tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

GPS Biesbosch Tuktuk challenge

Wat ga je doen?

Je wordt ontvangen in Fort Lunet in Raamsdonksveer. Vanuit hier gaan we een tocht maken met onze elektrische Tuk Tuks! Na een pitstop op een zonnig terras gaan we van start met de GPS Biesbosch Tuk Tuk Challenge. Een waanzinnig, leuke outdoor activiteit, inclusief ludieke teamspelen en teamopdrachten.

Een van de evenementen die bijzonder geschikt is als personeelsuitje, familieuitje of bedrijfsuitje, waarbij je met zijn zevenen in een Tuk Tuk kan rijden en lekker geluidloos kan genieten van de prachtige omgeving van ons groen Brabant. Geen saaie tocht, maar een heuse Tuk Tuk Challenge met een spannende GPS speurtocht. Een lekker actief en ludiek spelprogramma waar je de grootste lol aan beleeft.

De Tuk Tuks rijden niet harder dan 35 km per uur. Ze bieden plaats voor 7 personen (dit is inclusief bestuurder). De bestuurder van de Tuk Tuk is 24 jaar of ouder en minimaal 3 jaar in het bezit van een B-rijbewijs. 

Extra leuk voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten, familie-uitjes en bedrijfsuitjes wordt het in combinatie met een uitgebreide BBQ of overheerlijk diner.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 29,- per persoon (incl. BTW)
10 tot 120 personen
Vanaf 3 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01