tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Corona proof

Corona proof

Filter 680 uitjes
Weergave:

Er zijn 680 uitjes gevonden

Tonen

De Dokter Tinus privé wandeling

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 1 beoordeling
Vanaf € 7,50 per persoon
2 tot 25 personen
De Biesbosch, Woudrichem
Korte omschrijving

Dokter Tinus, de beroemde huisarts heeft een eigen tour! Bezoek de Brabantse Biesbosch en wandel door het zeer fraaie vestigstadje Woudrichem (Woerkum).

Tonen
€ 19,- tot € 89,- per persoon
6 tot 250 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wij komen met alle materialen bij jullie op locatie of we zoeken samen een geschikte locatie in de buurt. Wie van jullie groep schiet met scherp en wordt de scherpschutter van de dag!

Tonen

Maak samen met collega's een lipdub - Teamwork vereist!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 3 beoordelingen
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Maak samen een lipdub, een videoclip die in één take wordt opgenomen... dit vraagt dus om samenwerking. Playback, acteer op een door jullie zelf uitgekozen nummer en locatie! Misschien willen jullie de lipdub wel opnemen op jullie eigen bedrijf, afdeling of school, een goede promotie!

Tonen
Vanaf € 17,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Scheveningen
Korte omschrijving

Strand, muziek en dans combineren? Voetjes van de vloer met je collega’s of tijdens een vrijgezellenuitje? Bij onze workshop Salsa draait het om ritme, samenzijn en plezier. Laat je ongedwongen meevoeren op de maatslag van de muziek. Naast Salsa leren we je ook de basis van Merenque. Vervolg lessen? Ook dat is mogelijk!

Tonen
€ 27,- tot € 32,- per persoon
Vanaf 10 personen
Amersfoort
Korte omschrijving

Er is op het politiebureau een mysterieus pakketje aangetroffen. Dit pakketje lijkt informatie te bevatten dat er een gecodeerde bom in de stad zou liggen. Het is de politie nog niet gelukt om achter de locatie van de bom te komen. Jullie gaan de politie helpen om in verschillende teams op zoek te gaan naar de juiste informatie om de bom te lokaliseren voordat hij de stad weet te vernietigen.

Tonen
€ 32,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Eindhoven
Korte omschrijving

De workshop piemels pimpen is bij uitstek geschikt voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje. Iedere deelnemer krijgt van ons een gipsen piemel en onder begeleiding van de workshopleidster gaan jullie deze omtoveren tot een geweldig kunstwerk.

Tonen
€ 34,50 per persoon
2 tot 30 personen
Venlo
Korte omschrijving

Bij ons kun je een E-chopper tour huren. Tijdens deze 2,5 uur durende tour maak je kennis met de omgeving van Venlo. Doordat deze 'elektrische choppers' makkelijk bedienbaar zijn, toer je heerlijk door het gebied rondom Venlo en maak je kennis met de bezienswaardigheden die de omgeving te bieden heeft.

Tonen
€ 20,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 2 personen
Online
Korte omschrijving

Word je ook zo blij van een nieuw sieraad en dan ook nog zelf gemaakt? Met een groep vriendinnen, je collega’s of de hele familie? Aan de keukentafel, op je werkplek of in je vakantiehuisje, het kan allemaal! Grote voordeel van online....je kunt het overal volgen zolang je maar internet hebt.

Tonen

Wie is de Rat - Mogelijk in iedere stad!

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,5 uit 10 beoordelingen
€ 24,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Wie is de Rat is de bovengrondse tegenhanger van zijn ondergrondse mollenvriendje. Minstens net zo slim, gewiekst en de grootste saboteur van iedereen. In groepen worden jullie de stad ingestuurd met een speciaal ontwikkelde app, maar niet voordat de uitleg heeft plaatsgevonden van onze eigen Rik van de Westelaken. Probeer samen met je team zoveel mogelijk punten te verzamelen om de felbegeerde trofee mee naar huis te nemen. Maar let op! In ieder team zit een rat. Aan hem of haar de taak om de boel te saboteren. Werk goed samen en denk goed na of je iemand nog wel kan vertrouwen, iedereen is verdacht!

Tonen

Beschilder je eigen (tuin)decoratie in Leimuiden (Zuid-Holland)

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 17 beoordelingen
€ 25,- tot € 45,- per persoon
4 tot 10 personen
Leimuiden
Korte omschrijving

Een originele en creatieve workshop; je eigen (tuin)decoratie beschilderen! Of als kadootje, voor een ander. Je gaat schilderen op metalen items en wordt daarin goed begeleid, met een mooie versiering voor binnen of buiten als resultaat.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01