tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro kids time weather info

Graffiti kinderfeestje - Op een echte graffiti locatie!

Omschrijving

Vier je tofste graffiti kinderfeestje bij ons! Wij bieden de meeste uitgebreidste en aantrekkelijkste graffiti feestjes maar te vinden!

Tijdens deze workshop krijgen de kinderen een informatieve presentatie, hierna gaan ze een schets maken waarna we dit met echte graffiti spuitbussen gaan maken op je eigen paneeltje. Elk kind krijgt ze eigen graffiti paneeltje mee naar huis! Als extra krijgen de kinderen bij ons ook nog een rondleiding bij meer dan honderden tot 1000meters aan graffiti muren en gaan we speciaal voor de jarige op een echte graffiti muur spuiten. 

Al jarenlang verkozen tot beste keus in de Benelux en 1 van de tofste feestjes van het moment! De jarige zetten we extra in het zonnetje en krijgt een cadeautje achteraf. Wij zorgen voor een unieke belevenis met 100% garantie op alles: altijd doorgaan, ook met slecht weer en wij vangen elkaar op als team bij ziekte dus nooit zorgen. 
Met vele luxe extra's nog aan te kleden!

De graffiti workshop duurt ongeveer 1.45-2.00 uur en is onder begeleiding van een echte graffiti artiest. Duur kan verschillen per grootte groepje en aantal kids. 
Vier bij ons je onvergetelijke graffiti kinderfeestje! Extra graffiti belevenis bij 100 tot 1000 meters aan graffiti muren voor een unieke belevenis. 

De workshops zijn mogelijk bij ons op locatie of op locatie door het hele land, Wij hebben unieke en leuke graffiti locaties!

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
2 tot 250 kinderen
Ongeveer 2 uur
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief cadeau voor de jarige
  • Inclusief begeleiding
  • Mogelijk vanaf 6 jaar

Gemiddeld een 9,9 uit 28 beoordelingen

9,9 Beleving
9,9 Begeleiding
9,8 Prijs/kwaliteit

Leuk!!

Leuk gedaan voor de kids. Prima begeleiding via/van merlijn.
Dank.

Door: Verpoorten//cuiper

Super Kinderfeestje gehad en BSO workshop

Eerder dit jaar hebben wij een super 2e feestje gehad bij Graffitifun! Door corona kon het begin dit jaar niet doorgaan, we hebben deze in de zomer alsnog gevierd op een hele leuke buiten locatie met veel graffiti muren. Er word rekening gehouden met alles, zoals aandacht voor de kinderen maar ook hygiene en mondkapjes. We hebben ook een leuke prijs gekregen van Michel!
Daarnaast hebben wij ook nog een leuke workshop gekregen op onze BSO. Ook echt heel goed bevallen! Ik wens Michel en zijn team veel sterkte in deze corona tijden en hopen dat ze snel weer aan de slag kunnen!

Door: Eline
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01