tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Citygame Get the Picture - Originele fotozoektocht

Wat ga je doen?

Tijdens deze citygame ga je dwars door een stad naar keuze heen aan de hand van foto’s. Niks plattegrond of navigatie, je zult op je eigen ogen moeten vertrouwen. Goed samenwerken met je teamleden is ook belangrijk!

Aan de hand van foto’s zul je plekken in een stad moeten vinden. Daar maak je een foto als bewijs en vind je weer aanwijzingen om de volgende plek te vinden. Verzamel met je team zoveel mogelijk punten door alle plekken te vinden, de juiste omschrijving bij de plek aan te duiden én originele groepsfoto’s te maken. Dit spel is mogelijk in wel 252 plaatsen. Dus waar gaan jullie heen?

Jullie worden ontvangen met een drankje, waarna de speluitleg en de verdeling in teams volgt. Aan het einde kom je weer bij elkaar en wordt onder het genot van een drankje de uitslag berekend. Het winnende team krijgt natuurlijk een leuke prijs.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 24,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 5 personen
3 uur
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Buiten
Nederlands en Engels
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01