tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen MARAblu

Gemiddeld een 9,9 uit 11 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,7 Prijs/kwaliteit

Workshop Tassen maken van leer

Absoluut TOP

Samen met mijn schoonzusje een geweldige dag gehad. Beide een tas gemaakt die geheel aan onze wensen voldeed. Er wordt goed meegedacht en eventueel modellen aangepast binnen de mogelijkheden. Die van mij was dusdanig bewerkelijk dat er geen tijd meer overbleef voor de naaister om het in elkaar te zetten maar de tas wordt nagestuurd. Prachtige leersoorten waar je uit kunt kiezen en een zeer duidelijke en rustige uitleg en begeleiding door Mara. Wel is het verstandig om even met Mara door te nemen wat de eventuele prijs van de tas gaat worden als je alle materialen hebt uitgezocht want deze kan ongemerkt hoog oplopen maar dan heb je wel een unieke tas van hoge kwaliteit.

Door: Nel

Workshop Tassen maken van leer

Boven alle verwachtingen

Onder begeleiding en overleg met Mara en Morena zijn we afgeweken van de vele mogelijkheden die er al waren en heb ik een gereedschap tas/etui gemaakt. Het resultaat is in één woord TOP en in twee woorden TOP TOP!

Door: Anja

Workshop Tassen maken van leer

Geweldige workshop!

Geweldige leuke workshop met een lekkere lunch op een mooie locatie met een geduldige gastvrije host (Mara en haar team). echt een aanrader!

Door: Doryn

Workshop Tassen maken van leer

Echt een aanrader, geweldige leuke workshop, iedereen kan dit.

Grote keuze in tassen, mooie kwaliteit leer, je maakt echt je tas geheel naar eigen smaak, fijne begeleiding.

Door: Els

Workshop Tassen maken van leer

Gezellig een dagje uit en ook nog iets leuks mee naar huis

Was gezellig, warm welkom, goede begeleiding en een mooi resultaat

Door: Simone

Workshop Tassen maken van leer

Super blij de deur uit met mijn eigen gemaakte TAS

Goede begeleiding.Fijne sfeer. Kwaliteit. Gewoon een TOPPERTJE

Door: Hannie

Workshop Tassen maken van leer

Super leuk en een prachtig resultaat

Als een verrassing van mijn man een workshop maak je eigen tas van leer gekregen. Nietsvermoedend stapte mijn vriendin en ik binnen in het atelier van Mara...we waren blij verrast en hadden we meteen zin. Na wat keuze stress (want de keuze is reuze) , hebben we samen met Mara en Maureen een prachtige tas gemaakt. Het was een heerlijke middag. Zeker een aanrader!

Door: Emma

Workshop Tassen maken van leer

Verwachtingen meer dan overtroffen!

Met vriendinnen de workshop leren tassen maken gevolgd. Ik ga nooit meer een tas kopen in de winkel!! De workshop is zeer professioneel en met merkbare liefde en passie voor het vak, leer en dier gegeven. Heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en is dan ook een echte aanrader. En als kers op de taart ga je ook nog eens met een super toffe, unieke tas naar huis ?

Door: Birgit

Workshop Tassen maken van leer

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

Door: Anja

Workshop Tassen maken van leer

Echt een aanrader

Ik heb nu al 2 x een workshop ‘een tas maken’ gedaan en echt met hele gave unieke tassen naar huis gegaan. Echt een aanrader en ik ga zeker nog een keer terug!

Door: Deborah

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01