tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Archery Tag spelen op je kinderfeestje thuis

Wat ga je doen?

Boogschieten 2.0. Ben jij de nieuwe Robin Hood?! Speel dit gave spel op je kinderfeestje en probeer je tegenstanders te raken met pijl en boog! Gelukkig hebben de pijlen geen scherpe punt maar een zachte rubberen foamkop. Je voelt het wel maar het doet geen pijn! Weet jij de meeste tegenstanders uit te schakelen?

In teamverband ga je de strijd aan; gewapend met pijl en boog en beschermingsmasker! Begin met het onder de knie krijgen van het spannen van de boog in combinatie met de pijl door het doen van wat schietoefeningen. Daarna ben je er klaar voor om verschillende spelvormen te doen zoals last man standing, capture the flag of VIP game! Met behulp van de meegeleverde handleiding kom je hier zeker uit! Doordat je de spullen huurt kun je onbeperkt de hele dag op jouw eigen locatie gebruik maken van de spullen! Hoe leuk is dat?!

Wat zit er standaard bij inbegrepen?

  • Gekozen aantal bogen in 2 kleuren
  • Beschermmaskers
  • 2 Pijlen per boog
  • 2 Teamvlaggen voor het spelen van spelvormen
  • Scorekaarten en oorkondes
  • Fluitje voor de spelleider
  • Handleiding

Je zorgt zelf voor een uitdagend speelveld met obstakels (binnen of buiten). Denk hierbij aan rolcontainers, pallets of de gymattributen uit de gymzaal! Geen obstakels beschikbaar? Huur ze dan als extra bovenop het reguliere pakket. Kies er voor om het pakket tegen een meerprijs per post te laten versturen (door heel Nederland - € 14,95 inclusief retour) of komt het bij ons afhalen in Wezep (nabij Zwolle) of Drachten!

Wanneer staat jouw Robin Hood - Archery Tag kinderfeestje op het programma?

Bestel kinderfeestje

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 9,- per kind (incl. BTW)
Vanaf 6 kinderen
2 tot 4 uur
Buiten
Kinderfeest pakketten worden per post verzonden
Goed om te weten:
  • Exclusief begeleiding
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01