tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje in Eindhoven

Unieke en gezellige bedrijfsuitjes in Eindhoven

Organiseer jij binnenkort een bedrijfsuitje in de gezellige Lichtstad, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Tussen de moderne architectuur en de omringende natuurgebieden is van alles te organiseren. Bij 1001 delen we graag onze kennis en ervaring om je te inspireren en te helpen aan een gedenkwaardig uitje. Wil je graag wat extra hulp, of ben je met groep groter dan 50 personen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je verder bij het vinden van een passende activiteit.  

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 545 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat is er te doen in Eindhoven met collega’s?

Zin in een avond vol Brabantse gezelligheid en vertier? In Eindhoven is van alles te doen. Om je te helpen bij het vinden van een passende activiteit hebben we een top 10 lijst gemaakt van meest populaire uitjes in deze stad.

Top 10 bedrijfsuitjes in Eindhoven:

  1. Teambuilding activiteit
  2. Actief outdoor uitje
  3. Moordspellen en dinergames
  4. Schilderen op doek
  5. Oldtimer rijden
  6. Citygame met puzzels
  7. Tv-spelletjes
  8. Levend bordspel
  9. Quad rijden
  10. Workshop bonbons maken

Om lekker actief bezig te zijn met collega’s zijn er voldoende opties in Eindhoven! Kies bijvoorbeeld voor een teambuilding activiteit. Bij deze activiteiten werk je op een gezellige en speelse manier aan betere samenwerking, communicatie en binding tussen collega’s. Voorbeelden van deze activiteiten zijn in teams de strijd aan gaan terwijl je voertuigen en objecten bouwt, branden blust als een echte brandweerman of tijdens een ware competitie verschillende teamgames speelt.

Andere spannende en speelse activiteiten zijn citygames met puzzels. Tijdens deze spellen ontdek je de stad terwijl je verschillende uitdagende puzzels en hersenkrakers oplost. In ons aanbod hebben we ook een aantal citygames met escape, speur of misdaad elementen. Bovendien zijn er verschillende spellen die geïnspireerd zijn op populaire televisie programma’s. Denk aan een leuke Ik Hou van Holland Quiz, Robinson uitjes of een Wie is de Rat spel. Voor de echte spelletjes fanaten hebben we verschillende levende bordspellen. Van Party & Co tot Levend Ganzenbord. Er is van alles mogelijk! Ook erg gezellig is een spel combineren met een diner. Onder het genot van heerlijk eten en drinken speel je tussen de gangen door een spel aan tafel.

Willen jullie de omgeving ontdekken in een bijzonder voertuig? Ook dat kan! Tour rond in een oldtimer en rij een rally met collega’s of ga offroad met een quad! Beide activiteiten zorgen voor een unieke ervaring. Om zelf de voertuigen te besturen heb je wel een rijbewijs nodig, dus let goed op de vereisten voordat je het uitje gaat boeken.

Bovendien zijn er verschillende creatieve indoor activiteiten mogelijk. Schilder onder begeleiding van een professionele workshop begeleider een portret, model of ander kunstwerk op doek. Of maak onweerstaanbare lekkernijen samen met je collega’s tijdens een workshop bonbons maken.

Kortom, er zijn een hoop leuke en unieke activiteiten mogelijk in Eindhoven. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit alle mogelijkheden of kun je wat extra hulp gebruiken bij het doen van je aanvraag? Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen, neem gerust contact met ons op!

Bedrijfsuitjes in eindhoven van de maand

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.6 uit 3 beoordelingen
uitgelicht

Escaperoom op eigen locatie - Escaperooms voor grote groepen

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Vanaf € 31,35 per persoon
20 tot 500 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01