tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather flag home pictures2 flame

De leukste manier om erop uit te trekken is met een Segway

Wat ga je doen?

Beweeg je zelf staande voort, zonder te lopen. De enige stap die je zet, is de stap op de Segway en daarna begint de tour op de Segway, waar je maar wilt op de mooiste locaties in Nederland. Beleef de experience van het bijzondere, elektrische voertuig, waarbij je geruisloos voortbeweegt en volledig kan genieten van de omgeving. Door vooruit en achteruit te leunen, kun jij het zelfbalancerende apparaat besturen. Het Segway rijden is een echte premium ervaring als geen ander!

Met je vrienden, collega’s of familie is dit een hele leuke manier om de omgeving te verkennen. Door de natuur over de leukste weggetjes of in een bruisende gezellige stad. Deze manier van voortbewegen is ontspannend, gezellig, milieuvriendelijk en iedereen kan het.

Wil je er een leuke dag van maken? Deze activiteit is ook te combineren met andere leuke activiteiten zoals:

  • Boogschieten
  • Tandems rijden
  • Botter varen
  • Klootschieten
  • Een valkenier met echte valken

Tijdens het Segway rijden is het ook mogelijk te stoppen bij een horecalocatie. De tour met de Segway is vanaf 2,5 uur, maar kan in combinatie met andere activiteiten ook als compleet dagdeel uit te voeren zijn.

Op ieder gewenste locatie in Nederland kun je voor deze leuke activiteit op jouw feestje, familiedag of bedrijfsuitje op de Segway stappen. Vooraf is er altijd een instructie zodat iedereen veilig gebruik kan maken van de Segway. Al dan niet in combinatie met een arrangement rondom eten of gecombineerd met een andere activiteit. Puur genieten dus terwijl wij jullie compleet ontzorgen met deze luxe Segway-ervaring.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 90,- per persoon (incl. BTW)
15 tot 200 personen
Vanaf 2,5 uur
Wij komen naar elke gewenste startlocatie in Nederland
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01