starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen MARAblu

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Boven alle verwachtingen

Onder begeleiding en overleg met Mara en Morena zijn we afgeweken van de vele mogelijkheden die er al waren en heb ik een gereedschap tas/etui gemaakt. Het resultaat is in één woord TOP en in twee woorden TOP TOP!

zaterdag, 5 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Boven alle verwachtingen

Onder begeleiding en overleg met Mara en Morena zijn we afgeweken van de vele mogelijkheden die er al waren en heb ik een gereedschap tas/etui gemaakt. Het resultaat is in één woord TOP en in twee woorden TOP TOP!

donderdag, 3 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop!

Geweldige leuke workshop met een lekkere lunch op een mooie locatie met een geduldige gastvrije host (Mara en haar team). echt een aanrader!

woensdag, 2 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader, geweldige leuke workshop, iedereen kan dit.

Grote keuze in tassen, mooie kwaliteit leer, je maakt echt je tas geheel naar eigen smaak, fijne begeleiding.

zondag, 29 november 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig een dagje uit en ook nog iets leuks mee naar huis

Was gezellig, warm welkom, goede begeleiding en een mooi resultaat

maandag, 12 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super blij de deur uit met mijn eigen gemaakte TAS

Goede begeleiding.Fijne sfeer. Kwaliteit. Gewoon een TOPPERTJE

zondag, 11 oktober 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk en een prachtig resultaat

Als een verrassing van mijn man een workshop maak je eigen tas van leer gekregen. Nietsvermoedend stapte mijn vriendin en ik binnen in het atelier van Mara...we waren blij verrast en hadden we meteen zin. Na wat keuze stress (want de keuze is reuze) , hebben we samen met Mara en Maureen een prachtige tas gemaakt. Het was een heerlijke middag. Zeker een aanrader!

zondag, 6 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verwachtingen meer dan overtroffen!

Met vriendinnen de workshop leren tassen maken gevolgd. Ik ga nooit meer een tas kopen in de winkel!! De workshop is zeer professioneel en met merkbare liefde en passie voor het vak, leer en dier gegeven. Heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en is dan ook een echte aanrader. En als kers op de taart ga je ook nog eens met een super toffe, unieke tas naar huis ?

zondag, 9 augustus 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Unieke workshop met een geweldig resultaat waar ik nog jaren plezier van heb.

Vandaag een geweldige dag gehad met Mara, een lieve gastvrouw met kennis van zaken die een heldere uitleg geeft over de uitdagingen die je als leek tegenkomt wanneer je zelf een tas maakt van leer. Gezellige lunch en niet te vergeten een vakvrouw achter de naaimachine. Hoedje af voor jullie.

zaterdag, 16 mei 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een aanrader

Ik heb nu al 2 x een workshop ‘een tas maken’ gedaan en echt met hele gave unieke tassen naar huis gegaan. Echt een aanrader en ik ga zeker nog een keer terug!

dinsdag, 28 april 2020
Logo van MARAblu

MARAblu

Adresgegevens
Catharinastraat 42
4901 GR OOSTERHOUT
Telefoonnummer

Bekijk de uitjes van MARAblu

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01