tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load euro persons home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Bedrijfsuitje Zwolle

Uniek bedrijfsuitje organiseren in Zwolle

Populair bij bedrijfsuitjes

Leuke bedrijfsuitjes in Zwolle

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in het mooie Zwolle? Het liefste natuurlijk meerdere zodat jullie wat te kiezen hebben. Maar dat zit wel goed. Wij weten wat leuk is in en rondom Zwolle, er is keuze genoeg!

Zijn jij en je collega’s dol op gezellig tafelen, Zwolle heeft verschillende activiteiten waarbij lekker eten en drinken centraal staan. En wanneer jullie iets meer actie willen, hebben wij ook genoeg actieve en sportieve uitje voor jullie. Lekker creatief bezig zijn en iets nieuws leren in Zwolle, ook dat is zeker mogelijk, of geven jullie liever de voorkeur aan een zakelijke workshop?

Zowel in de zomer als de winterperiode met indoor en outdooractiviteiten heeft Zwolle zoveel te bieden, bij ons ben je aan het juiste adres.

Zwolle heeft personeelsuitjes voor ieder wat wils en voor elk budget, van teambuilding of een uniek afdelingsuitje tot aan de gezelligste PV-uitjes met al het personeel. Regel gemakkelijk een uniek bedrijfsuitje in Zwolle om nooit te vergeten!

Onze TOP uitjes van deze maand

Tonen
Op aanvraag
15 tot 1.500 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Een dragqueen die een bingo presenteert Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 1 beoordeling
uitgelicht

Miss Fucksia's bingo show

Op aanvraag
15 tot 500 personen
Mogelijk op elke locatie in Nederland
Bekijk uitje
Het logo van ''Robinson in de stad'' Tonen
Op aanvraag
Vanaf 15 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01