastiek en dat alles op een springkussen met in het midden trampolines.

Graffiti Kinderfeestje Tonen

Graffiti kinderfeestje - Op een echte graffiti locatie in Utrecht!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 27 beoordelingen
Vanaf € 15,- per kind
2 tot 250 kinderen
Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Nieuw Vennep, Nieuwegein, Rotterdam, Vinkeveen, Vleuten
Korte omschrijving

Vier je tofste Graffiti Kinderfeestje! Wij bieden de meeste uitgebreidste en aantrekkelijkste graffiti feestjes maar te vinden!

Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken op je eigen paneeltje. Elk kind krijgt ze eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Als extra krijgen de kinderen bij ons ook nog een rondleiding bij meer dan honderden tot 1000meters aan graffiti muren en gaan we speciaal voor de jarige gratis op een echte graffiti muur spuiten. 

Al jarenlang verkozen tot beste keus in de Benelux en 1 vd tofste feestjes van het moment! De jarige zetten we extra in het zonnetje en krijgt een gratis cadeautje achteraf. Wij zorgen voor een unieke belevenis met 100% garantie op alles: altijd doorgaan, ook met slecht weer en wij vangen elkaar op als team bij ziekte dus nooit zorgen. 

Tonen

Drive XL tijdens jouw kinderfeestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 36,50 per kind
2 tot 50 kinderen
Utrecht
Korte omschrijving

Karten en friet met een snack? Dat klinkt als het stoerste kinderfeestje van Utrecht! Perfect voor een echt feestvarken. Wil jij de volgende Max Verstappen zijn? Kom dan samen met al je vriendjes en vriendinnetjes karten op onze kartbaan.

Tonen

Kinderfeestje - Maak je eigen glas kunstwerk

Beoordeeld met een gemiddelde van 0 uit 0 beoordelingen
Vanaf € 24,- per kind
6 tot 10 kinderen
De Bilt
Korte omschrijving

Glas is een bijzonder materiaal waarmee je niet zo snel in aanraking komt. Wil je je kind een bijzondere ervaring geven? Dan is dit de workshop om te komen doen. Er wordt met glas op een glasplaat van 18 x 18 cm gewerkt en een afbeelding gemaakt. Daarna wordt de plaat in een speciale oven versmolten tot één geheel.

Tonen
thuis

Een sportief kinderfeestje geheel naar eigen wens

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 9 beoordelingen
€ 4,- tot € 25,- per kind
4 tot 25 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Vertel ons jouw wensen en wij verzorgen het gehele kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers dolgraag voor jullie!

Tonen
thuis

Doe 't Selfie tocht - Onvergetelijk foto kinderfeestje

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 95,- per kinderfeestje
Vanaf 6 kinderen
Wij komen op locatie in Nederland
Korte omschrijving

Voor dit kinderfeestje ontvang je thuis een Doe 't Selfie pakket, dat je op elke gewenste locatie kunt gebruiken. De kids gaan aan de slag met allerlei gekke opdrachten en moeten overal natuurlijk een selfie van maken! Ze leren fotograferen en samenwerken en zullen een onvergetelijk fotofeestje beleven.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01