starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Pannenkoekenfeestje

Gezellig met z’n allen rond de tafel met een enorme stapel pannenkoeken in het midden

Want met pannenkoeken is het altijd feest

Kinderen kun je altijd blij maken met een pannenkoekenfeestje. Pannenkoekenfeestjes vallen altijd in goede aarde en zowat iedereen is er dol op. Je kunt niet alleen pannenkoeken of poffertjes geserveerd krijgen, maar op sommige locaties mag je ze ook zelf klaarmaken. Een hartstikke leuke activiteit waarbij je kunt ontdekken hoe dat werkt en hoe het komt dat ze zo lekker smaken.

Waar dit smakelijke kinderfeestje zich afspeelt hoeft niet alleen in een pannenkoekenhuis of in een pannenkoekenrestaurant. Je kunt ook naar een speciale boerderij voor een pannenkoekenfeestje. De daar aanwezige pannenkoekenbakker zal je alle nodige aanwijzingen geven, zodat je de heerlijkste pannenkoeken leert maken. En van  poffertjes kunnen jullie eventueel ‘funny faces’ gaan maken in van die grappige bakvormpjes.

Ook heel gebruikelijk is om een pannenkoekenbuffet te combineren als onderdeel van een of ander georganiseerd uitje, zoals een huifkartocht of na het spelen van verschillende strandspelletjes of boerenspelletjes. Pannenkoeken eten in een pannenkoekenhuis of op een pannenkoekenboerderij is ook heel leuk om je kinderfeestje mee af te sluiten, als kroon op je verjaardagspartijtje, die jullie vriendjes en vriendinnetjes zeker weten te waarderen.

Een pannenkoekenfeestje is erg populair en kan overal in Nederland gereserveerd worden. Het barst van de pannenkoekenhuizen die voor kinderen speciale arrangementen in huis hebben. Vaak met limonade of met onbeperkt eten.

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes maar vast uit. Kunnen jullie straks heerlijk gaan smullen!

Er zijn geen uitjes gevonden

Je kunt een van je voorkeuren weghalen door op het kruisje Verwijder actief filter te drukken.

Je kunt ook naar het complete overzicht met alle uitjes! Wellicht zit er een uitje bij die aan je voorkeuren voldoet

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01