tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Indoor karten in Amsterdam - Wie rijdt de snelste heat?

Wat ga je doen?

Wil jij adrenaline door jouw lijf voelen gieren? Ga voor piepende remmen en snelheid.

De kartbaan

Ervaar de snelste kartbaan van Nederland. De kartbaan is een van de éérste van Nederland, de snelste van Nederland en de baan is maar liefst 552 meter lang en kent de meest uitdagende bochten. De karts zijn van hoge kwaliteit en wij bieden ook duokarts, voor ouders die met hun kind (vanaf 5 jaar) willen rijden. Leuk om te doen met je vrienden, collega's of met de familie.

Heats

Een heat van 10 minuten kost €19,00 per persoon. Regelmatig hebben wij aanbiedingen bij afname van meerdere heats. Een heat kan tot 15 personen tegelijk. Het is ook mogelijk om op aanvraag een privebaan af te huren. Ben je jonger dan 16 jaar? Dan hebben wij toestemming van een begeleider nodig. Je mag al met toestemming in een kart stappen vanaf 8 jaar!

Aanvullende mogelijkheden

Wil je meer naast karten? Dat kan: er is een gloednieuwe LED bowlingbaan, de grootste lasergame arena van Europa (een futuristische wereld van ruim 1500 vierkante meter) en niet te vergeten de sfeervolle en gevarieerde horecagelegenheden. Begrijp dat je alle benodigdheden voor een onvergetelijke ervaring onder één dak kan vinden!

Er is ook een mogelijkheid om lekker te snacken, a la carte te dineren, of te steengrillen. Wij hebben ook een vergaderzaal voor bedrijven zodat er vooraf of achteraf vergaderd kan worden. Vraag naar meer informatie zodat wij een arrangement op maat kunnen maken.

Parkeren

Bij ons partycentrum zit een parkeerplaats waar je gratis kan parkeren. Wij verzorgen alle materialen en enorm veel plezier!

Is jouw interesse gewekt of wilt u meer informatie over een van onze arrangementen?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 19,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 2 personen
Vanaf 30 minuten
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels, Duits en Frans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01