tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Brandjes blussen en collega’s redden ala de brandweer - mogelijk in verschillende steden

Wat ga je doen?

De brandweer is altijd fysiek bezig, zo ook nu, voor jullie. We hebben de hele bovenverdieping van een hotel met 40 kamers beschikbaar. In elke kamer bevinden zich één of twee personen die via een portofoon elkaar moeten helpen om collega’s te redden.

Deze collega’s bevinden zich weer in andere kamers. Deze zijn op hun beurt beperkt in hun bewegingsmogelijkheden. Ze kunnen echter wel kritische informatie doorspelen naar het tweetal in de volgende kamer. Dit tweetal heeft echter te maken met rookontwikkeling (disco rook) en slecht zicht. Zo heeft elke kamer een moeilijkheidsgraad en een obstakel om te overwinnen.

Een aantal kamers hebben de plattegronden en de vluchtroutes, zij zijn verantwoordelijk dat de informatie op de juiste manier verspreid wordt en bij de juiste personen terechtkomt. Maar ze weten in beginsel niet wie welke informatie nodig heeft. Volgens de brandweerprincipes, welke vooraf worden uitgelegd, is het mogelijk dat iedereen zichzelf in veiligheid stelt, maar dan is een secure communicatie noodzakelijk! Want je hebt elkaar keihard nodig.

Mocht je collega niet naar de locatie kunnen komen, dan krijgt deze een virtual reality bril vooraf thuis gestuurd. Ook zij wanen zich dan in een hotelkamer en zijn live verbonden met de andere collega’s. Het komt aan op samenwerken en communicatie. Iedereen is even belangrijk, net zoals bij de brandweer. Elke schakel moet meedoen om zichzelf en collega’s te laten ontsnappen uit de gesimuleerde benarde situatie. Deze teambuilding opdracht legt in één keer alle patronen van jullie afdeling bloot. Een leuk en leerzaam afdelingsuitje.

De huidige regels gaan een keer wijzigen: worden versoepeld (dan wel strenger). Je uitje boek je echter een maand vooruit. Deze teambuilding is zeer eenvoudig ‘up- en down scalable'. Dus: het aantal personen in een kamer kunnen we makkelijk aanpassen, het aantal deelnemers dat vanaf thuis meedoet met een virtual reality bril is eenvoudig aan te passen én de onderlinge afstand.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 70,- tot € 150,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 250 personen
2 tot 5 uur
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Duits
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01