starhomeshareinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-place
Bedrijfsuitje

Beoordelingen Tips en ideeën voor een origineel en actief bedrijfsuitje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 452 beoordelingen

Getoonde beoordelingen 1 - 25 van 414

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ideaal uitje voor op locatie!

Na een lange zoektocht uitgekomen bij Koerd voor een pubquiz, erg fijn dat de prijs lager is dan de meeste quizen. Koerd is goed te bereiken en denkt mee voor een ideale indeling tijdens het teamuitje. We hadden een eigen ronde toegevoegd, hierin gaf hij advies wat wel en niet zou aanslaan. Op de dag zelf was hij netjes op tijd en goed voorbereid. Hij dacht mee op de dag en kwam erg relaxed over. Complimenten en zou het zo aanraden.

vrijdag, 9 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarisch en gezellig

Niet iedereen wordt enthousiast van een spel. Maar dit is toegankelijk voor iedereen en goed voor de teambuilding.

dinsdag, 6 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

leerzaam, leuk en gezellig

Leerzame cursus over de beginselen van fotografie. Goede, enthousiaste begeleiding. Prima dus!!

maandag, 5 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en leerzaam.

Na wat technische uitleg werden we met opdrachten het centrum ingestuurd. Je merkt meteen dat je heel anders naar dingen kijkt en de omgeving veel meer in je opneemt. Daardoor zie je opeens dingen die je normaal totaal niet zouden opvallen. Het was een geweldige ervaring en heel leuk om te doen.

maandag, 5 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig bedrijfsuitje, super enthousiaste begeleiding, leerzaam creatief en stimuleert teamverband. Een echte aanrader voor een bedrijfsuitje

Met een bedrijfsuitje in Nijmegen hebben wij de workshop fotografie gevolgd, wat een enthousiaste begeleiding. Fantastische foto's gemaakt en er ontstaat vanzelf een competitie tussen de groepjes collega's om de mooiste foto te maken, creativiteit en samenwerking staan voorop. Een aanrader voor een super gezellige en leuke bedrijfsactiviteit. De locatie is zelf te bepalen dus niet afhankelijk van het weer. Redmar en Marije super bedankt voor deze zeer geslaagde workshop, alleen maar positieve reacties van collega's!

vrijdag, 2 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagde casino avond!

Keurig! Nette casinotafels met zeer vriendelijke croupiers.
Een casino avond heeft een hoog entertainment gehalte!

donderdag, 1 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Leuk teamuitje gehad afgelopen week. Aangezien we allemaal van muziek houden sloot dit super aan bij onze team bonding dag. Gezellige afsluiter met een lekker drankje van een wat serieuzere dag. Een leuke muziekquiz waarin alle genres aan bod komen, op deze manier blijft niemand achter en weet je altijd wel iets! Met acht verschillende groepen waren we erg fanatiek. De spelleider wist hier echter goed mee om te gaan en zorgen ervoor dat de strijd nog spannender weed

donderdag, 1 november 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Freek heeft ons een geweldige middag bezorgd .leerzaam met heel veel humor en niks moet alles mag .echt voor herhaling vatbaar

dinsdag, 30 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een geweldige workshop! Super gelachen en ook nog eens een verbazingwekkend resultaat behaald met de groep.

Een super leuke workshop met een docent vol humor. Hij weet precies de juiste snaar te raken bij iedereen en zorgt voor een geweldig muzikaal resultaat

maandag, 29 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Super leuke muzikale workshop met een enthousiaste workshopleider. Echt een aanrader!

maandag, 29 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ik vond het laagdrempelig, grappig en vooral leuk om op deze manier naar mijn ego te kijken.

De workshop de Hoofdbewoner vond ik leuk, laagdrempelig en vernieuwend (en misschien wel heel erg gewenst in deze tijd!) om met andere ogen naar je eigen ego te kijken. Wie zit er nou eigenlijk echt aan het stuur, op welke knopjes wordt er per ongeluk gedrukt en kunnen we ook anders reageren als we dit inzien? Reuze interessant. Erg ontwapenend om hier samen op speelse wijze in een workshop mee bezig te zijn. Smaakt naar meer.

maandag, 22 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De spontane grappen van de ervaren presentator brachten sfeer.

