starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Bedrijfsuitje

Beoordelingen Tips en ideeën voor een origineel bedrijfsuitje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 1.483 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1483

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk, lekker uitgewaaid ?

Lekker geracet op het strand, zelfs omvallen was leuk ( en volstrekt ongevaarlijk). Super leuke middag gehad, met dank aan enthousiaste en goede begeleiding door Marc!

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuke ervaring!

Van tevoren een beetje zenuwachtig, zouden we hard gaan? Die zenuwen waren al snel weg. Hele goede begeleiding. Sorry dat ik over je voet reed, Marc! ;)

zondag, 11 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Heerlijk geraced op het strand van St Maartenszee. Goed contact met Marc van te voren voor de juiste dag qua weer. Heel meedenkend.

vrijdag, 9 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben als team weer een goede boost gehad

Wij hebben het weer erg leuk gehad afgelopen vrijdagavond. Vooral de start met die appjes.
Er werd ongemakkelijk gekeken. Sommige vroegen er rond uit om en andere deden niets.
Ik vond het enig. Heel erg bedankt voor jullie begeleiding.

Die film is hilarisch. Ha ha ha.

Wij hebben als team weer een goede boost gehad om 2021 goed te starten en dat was de insteek.
Bedankt en we hopen dat jullie ook weer snel aan de bak kunnen op toffe locaties.

woensdag, 7 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Echt een heel leuk teamuitje

Echt een heel leuk teamuitje, een goed alternatief in deze corona-tijd. Je komt in een bizarre wereld terecht, waarin je het gevoel hebt steeds over je schouder te moeten kijken. De tijd vloog voorbij! Nadien heb ik alleen maar enthousiaste collega’s gesproken.

Wij hebben als team weer een goede boost gehad om 2021 goed te starten en dat was de insteek.


dinsdag, 6 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lekker racen op het strand

Heerlijk uurtje op het strand bij St Maartensdijk geracet met goede wind. Goede begeleiding van Mark. Niet te veel blokarters bij elkaar zodat er genoeg ruimte is.
Best prijzig met 4 karts voor een uur. Maar niet duurder dan ergens anders. Al met al goede aanrader voor een mooie actieve activiteit!
Thanks Mark

maandag, 5 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een geweldige middag

“Wat een geweldige middag. En wat zat het goed in elkaar. Ondanks alle beperkingen heeft NEVERREST er een fantastische online middag van gemaakt. Precies wat we nodig hadden.”

maandag, 5 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke ervaring !

.

zondag, 4 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Voor het eerst geblokart vanmiddag.....super leuke ervaring. De begeleiding was top! Een echte aanrader!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke activiteit op het strand!

Heerlijke middag op het strand van Sint Maartenszee. Duidelijke uitleg en leuke begeleiding van Marc. Echt een aanraden voor een actieve buitenactiviteit!!

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Eerst een uitdaging bieden, maar ondertussen…..

Wij willen jullie bedanken voor de heerlijke middag waar we hebben gelachen tot de tranen over onze wangen biggelden!
Eerst een uitdaging bieden, maar ondertussen…..
Heerlijk Was al weer even geleden om dit mee te maken met elkaar dus echt super, super bedankt! Namens mij en al mijn collega’s.

zaterdag, 3 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

We wanted to give you a big THANKS for the event today!

We wanted to give you a big THANKS for the event today!
At the moment we’re receiving positive feedback and remarks from our colleagues which is what we were looking for, starting 2021 with a great Team Building event ⯑!
I’ve done a similar exercise like this before, but you guys go above and beyond to really make the event challenging, interesting and up-to-date with all social/ tech assignments

vrijdag, 2 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Heel leuk om in deze tijd op deze manier in contact te zijn met je collega's. Fijn om niet alleen maar achter je scherm zitten, maar ook naar buiten te gaan en creatief bezig te zijn. Jeroen bracht de cursus met veel enthousiasme en positiviteit. Mijn collega's en ik hebben ervan genoten!

donderdag, 1 april 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk avondje vermaak in de Corona tijd

8

zondag, 28 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring met team of groep!

Top escape room!

vrijdag, 26 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gelachen!

Leuke online pubquiz! Deelgenomen met een groep collega's via Zoom, we hebben enorm gelachen! Een aanrader.

donderdag, 25 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke escaperoom

Wat een leuke afwisseling in deze corona tijd. Jammer dat je het nu niet op locatie kan, maar deze online versie is echt heel leuk en goed voor de teamspirit. De prijs/kwaliteit verhouding weet ik niet, want mijn werk heeft het geregeld. Dus kan ik niet over oordelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fijne onderbreking vd dag

Leuk begrijpelijk spel om digitaal te spelen.

dinsdag, 23 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor iedereen een super beleving om over het strand te zeilen!

Met rustig en helder support en uitleg een heerlijke sportieve beleving voor de hele familie. Veel plezier gehad met het ervaren van de wind in de zeilen op het strand van Sint Maartenszee.

maandag, 22 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel goed alternatief voor het echte werk

Heel slim en leuk opgezet spel, redelijk uitdagend en leuk dat er live begeleiding meedoet, dat maakt het net wat persoonlijker.
We hebben veel lol beleefd en komen ons zeker een keer echt opsluiten zodra de omstandigheden dat weer toelaten.

zondag, 21 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een absolute aanrader!

Een unieke ervaring, met persoonlijke begeleiding. Voor alle leeftijden geschikt. Erg leuke middag gehad met zeer vriendelijke organisatoren!!

zaterdag, 20 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldig leuke activiteit met het gezin.

Deze eerste ervaring met blokarten was superleuk. Lekker karren op het strand met prachtig weer, daar hadden we geluk mee. Goede, enthousiaste uitleg en begeleiding door Marc. Afspraken vooraf en nazorg ( foto's en filmpjes) waren ook top. Een aanrader om te ondernemen met tieners, wij willen nog een keer!

woensdag, 17 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellig en geslaagd; een mooie manier om digitaal samen te komen

Dikke tien. Goede begeleiding, leuke vragen en heerlijke borrelboxen. Na afloop enthousiaste collega's. Wat wil je nog meer. Mooie middag zo!

dinsdag, 16 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig, wat een leuk uitje dwars door Almere

Samen met mijn man en enkele vrienden hebben wij een prachtige (corona proof) dag gehad. De route verliep langs en door Almere, wij wisten niet dat Almere zo mooi was. Voor herhaling vatbaar!!

maandag, 15 maart 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een geweldig uurtje spelen met de wind en kart

Vriendelijke ontvangst, goede begeleiding en kwalitatief materieel

maandag, 15 maart 2021

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01