tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Een speurtocht als groepsuitje in een Nederlandse of Belgische stad naar keuze

Wat ga je doen?

Ontdek samen met jouw collega's een stad naar keuze. Er zijn in Nederland en België maar liefst 52 steden waar dit bedrijfsuitje kan worden gedaan. 

Hoe werkt het?

Jij en je collega's worden verdeeld in teams, en het avontuur begint. Elk team heeft als doel om ongeveer 15 verborgen locaties in de stad te vinden. Bij elke locatie verdienen jullie punten. Maar dat is nog niet alles. Als jullie de locatie vinden, wacht er een uitdagende vraag op jullie. Het antwoord moet ter plekke worden ontdekt, want dit is tenslotte een speurtocht! Bij een correct antwoord worden bonuspunten verdiend.

Wat dit bedrijfsuitje extra spannend maakt, is dat alle scores live worden bijgehouden in een app. Hierdoor blijft de competitie tot het laatste moment intens. Welk team heeft de meeste punten aan het einde van de dag? Dat team gaat naar huis met de overwinning.

Het beste van alles is dat je zelf de duur van deze activiteit bepaalt. Er is geen tijdsdruk, dus het maakt niet uit of je collega's fit of minder sportief zijn. Deze speurtocht is de perfecte groepsactiviteit die iedereen kan waarderen.

Kies je stad, vorm je teams en ga op ontdekkingstocht met onze spannende speurtocht. Het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding en plezier!

  • Tip, deze activiteit wordt ook vaak geboekt als familie - en vriendenuitje

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 9,90 per persoon (incl. BTW)
8 tot 400 personen
Ongeveer 3 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen
Buiten
Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01