tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite arrow head cross

Beoordelingen MARAblu

Gemiddeld een 9,9 uit 17 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit
Beoordeling schrijven

Workshop Tassen maken van leer

Erg leuke workshop onder goede begeleiding, met een mooie unieke tas naar huis!

Erg leuke workshop, professionele begeleiding, veel keuze en goede materialen. Voor herhaling vatbaar!

Door: Christel

Workshop Maak je eigen tas van leer

Een absolute aanrader

Heerlijk dagje verstand op ‘0’ en je eigen tas maken, volledig naar eigen smaak onder begeleiding van Mara en haar assistentes.

De workshop is het dubbel en dwars waard. Maar ook keuze uit diverse prijzen, modellen en opties.

Een echte aanrader!!

Door: Jo

Workshop Tassen maken van leer

Super fijne dag gehad!

We zijn met z’n 3e bij Mara geweest om een prachtige tas te maken, de keuze was enorm en we hebben heerlijk de tijd genomen om tussen alle tassen en stukjes leer te snuffelen. Daarna zijn we daarmee aan de slag gegaan en hebben we onder begeleiding van Mara en haar team echt onze eigen tas in elkaar gezet. We kijken terug op een fijne leerzame en gezellige dag en het volgende bezoekje wordt al gepland!

Door: Eva

Workshop Maak je eigen tas van leer

Fantastisch en origineel

Hallo Mara, nogmaals heel erg bedankt voor de leuke, originele workshop. We hebben beide echt heel erg genoten en genieten van het eindresultaat.
Tassen zijn al ingericht😎

Door: Anita

Workshop Tassen maken van leer

Leuke en gezellige workshop

De workshop was overweldigend. Eerst mocht er gekozen worden welk model het ging worden. Daarnaast mocht je zelf kiezen welke materialen je wilde gebruiken voor je tas. Hierdoor krijg je een persoonlijke tas, die uniek is. Daarna onder begeleiding van Mara zelf het leer snijden. Hierdoor leg je zelf de hand aan je eigen ontworpen tas. Echt de moeite waard om deze workshop te volgen.
Iedere keer dat ik de tas gebruik denk ik terug aan deze leuke workshop en krijg ik complimenten over de tas!

p.s. Aan het eind werd pas duidelijk wat de prijs was die je betaalde voor de workshop. Vanuit de site staat hier een standaard bedrag voor dit klopt niet in de werkelijkheid.

Door: Mar

Workshop Maak je eigen tas van leer

Super verrassings-kado voor vriendin (en onszelf!

Je bepaalt zelf welke tas je wil maken, (dat is al een keuze-momentje, er hangen zoveel leuke modellen) maar dan moet je dus op zoek naar je combinaties: alles kan en mag. Onder begeleiding van topper Mara loopt iedereen aan het einde van de middag met haar eigen(wijze) tas naar buiten. Dank voor de leuke en leerzame workshop... en tot ziens. groetjes, Liesbeth, Angela, Alice, Jolanda en Carola okt21

Door: Carola

Workshop Tassen maken van leer

Absoluut TOP

Samen met mijn schoonzusje een geweldige dag gehad. Beide een tas gemaakt die geheel aan onze wensen voldeed. Er wordt goed meegedacht en eventueel modellen aangepast binnen de mogelijkheden. Die van mij was dusdanig bewerkelijk dat er geen tijd meer overbleef voor de naaister om het in elkaar te zetten maar de tas wordt nagestuurd. Prachtige leersoorten waar je uit kunt kiezen en een zeer duidelijke en rustige uitleg en begeleiding door Mara. Wel is het verstandig om even met Mara door te nemen wat de eventuele prijs van de tas gaat worden als je alle materialen hebt uitgezocht want deze kan ongemerkt hoog oplopen maar dan heb je wel een unieke tas van hoge kwaliteit.

Door: Nel

Workshop Tassen maken van leer

Boven alle verwachtingen

Onder begeleiding en overleg met Mara en Morena zijn we afgeweken van de vele mogelijkheden die er al waren en heb ik een gereedschap tas/etui gemaakt. Het resultaat is in één woord TOP en in twee woorden TOP TOP!

Door: Anja

Workshop Tassen maken van leer

Geweldige workshop!

Geweldige leuke workshop met een lekkere lunch op een mooie locatie met een geduldige gastvrije host (Mara en haar team). echt een aanrader!

Door: Doryn

Workshop Tassen maken van leer

Echt een aanrader, geweldige leuke workshop, iedereen kan dit.

Grote keuze in tassen, mooie kwaliteit leer, je maakt echt je tas geheel naar eigen smaak, fijne begeleiding.

Door: Els
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01