tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite load cross
Deuren Tonen
Uitje Uitgelicht
Ontsnappen voor kids

4x kindvriendelijke escape rooms

Ook kinderen zijn inmiddels helemaal door het ‘escape virus’ gegrepen. Puzzels en raadsels oplossen en daarmee de deur van de kamer openen. Een mysterie oplossen is een magische belevenis. Daarom is een escape room voor kids een gaaf en origineel idee voor een kinderfeestje. Maar ook leuk als uitje met het gezin! Lees snel verder en ontdek onze kindvriendelijke escape rooms.

Kies een escape avontuur in Voorst

Kom met de kids naar Voorst en laat ze kiezen tussen de jungle kamer, een bom onschadelijk maken of vechten tegen Rusland. Allemaal spannende en stoere thema’s, geschikt voor tieners. De jungle kamer kan gespeeld worden vanaf 10 jaar, de andere 2 kamers vanaf 12 jaar. Welke ze ook kiezen; ze gaan een spannend escape feestje tegemoet!

Escapen in Utrecht

Ontsnappen uit de gevangenis! Bij Prison Island kunnen de kinderen in maar liefst 38 cellen verschillende escape spelletjes spelen. Weten ze te ontsnappen? Dan kan de ontsnapping gevierd worden in restaurant het Ketelhuis met een kindermenu. Kortom, een compleet escape uitje in Utrecht. Vanaf 12 jaar kan dit zonder begeleiding gedaan worden, onder de 12 jaar wordt een begeleider geadviseerd.

Stap in een tijdmachine in Amsterdam

De tijdmachine escape room in Amsterdam is een bijzondere ervaring speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar. Er kunnen tot wel 15 kinderen tegelijkertijd in de escape room! Het speciale verjaardags-arrangement met limonade, snoep en een cadeautje maakt het feestje helemaal af.

Escape Room bij je thuis

Je kunt de escape room ook naar je toe halen! Deze escape room set maakt een escape room van elke ruimte. Leuk voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar. Codes kraken en raadsels ontcijferen om uiteindelijk de kamer uit te kunnen komen. Er zit natuurlijk een duidelijke uitleg bij, zodat een begeleider de escape room klaar kan zetten. Ideaal voor als je een kinderfeestje thuis wilt organiseren.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Bekijk ook de andere escape rooms voor kids, of alle kinderfeestjes.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01