tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

De Alleskunner Teameditie - Wij komen op locatie

Wat ga je doen?

Een afvalrace met een twist! Stap in de schijnwerpers en laat je verrassen door de knotsgekke spelopdrachten van De Alleskunner, bekend van TV! Dit teamuitje belooft pure entertainment en een lachsalvo dat nog lang zal nagalmen. Durf jij de uitdaging aan?

Spelshow sensatie

De Alleskunner is een spektakel vol variatie en spanning. In talloze razendsnelle spelrondes wordt slechts één deelnemer per keer uitgeschakeld. Maar geen zorgen, je hebt geen supervaardigheden nodig om plezier te hebben. De meesten houden het vol, althans, tot nu toe. Maar naarmate de groep kleiner wordt, wordt de competitie intenser. Wie zal triomferen als De Alleskunner?

Afvallers zone

Wat deze activiteit echt uniek maakt, is dat de afvallers een tweede kans krijgen! Speciale rondes zijn voor hen ontworpen, zodat ze weer volop kunnen deelnemen aan het plezier. Soms worden spellen zelfs gespeeld in twee zones: één voor deelnemers die nog steeds in de race zitten, en één voor degenen die willen bewijzen dat ze het nog steeds kunnen.

Een dolle boel vol uitdagingen

De Alleskunner staat garant voor originele opdrachten, een razend tempo en een flinke dosis hilariteit. Of je nu kaarsen moet doven met een waterpistool, geblinddoekt een weg moet vinden, of probeert een bal te vangen tussen een regen van stuiterballen - hier draait alles om uitdaging, competitie en lachen tot je niet meer kunt.

Het experiment van De Alleskunner

Elke ronde brengt nieuwe verrassingen. Je zou bijna denken dat je deelneemt aan een vreemd experiment, maar dat is precies wat deze ervaring zo uniek maakt. Het gedrag van iedereen in deze ongewone situatie is op zijn minst een grappig experiment te noemen. Eén persoon zal als De Alleskunner uit dit bizarre avontuur tevoorschijn komen. 

Maatwerk

We kunnen onze spellen aanpassen aan jouw team en denken actief mee bij het vinden van de juiste locatie. We zijn creatief met ruimtes, dus er zijn eindeloze mogelijkheden.

Boek vandaag nog je aanvraag en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Durf je met jouw team deze uitdaging aan?

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
12 tot 500 personen
Vanaf 2 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen
Nederlands, Engels en Spaans

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

De reacties waren erg positief, dank voor alles!

Wij hadden een event op maat aangevraagd. Dit omdat onze locatie een garage is, dit hebben ze omgebouwd tot de Alleskunners! Heel erg bedankt, het was een onvergetelijke avond.

Door: Louwman
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01