tm-1001 cross Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load
Windmolen Tonen
Uitje Uitgelicht
Leuke workshops in het Noorden
De leukste uitjes in de spotlight

Creatief of actief in het Noorden - Workshops in Groningen

Woon je in de provincie Groningen? Of ga je een weekendje weg in het noorden van het land? Lees dan snel verder en ontdek workshops waar je misschien niet meteen aan denkt. Niks is leuker dan een actieve of creatieve middag met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s doorbrengen!

Deze workshops zijn allemaal op een door jou gewenste locatie in Groningen te organiseren.

Aan de slag met macramé

Macramé is helemaal terug! En terecht, want je maakt er de leukste decoraties mee. Tijdens deze workshop leer je niet alleen de macramé knopen, maar ook hoe je er een leuke bloemenhanger van maakt.

Maak een dikke dames schilderij

Dikke dames schilderijen zijn kleurrijk en vrolijk. Ze zorgen voor een leuke sfeer in huis en een glimlach op je gezicht als je er langs loopt. Je kunt ze zelf leren schilderen, zelfs als je geen creatief wonder bent! Boek dus een gezellige dikke dames schilderworkshop in Groningen en sta verbluft van het resultaat.

Zelf vilten; poef, sjaal of wolschilderij

Wil je eens iets bijzonders doen? Leer dan zelf vilt maken van ruwe schapenwol tijdens een vilt workshop. Je maakt met het vilt een leuke poef, sjaal of een wolschilderij. Echt een unieke toevoeging aan je huis of garderobe.

Creëer een mini ecosysteem

Groene vingers? Dan is dit zeker wat voor jou! Ook voor wie minder van tuinieren houdt is dit een leuke creatieve bezigheid. Je gaat je eigen mini ecosysteem bouwen met plantjes, mossoorten en springstaartjes. Niet alleen interessant om eens te doen, maar ook een leuke groene toevoeging aan je interieur als eindresultaat. Je kunt de eco tube namelijk gewoon een plekje in huis geven en hebt er bijna geen omkijken meer naar!

Je bestelt eenvoudig een eco systeem pakket en kunt het dus in elkaar zetten waar en wanneer je dat maar wilt!

Samen buiten koken

Niks heerlijker dan buiten je diner bereiden. Tijdens deze bijzondere kookworkshop leer je koken op houtvuur. Met verse producten uit de streek natuurlijk. Na het koken gaan jullie om de tafel om de zelfgemaakte gerechten te laten smaken.

Schud je heupen los tijdens een salsa workshop

Met een salsa workshop leer je op het ritme van sfeervolle Latin muziek dansen. Leuk om te doen, want van dansen word je vrolijk. Je leert eerst de basis passen, en voor je het weet sta je sierlijk met je heupen te schudden.

Maak kennis met Tai Chi

Tai Chi is een oude Chinese gevechtssport, waarvan de bewegingen nu worden ingezet om innerlijke rust te vinden. Je wordt er niet alleen helemaal zen, je leert tijdens de workshop ook met je lichaam communiceren. Een goede teambuilding dus, maar ook interessant om eens met familie of vrienden te doen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01