Een spelshow die zelfs Groningers loskreeg! Het spel zat goed in elkaar. De spontane grappen van de presentator brachten sfeer. Demian speelde prima in op het publiek. Hij nam onze 'stugge trots' heel leuk op de hak. We hadden de dagen ervoor een oersaaie (en volgens mij zinloze) duurbetaalde training achter de rug. Met enige aarzeling deden we mee. We hebben elkaar als team op een andere manier leren kennen. Prima kwaliteit.

donderdag, 11 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf vrijgezellenfeest!

Op zaterdag hebben we een American Football clinic gehad van instructeurs Richard en Tim. Beide heren waren erg enthousiast,
en namen onze groep op sleeptouw. We waren met een vrijgezellengroep, bijdehandste groep ooit, maar iedereen
werd lekker afgemat en uitgedaagd.
Voor de vrijgezel wachtte er zelfs een mooi obstakel parcours aan het einde!
Het aanstekelijke enthousiasme, de professionaliteit van de instructeurs en het gemakkelijke contact tijdens het boeken,
maakt dit alles echt tot en succes! Zeker een aanrader om eens als uitje te doen.

woensdag, 10 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatief voor iedereen

Super leuke en creatieve workshop handlettering gevolgd bij Marjolein in Amersfoort. Gezellige sfeer en geweldig resultaat. Aanrader!!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke en leerzame middag gehad met veel lol

Voor onze personeelsdag hebben we meegedaan aan een BrandweerSurvival. Voor iedereen water er leuke elementen in, het is erg afwisselend. Het was een leuke middag, actief en nog leerzaam ook.

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk ontspannen, creatief en gezellig!

Erg leuke workshop. Je kunt veel dingen kiezen om te maken en je hebt ook keus uit heel veel mozaieksteentjes. Ik heb het samen met mijn moeder gedaan. Ik kijk terug op een ontspannen, creatieve, gezellige middag. Echt een aanrader!

donderdag, 4 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuk spel!

Wij hebben dit spel gedaan voor ons teamuitje.
Het was een leuk spel en de begeleiding ging prima! Alle deelnemers deden enthousiast mee en waren erg positief over het uitje.
Zeker een aanrader!

maandag, 1 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Verrassend!?

Deze workshop inspireerd,verrast en geeft je een heldere kijk in je koppie!! Ik kan het anderen zeker aanraden om deze kennismaking aan te gaan!
Je bent verzekerd van een hele gezellige, leerzame avond!

zaterdag, 29 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzame, gezellig workshop op leuke locatie!

Super leuke, gezellige workshop waarin Marjolein veel uitlegt, laat oefenen en openstaat voor vragen. Het tuinhuisje in Baarn is een mooie locatie om even een avondje alles uit je handen te laten vallen en lekker creatief aan de slag te gaan! Een aanrader!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en gezellig spel voor jong en oud, super om te doen!

Gezelligheid, vrolijke spelbegeleider en leuke spelletjes! Moeilijker dan je denkt :) prijs in verhouding met het geheel iets aan de dure kant. Verder helemaal prima!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuke en gezellige avond met top begeleiding!

Een erg leuk spel om met een grotere groep te spelen. Er zat veel verschil in de rondes en de tijd vloog voorbij! Zeker een aanrader dus!!

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg veel plezier gehad

Wij hebben dit met ons bedrijf gespeeld. Erg veel plezier gehad en een leuke begeleider.
De quiz wisselde leuk af, waardoor alle collega`s mee konden doen.

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke quiz met grappige vragen

Leuke quiz gehad, vooral de bierronde met proeverij was zeer geslaagd :) :)

donderdag, 27 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Inspiratie, energie & inzicht!

Ron laat je kennismaken met jouw ‘hoofdbewoner.’ Dit doet hij op een leuke en luchtige manier. Ik heb een enorm leuke avond gehad. De workshop geeft inspiratie, energie en inzicht. Ik raad het anderen zeker aan om deze kennismaking aan te gaan!

maandag, 24 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

vel gelachen, en veel ontdekt over mijzelf, vooral de oh Ja momenten zijn top!

Zeer goed! aanrader

donderdag, 20 september 2018

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL82.21.87.516.B01