starBeste website van het jaar 2018homeinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Choco Loca

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,1
Uit 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Chocolísima!!!

Choco Loca is een heuse aanrader! De workshop Choco Happy Day was lachen, lekker kletsten, gezellig samenzijn en zalig chocolade smullen! Erg leuk ook de korte wandeling met uitleg door Den Bosch! De hele experience was pure gezelligheid, veel zaligheden, heel interessant en vooral mega loca! I loved it!

zondag, 2 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig genoten en plezier gehad!

18-8-`18
We hebben met ons groepje van 8 [sterretjes] een geweldige ludieke stadswandeling gehad met daaropvolgend een workshop Bossche bol maken. We hebben het super gehad. In een woord "geweldig"!
Een échte aanrader. Nogmaals bedankt juf Choco Lola.

maandag, 20 augustus 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bossche Bollolllllllllll

Wat een geweldige workshop
Daar wordt je echt gelukkig van
Zoveel Bossche Bollol dat we nog pijn in de buik hebben van het lachen
Chocolissa en Juf, bedankt voor het geweldige ontvangst, rondleiding en het feest tijdens de Bossche Bollollllllllllll
De Bossche Bollen waren overheerlijk ?

zondag, 11 september 2016
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

De choco happy day maakte mij echt nog VEEELLL gelukkiger dan dat ik al was. Ongeveer 4x gelukkiger! De endorphines stroomde door mijn lichaam.

vrijdag, 11 december 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige workshop

Wat een ontzettend leuk evement maken jullie van het decoreren van een Bossche bol. Vanaf het ontvangst bij "Zoete Lieve Gerritje" en ons gezang aldaar, de rondleiding door een deel van de Bossche binnenstad, verwelkoming in jullie onderkomen en de leuke tijd bij jullie (ik ga niet alles verklappen, maar geweldig!)
een mooie belevenis. Dank jullie voor de geweldige workshop. Het heeft ons dagje uit tot iets bijzonders gemaakt. Misschien tot ziens. Daaag

zondag, 30 augustus 2015
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke middag met veel chocola

Dag Tante Annie, 28 juni 2015 hebben wij - de feteltjes - een fantastische middag met u doorgebracht. U begon de middag als "gevallen vrouw" maar u heeft zich tussen onze familie toch kranig staande gehouden. Het heeft onze verwachtingen - die toch al hoog gespannen waren - ruimschoots overtroffen. Naast leuke weetjes over Den Bosch hebben wij allen heerlijke bollen gemaakt met versierselen waarin ons eigen verhaal tot uiting kwam.... En schrijver dezes? Die ontving tante Annie's chocokus.

maandag, 29 juni 2015
Logo van Choco Loca

Choco Loca

Adresgegevens
Hinthamerstraat 216
5211MX 'S-HERTOGENBOSCH
Telefoonnummer

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01