tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp
Bedrijfsuitje in Zwolle

Organiseer een gedenkwaardige dag vou jou en je collega's in Zwolle

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren in de mooie stad Zwolle? Door de rijke geschiedenis, historische gebouwen en ligging op de rand van de Veluwe is er van alles te zien en te beleven in deze stad. Niet gek dus dat het een populaire stad is voor bedrijfsuitjes. Bekijk de mogelijkheden en laat je inspireren! Neem voor grote groepen contact op met 1001, ook voor advies op maat. We helpen je graag verder!

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 487 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Populair bij bedrijfsuitjes

Wat is een leuk bedrijfsuitje in Zwolle?

Buitenactiviteiten zijn erg populair in deze stad. En dat vinden wij niet gek. De historische stad heeft een prettige sfeer, prachtige gebouwen en is omringd door mooie natuurgebieden. De mogelijkheden voor bedrijfsuitjes lopen hierdoor erg uiteen. Om je te helpen bij het vinden van een leuk en gedenkwaardig bedrijfsuitje hebben we een top 10 lijst samengesteld van meest populaire bedrijfsuitjes in deze stad.

Top 10 populaire bedrijfsuitjes in Zwolle

  1. Activiteiten inclusief diner
  2. Escaperoom en games
  3. Walking dinner
  4. Zeskamp
  5. Citygames
  6. Toertocht
  7. Virtual Reality en Gaming
  8. Lasergamen
  9. Teambuildingspel
  10. Handboogschieten

Door de mooie omgeving van deze stad zijn outdoor activiteiten erg populair. Door zijn geschiedenis als Hanzestad en de historische binnenstad die goed bewaard is gebleven, kijk je in deze stad je ogen uit. Tijdens het spelen van een citygame krijg je de mogelijkheid de stad op een bijzondere en speelse manier te ontdekken. De spellen hebben uiteenlopende thema’s, van escape belevenissen tot spannende moord en misdaad spellen. Er is van alles mogelijk.

Ook kun je een toertocht maken door de stad op een voertuig. Denk aan voertuigen als: segways, e-scooters, e-choppers en fietsen. Dit is een leuke manier om de natuur, onontdekte weggetjes en de bruisende stad te ontdekken.

Hebben jullie zin in een competitieve en sportieve ervaring? Organiseer dan een zeskamp met originele en ludieke teamgames. Of, daag je collega’s uit tijdens een lasergame of handboog toernooi en werk eens met hele andere soorten targets.

Bovendien hebben we in ons aanbod een goede hoeveelheid gezellige spellen om te spelen met collega’s. Speel bijvoorbeeld een spannende escapegame of escaperoom en los raadsels, puzzels en hersenkrakers op als team. Voor een futuristische twist aan je bedrijfsuitje hebben we in Zwolle ook meerdere Virtual Reality en gaming opties voor je samengesteld. Probeer eens een race simulator en scheur over de baan. De speciale effecten geven het gevoel alsof je in een echte raceauto zit.

Er zijn ook activiteiten die op een speelse manier samenwerking, communicatie en binding verbeteren binnen je team. Deze teambuilding spellen kunnen georganiseerd worden bij jullie op locatie. Heb je zelf geen geschikte locatie? Laat het ons weten, we helpen je graag bij het vinden van een beschikbare en geschikte locatie bij jullie in de buurt.

Wil je volledig verzorgd worden tijdens je activiteit? Een diner combineren met een activiteit maakt jouw dag nog extra fijn en bijzonder. Ontdek de stad tijdens een wandeling met gids en stop tussendoor bij verschillende horecagelegenheden om te borrelen, kletsen, eten en te genieten. Of speel tussen de gangen door een spannend spel. Ontmasker de mol aan tafel, test je algemene kennis tijdens een quiz of speel een escapegame terwijl je geniet van heerlijk bereide maaltijden.

Er zijn allerlei gezellige en gedenkwaardige dingen te doen en te organiseren in Zwolle. Doe inspiratie op uit ons volledige aanbod en ga er gezellig een dag op uit! Voor advies op maat, vragen of extra inspiratie kun je contact met ons opnemen. We helpen je graag verder!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01