tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 pine-tree

Kinderfeestje Lipdub of videoclip maken

Wat ga je doen?

Een lipdub of videoclip maken is het ideale kinderfeestje! Een gave clip met al je vriendjes en vriendinnetjes die jullie nog vaak terug kunnen kijken. Een lipdub is een videoclip waarin de kinderen meezingen met een swingend nummer. Het principe ervan is dat alles in één shot wordt gefilmd, waardoor een zeer spontane uitstraling ontstaat.

De lipdub is een leuke en creatieve activiteit en het resultaat is altijd verbazingwekkend! Van te voren spreken we af welke muziek we gaan gebruiken (liefst een swingend nummer met een stevige dreun). Op het kinderfeestje mogen de kinderen met hun eigen ideeën komen, waarna we een rol-verdeling maken.

Onze filmer heeft altijd een koffer met attributen als hoedjes, brilletjes, boa's en kleding bij zich, maar het is extra leuk als de kinderen kleurig aangekleed zijn! 

Het is mogelijk dat onze filmer tegen een kleine meerprijs een themakoffer (piraten, prinsessen, ridders of mix) meeneemt.

Wij zorgen achteraf voor de montage en complete filmafwerking.

Prijsindicatie: € 300 met maximaal 12 deelnemers.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

Op aanvraag
8 tot 100 kinderen
2 tot 3 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 8,9 uit 9 beoordelingen

8,9 Beleving
8,9 Begeleiding
8,9 Prijs/kwaliteit

Top feestje!

We waren met 10 kinderen, twee volwassenen en de crew :). Kinderen hebben erg genoten en wij ook. Leuk om zo met ze bezig te zijn, choreografie bedenken, oefenen... eind resultaat was geweldig en over 10 jaar kijken ze naar de video en denken ze wat was dat een leuke middag!

Door: nada

Het was een feestje! Hard gewerkt maar vooral heel veel plezier gehad!

Echt een aanrader dit feestje! We waren met een grote groep (22 meiden en 1 jongen in de leeftijd van 9-11). Dankzij de goede en enthousiaste begeleiding allemaal hard gewerkt en veel plezier gehad. Met als kers op de taart een dierbare, vrolijke herinnering in beeld en geluid voor allemaal!

Door: Marieke
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01