tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro kids time weather

Kinderfeestje Trommels en Muziek maken - bij jou op locatie

Omschrijving

Wie wilt er nou niet een eigen trommel met stok maken, leren hoe je die moet bespelen en zelf nog mee mag nemen om er thuis mee verder te gaan! Een onvergetelijke workshop voor kinderen van 5 tot 10 jaar. Wat het belangrijkste is van de workshop? Heel veel plezier hebben!

Het rommelen, oftewel het maken van een instrument, en het trommelen, leren hoe je hierop muziek maakt, zorgt voor een enorm leuke workshop waarbij je creatief bezig bent. Gegarandeerd een succes. We zullen ons tussendoor ook bezighouden met leuke spelletjes vol met muziek, zodat iedereen zijn aandacht erbij kan houden. En natuurlijk wordt er ook nog opgetreden door de kids! Zolang jullie een tafel tot jullie beschikking hebben, kinderen die er enorm veel zin in hebben en een lekker kopje koffie voor de begeleider, dat wordt dit zeker een geslaagd feestje! Vergeet naast het ontspannen en plezier maken niet om ook nog mooie foto's te maken.

Vraag hieronder vrijblijvend naar meer informatie!

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Vanaf € 150,- per kinderfeestje (incl. BTW)
6 tot 30 kinderen
2 uur
Binnen en buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01