tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje in Utrecht

Unieke en gedenkwaardige uitjes in de Domstad

Graag een bedrijfsuitje in het centrum van het land? Utrecht is door zijn centraal gelegen ligging een populaire stad om bedrijfsuitjes te organiseren. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren! Neem voor grote groepen contact op met 1001 voor advies op maat. We helpen je graag verder!

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 554 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat zijn leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Utrecht?

Sloepentochten, cocktail workshops en activiteiten inclusief diner zijn erg populair onder de bedrijfsuitjes in Utrecht. Om je te helpen bij het vinden van een leuke activiteit hebben we een lijst samengesteld uit de meest aangevraagde uitjes. Zo kun je gemakkelijk inspiratie opdoen.

Top 10 bedrijfsuitjes in Utrecht

  1. Activiteit inclusief diner
  2. Creatieve workshops
  3. Teambuilding activiteit
  4. Cocktail workshop
  5. Sloepentocht
  6. Toertocht
  7. Kookworkshop
  8. Citygame
  9. Quizzen
  10. Water activiteiten

Utrecht heeft prachtige grachten vol werfkelders, terrassen, bruggetjes en restaurants. Niet gek dus dat een sloepentocht razend populair is onder de bedrijfsuitjes. Je kunt met een sloep geruisloos over de grachten varen en de stad op een nieuwe manier ontdekken. Ook zijn er andere wateractiviteiten die plaatsvinden op de karakteristieke grachten. Kom bijvoorbeeld een dag suppen of leer roeien en scheer met je team het water over. Er zijn daarnaast meerdere mogelijkheden om de stad te ontdekken op het droge. In ons aanbod hebben we verschillende toertochten op onder andere een (elektrische-)fiets, segway, scooter of e-chopper.

Op een speelse manier de stad verkennen? Ook dat kan met een van onze uitdagende en spannende citygames. Er is een ruim scala aan spellen mogelijk. Denk aan: levende bordspellen, moord en misdaad citygames, spellen bekend van TV, GPS spellen, spellen met augmented reality en nog veel meer! Wil je niet afhankelijk zijn van het weer maar wel graag op een speelse en informele manier samenkomen met collega’s? Kies dan voor een gezellige quiz. Kies een thema dat aansluit op de wensen van je groep, test je algemene kennis en wellicht ga jij er vandoor met de prijs!

Een andere vermakelijke indoor optie is een van de vele workshops. Laat de kunstenaar in jezelf los tijdens een creatieve workshop. Volg een workshop met verf zoals een schilderworkshop, workshop action painting, graffiti workshop of pimp oud servies tijdens een workshop keramiek schilderen. Houden jullie wel van een borrel? Volg dan een cocktail workshop en leer zelf klassieke drankjes en verrassende combinaties te maken met speciale en kwalitatieve ingrediënten.

Bourgondiërs opgelet, Utrecht heeft naast een gezellige sfeer ook veel culinaire mogelijkheden. We hebben verschillende kookworkshops in ons aanbod. Met keuze uit meerdere internationale keukens en unieke locaties zit er altijd een kookworkshop bij die aansluit op jouw wensen. Van de Mediterrane tot de Aziatische keuken, er is van alles mogelijk. Eet je liever een smakelijke maaltijd zonder dat je hem zelf hoeft te maken? Er zijn allerlei activiteiten inclusief diner mogelijk waarbij je volledig verzorgd wordt terwijl je tussen de gangen door verschillende spellen speelt of virtuele avonturen beleeft. Of, wandel de stad af en stop bij verschillende horeca locaties tijdens een walking diner.

Als teambuilding bij jouw bedrijfsuitje centraal staat hebben we meerdere activiteiten die gezelligheid combineren met het werken aan binding, communicatie en een betere samenwerking. Bouw een machine of een voertuig met je team, blus een vuurtje als echte brandweerlieden of geef je bedrijfsuitje een competitieve twist tijdens verschillende teamgames en maak er een waar toernooi van.

Naast deze activiteiten zijn er in Utrecht natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Doe inspiratie op en bekijk het volledige aanbod. Wil je voor je bedrijf iets organiseren met meer dan 50 personen, of kun je wat extra hulp gebruiken bij het maken van je keuze? Onze medewerkers staan klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op.

Bedrijfsuitjes in utrecht van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Vanaf € 31,35 per persoon
20 tot 500 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Verschillende bandleden met instrumenten Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 13 beoordelingen
uitgelicht

Teambanding - Rockster voor een dag in Utrecht

Vanaf € 39,95 per persoon
12 tot 100 personen
Wij komen op locatie in Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.5 uit 10 beoordelingen
uitgelicht

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01