tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time info weather flag home pictures2 flame

Boek een workshop Burlesque dansen- bij jou op locatie

Wat ga je doen?

Ontdek een unieke en speelse activiteit voor je vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje! Boek nu een workshop Burlesque en laat je inspireren terwijl je jouw innerlijke diva omarmt.

Tijdens onze Burlesque workshop duiken we in de betoverende wereld van glamour en spektakel. Onder begeleiding van onze professionele Burlesque docente leer je de kunst van verleiding, sensuele bewegingen en het vergroten van je zelfvertrouwen. Deze workshop draait om het vieren van jouw unieke schoonheid en vrouwelijkheid.

De workshop is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden en dansniveaus. Wij zorgen ervoor dat de workshop toegankelijk en plezierig is voor iedereen.

Tijdens de workshop leer je de basisbewegingen van Burlesque, zoals het lopen als een diva, het bewegen als Marilyn Monroe en flirten met fitness tijdens de Burlesque workshop. Om helemaal in de Burlesque sfeer te komen, voorziet de docente je van volop Burlesque accessoires!

Het beste van alles is dat je deze workshop op een locatie naar keuze kunt volgen. Of je nu liever thuis danst of op een aangepaste locatie, geen probleem! Wij brengen Burlesque naar jou toe!

Waar wacht je nog op? Nodig je vriendinnen uit en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring. Schitter, straal en vier je vrouwelijkheid tijdens onze Burlesque workshop. Neem vandaag nog contact met ons op om beschikbaarheid te controleren en alle details te bespreken.

Omarm je innerlijke diva en beleef een sprankelende Burlesque workshop. Let's Burlesque!

De workshop is boekbaar vanaf 6 personen, met een maximum van 20 personen. De kosten bedragen slechts €33.88,- per persoon inclusief BTW, exclusief reiskosten. De workshop is inclusief een certificaat van deelname voor de bruid, een fles prosecco en een overvloed aan Burlesque accessoires.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 28,- tot € 34,- per persoon (incl. BTW)
6 tot 20 personen
1,5 uur
Wij komen op locatie in Nederland
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Binnen of Buiten
Nederlands, Engels en Spaans
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01