tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje in Rotterdam

Lekker op stap met collega's in Rotterdam

Rotterdam is een populaire stad voor bedrijfsuitjes. Wil je ook graag een bedrijfsuitje organiseren in deze stad en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan leuke activiteiten voor bedrijven. Leer je collega’s op een informele manier kennen, investeer in teambuilding en laat je inspireren door de mogelijkheden. Voor groepen groter dan 50 personen of advies op maat kun je contact opnemen met een van onze medewerkers, zij helpen je graag verder bij het vinden van een passende activiteit of arrangement.

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 539 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat is een leuk bedrijfsuitje in Rotterdam?

Rotterdam biedt met de haar imposante internationale haven, bekende moderne architectuur en multiculturele bevolking veel mogelijkheden voor leuke en gedenkwaardige bedrijfsuitjes. We helpen je graag op weg bij het vinden van een leuke activiteit. Daarom hebben we een top 10 lijst samengesteld met de meest populaire en leuke uitjes die mogelijk zijn in deze stad.

Top 10 bedrijfsuitjes in Rotterdam:

  1. Escaperoom en -games
  2. Pubquiz
  3. Dinerspellen
  4. Teambuilding spellen
  5. Robinson uitje
  6. Sloepentocht
  7. Dropping
  8. Citygames bekend van TV
  9. Actief team uitje
  10. Rally rijden

Een grote stad vraagt om grote ontsnappingen. In Rotterdam zijn verschillende escaperooms en -games te spelen samen met je collega’s. Denk aan een spannende kamer vol puzzels en hersenkrakers, een bloedstollende escape ervaring op het water of een escape spel tijdens een heerlijk diner! Naast escapediners zijn er nog vele andere spannende dinerspellen te spelen. Ontmasker bijvoorbeeld de rat of de mol aan tafel of begeef je in een virtuele wereld tijdens een virtual reality dinerspel. Verkies je een borrel boven een diner? Dan zijn pubquizzen een erg leuk alternatief. Onder het genot van een lekker drankje en borrelhapjes test je je algemene kennis en neem je het in teams op om bekroond te worden tot winnaar.

Voor de actievelingen onder ons zijn er ook een veelvoud aan actieve uitjes. Je kunt een expeditie organiseren waarin je verschillende proven gaat doen. Een flink staaltje teamwork is hiervoor vereist. Daarnaast zijn er verschillende soorten teambuilding spellen te boeken waar samenwerking, goede communicatie en binding centraal staan. Vind bijvoorbeeld als eerste de weg naar de eindlocatie nadat jij en je collega’s zijn gedropt, bouw de beste constructie met je team tijdens een construct challenge of blus zo snel mogelijk de brand als een echt brandweer team.

Bovendien hebben wij leuke mogelijkheden om de stad op een unieke manier te verkennen. Dit kan tijdens een sloepentocht met opdrachten, rally rijden in een bijzonder voertuig of een uitdagende citygame die geïnspireerd is op een bekend televisieprogramma. Ontmasker de mol, speel hunted op een tablet of doe gekke opdrachten tijdens een Crazy 88 citygame!

Kortom genoeg leuke dingen te doen en te verkennen in de mooie Maasstad! Bekijk voor deze en veel meer uitjes in Rotterdam het volledige aanbod. Kom je er niet helemaal uit? Neem gerust contact met ons op. Wij delen graag onze kennis en ervaring op het gebied van leuke bedrijfsuitjes zodat jij en je collega’s een onvergetelijke dag hebben!

Bedrijfsuitjes in rotterdam van de maand

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.6 uit 3 beoordelingen
uitgelicht

Escaperoom op eigen locatie - Escaperooms voor grote groepen

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Vanaf € 31,35 per persoon
20 tot 500 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01