tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Bouw en race als een Flintstone in een actieve zeepkistenrace - bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Zoek je een actief en opwindend teambuildinguitje dat je team naar een hoger niveau tilt? Dan is onze Flinstone editie van de zeepkistenrace perfect voor jullie! Samen met je teamgenoten bouw je je eigen Flintstone-zeepkist van bamboo, topuw en regentonnen, waarbij teamwork en communicatie cruciaal zijn. Het draait niet alleen om snelheid, maar ook om gestroomlijnde samenwerking. Laat je van je creatieve kant zien en ontwerp een unieke zeepkist. Zodra de bouw voltooid is, staan jullie klaar om de race aan te gaan. Wie wordt de ultieme kampioen en ontvangt de champagnedouche? Dit teamuitje combineert tactiek, plezier en sportiviteit in een unieke race-ervaring.

Je team begint met het oplossen van een puzzel om van losse materialen een werkend voertuig te maken. Daarna is het tijd om je zeepkist een persoonlijke touch te geven. Laat je creativiteit stralen! Je hebt geen bouwervaring nodig, een beetje ruimtelijk inzicht en gezond verstand zijn voldoende. Een goede planning is essentieel bij het bouwen van de zeepkisten en een doordachte taakverdeling is onmisbaar om het parcours met speciale uitdagingen te overwinnen. Hoe gaan jullie de race strategisch aanpakken?

Deze spannende teambuildingactiviteit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, op een locatie naar keuze in heel Nederland. We hebben wat ruimte nodig om de zeepkisten te bouwen. Elk team bestaat uit 6 tot 8 personen en het is fijn als jullie tijdens het bouwproces wat bewegingsruimte hebben. Daarna moet er een parcours worden uitgezet met voldoende ruimte voor speciale uitdagingen.

Ben je klaar om de adrenaline te voelen en de spanning van de Formule 1 te ervaren in de zeepkistenrace? Neem vandaag nog contact met ons op en boek dit onvergetelijke teambuildingavontuur!

De groepsprijs begint vanaf €1800 (excl. btw) en biedt een onvergetelijke ervaring voor jouw team.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 72,60 per persoon (incl. BTW)
15 tot 100 personen
1 tot 2,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01