tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check load arrow head euro kids time weather home pictures2 flame

Kinderfeestje Trommels en Muziek maken - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Wie wilt er nou niet een eigen trommel met stok maken, leren hoe je die moet bespelen en zelf nog mee mag nemen om er thuis mee verder te gaan! Een onvergetelijke workshop voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Wat het belangrijkste is van de workshop? Heel veel plezier hebben!

Het rommelen, oftewel het maken van een instrument, en het trommelen, leren hoe je hierop muziek maakt, zorgt voor een enorm leuke workshop waarbij je creatief bezig bent. Gegarandeerd een succes. We zullen ons tussendoor ook bezighouden met leuke spelletjes vol met muziek, zodat iedereen zijn aandacht erbij kan houden. En natuurlijk wordt er ook nog opgetreden door de kids! Zolang jullie een tafel tot jullie beschikking hebben, kinderen die er enorm veel zin in hebben en een lekker kopje koffie voor de begeleider, dat wordt dit zeker een geslaagd feestje! Vergeet naast het ontspannen en plezier maken niet om ook nog mooie foto's te maken.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 150,- per kinderfeestje (incl. BTW)
6 tot 30 kinderen
2 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01