tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time flag weather info

De Waterescape in Rotterdam

Omschrijving

CODE RED CODE RED! Rotterdam is in gevaar! Een zeer besmettelijk tropisch virus is meegekomen met een cruiseschip en dreigt heel Rotterdam te besmetten. Zorg jij er met je team voor dat dit niet gebeurt? Er liggen aanwijzingen verspreid in de stad en op het water van de Maas. Werk samen met collega’s of vrienden om de juiste clues te vinden en voorkom een pandemie!

The Story:
Er zijn mensen gespot met heftige symptomen, zoals bloeddoorlopen ogen en hoge koortsscheuten. Delen van de stad Rotterdam zijn al in quarantaine geplaatst, maar dit lijkt niet genoeg om het virus te stoppen. Een slimme professor had al voorspeld dat dit virus onze kant op zou komen, en heeft een zeer geconcentreerd medicijn ontwikkeld om besmetting met het virus te voorkomen. Echter is hij zelf al besmet, en kan hij zijn huis niet uit om het medicijn te laten produceren! Hij heeft het medicijn veilig opgeborgen in een kluis met een codeslot. Om zeker te weten dat het in goede handen valt, heeft hij aanwijzingen voor de code laten verbergen in de stad én op het water. Jullie zijn geselecteerd om deze code te ontrafelen en het medicijn in veiligheid te stellen! De toekomst van Rotterdam en misschien zelfs van de wereld ligt in jullie handen! En net zoals bij alle andere noodgevallen, stel eerst jezelf in veiligheid voordat je anderen helpt.

De watertaxi
Om de formule op te sporen moet je als groep het water op voor één van de opdrachten. Wees op tijd, want de watertaxi richting de SS Rotterdam wacht niet. Haast is geboden ook op de watertaxi. Hij gaat zo snel, dat je een belangrijke clue zomaar kan missen.

Is jouw team in staat om als eerste Rotterdam te redden?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 57,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is op basis van aantal personen
10 tot 48 personen
3 uur
Nederlands en Engels
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief een prijs voor het winnende team
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Inclusief huur voertuig
  • Inclusief Tablet
  • Inclusief gebruik App
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 15 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01