starstar openshareinfophoneadd-homescreen1001whatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagsearchcheck-opencross-opencrossplus-circle
Menu

Menu

Zoeken

Zoek

Orginele kinderfeestjes in Amersfoort

 

 

Getoonde uitjes 1 - 10 van 39

In locatie

Kids hoogteparcours in Amersfoort - XL Adventure

Een super gaaf uitje, hoog in de bomen, met een hoogteparcours in Amersfoort. Wanneer jullie langskomen word je verrast door een afwisselend parcours van meer dan 70 meter, 10 meter hoog boven de grond.

Prijs
Vanaf € 15,95 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort

De schat van Amersfoort - XL Adventure

Wil je een super spannend kinderfeestje organiseren, doe dan mee aan De schat van Amersfoort. Met als Onze Lieve Vrouwentoren als vertrekpunt beginnen jullie aan een hele bijzondere GPS speurtocht, waarbij het de bedoeling is om als eerste met je team de verborgen schat te ontdekken.

Prijs
Vanaf € 19,50 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort

Asterix en Obelix kidsarrangement - XL Adventure

Voor een leuk en actief kinderfeestje met als thema Asterix en Obelix in Amersfoort of Soestduinen gaan jullie verschillende spelletjes spelen die de Galliërs vroeger ook deden. Helemaal in de geest van deze twee bijzondere stripfiguren moet je een aantal proeven ondergaan.

Prijs
€ 18,50 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soestduinen

kinderpaintball met diverse opdrachten - XL Adventure

Voor een actief en spannend kinderfeestje is paintball een fantastisch uitje waar de kids zich compleet in uit kunnen leven. Met kinderpaintball worden diverse missies uitgevoerd. Met een iets ander wapen dan bij volwassenen is dit paintball kinderfeestje super geschikt als activiteit voor het vieren van je verjaardag.

Prijs
€ 16,00 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Provincie Utrecht

Wie bouwt de hoogste toren? - XL Adventure

Voor wie een speciale toren wil bouwen, tot wel 10 meter hoog, is Bamboestieken in Amersfoort dé activiteit bij uitstek om deze klus te klaren. Wanneer je samen met je vriendjes en/of vriendinnetjes een groep kunt vormen van 10 kinderen kun je bij ons altijd op de woensdagmiddag of de zaterdag terecht voor het bouwen van een uitdagende toren.

Prijs
€ 15,00 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Baarn, Leusden, Soest

Survivalfeestje Kids in Amersfoort of Soestduinen - XL Adventure

Wil je kinderen op verschillende manieren de natuur laten beleven, is het arrangement Bushcraft Kids in Amersfoort, Soestduinen of op een nader te bepalen locatie, een geweldige mogelijkheid om te benutten.

Prijs
Vanaf € 17,50 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soestduinen

Kids Outdoor lasergamen - XL Adventure

Voor je kinderfeestje kun je zowel in Bokkeduinen als Soestduinen terecht voor onze sensationele Lasercombat. Outdoor lasergamen waarbij je met zijn allen verschillende missies kan uitvoeren, waarbij onze instructeurs uitleg geven over hoe het werkt.

Prijs
Vanaf € 10,00 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soest

Robin Hood kinderfeestje - XL Adventure

Een stijlvol avontuur in het Sherwood Forest van Amersfoort of Soestduinen. Het Robin Hood kinderfeestje biedt aan kinderen de gelegenheid om in de huid van deze dappere boogschutter te kruipen.

Prijs
Vanaf € 18,50 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soest

Expeditie Robinson junior - XL Adventure

Bij het nieuwe en uitdagende kinderfeestje Robinson Junior, in Amersfoort en Soestduinen, word je onder professionele begeleiding behoorlijk op de proef gesteld eer dat je als een echte Robinson wordt uitgeroepen door de Eilandraad.

Prijs
Vanaf € 21,00 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soestduinen

GPS schat zoeken in Amersfoort of Soestduinen - XL Adventure

Een leuke speurtocht die wij speciaal voor kinderen hebben bedacht is het GPS schat zoeken in Amersfoort of Soestduinen. Een perfect uitje als kinderfeestje, waar jij met je vriendjes of vriendinnetjes een spannende tocht gaan meemaken op zoek naar de verborgen schat.

Prijs
Vanaf € 17,50 per kind
Aantal
Vanaf 10 kinderen
Plaats
Amersfoort, Soestduinen

Help jij ons naar de overwinning?

klik hier 336x280

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01