tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather home pictures2 lightbulb pine-tree

Fotoshoot op de boerderij in Midden-Limburg

Omschrijving

Voor vrouwen die eens wat anders willen dan glitter en glamour, kunnen voor een hilarische fotoshoot op de boerderij in Haler, Midden-Limburg, een paar hele gezellige uurtjes doorbrengen. Een fantastisch uitje waarbij je bijvoorbeeld samen gaat poseren voor een stoere boerenmeiden kalender.

Na de thee of koffie met de boerencake krijgen jullie tekst en uitleg over de manier waarop jullie dit varkentje gaan wassen. We zoeken typische boerentaferelen op voor een geschikte achtergrond voor de boeren fotoshoot, zoals met de tractor, tussen het stro of in de melkstal. Attributen zoals een overall, geruite overhemden, klompen, rubberen laarzen en boerenzakdoeken zijn ruim aanwezig.

Een super leuke activiteit voor het organiseren van een vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeestje voor vrouwen, waarbij de bruid natuurlijk mag poseren in een uitdagend boerenjurkje.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 33,50 per persoon (incl. BTW)
8 tot 25 personen
Vanaf 2,5 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?