tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load home pictures2 lightbulb pine-tree whatsapp
Bedrijfsuitje Westkapelle

Uniek bedrijfsuitje organiseren in Westkapelle

Populair bij bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes in Westkapelle

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het mooie Westkapelle? Het liefste natuurlijk meerdere zodat jullie wat te kiezen hebben. Maar dat zit wel goed. Wij weten wat leuk is in en rondom Westkapelle, er is keuze genoeg!

Zijn jij en je collega’s dol op gezellig tafelen, Westkapelle heeft verschillende activiteiten waarbij lekker eten en drinken centraal staan. En wanneer jullie iets meer actie willen, hebben wij ook genoeg actieve en sportieve uitje voor jullie. Lekker creatief bezig zijn en iets nieuws leren in Westkapelle, ook dat is zeker mogelijk, of geven jullie liever de voorkeur aan een zakelijke workshop?

Zowel in de zomer als de winterperiode met indoor en outdooractiviteiten heeft Westkapelle zoveel te bieden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Westkapelle heeft personeelsuitjes voor ieder wat wils en voor elk budget, van teambuilding of een uniek afdelingsuitje tot aan de gezelligste PV-uitjes met al het personeel. Regel gemakkelijk een uniek bedrijfsuitje in Westkapelle om nooit te vergeten!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01

Vraag?