starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Bedrijfsuitje

Beoordelingen Tips en ideeën voor een origineel bedrijfsuitje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 1.427 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1427

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en spannend ... maar einde was te snel ... was leuker geweest als we uiteindelijk de ouders hadden gevonden

7

vrijdag, 22 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Creatieve beeldhouw werkjes

Erg leuk sessie choco beeldhouwen gedaan online. Ondanks dat t online was toch goede interactie samen kunnen hebben en creatieve beeldhouw werkjes als resultaat!

dinsdag, 19 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg geslaagd.

Super bedankt! Was erg leuk! Van collega's heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. Dus erg geslaagd.

donderdag, 14 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige boel, heel positief

Online Chocolade Proeverij voor 122 cursisten via live link van YouTube,

Wat was dat een gezellige boel, vrijdag avond. Hilarisch!!!!

De berichten die we ontvingen waren heel positief ⯑
Op de chat ook leuke berichten.
---
Wat was het een hilarische proeverij. Dank jullie wel!!!!

Volgens mij heeft iedereen enorm genoten. Ik heb net even op de link gekeken en zag dat er inmiddels 109 weergaves zijn, dus zaterdag en zondag zijn er ook al collega’s geweest die chocolade hebben geproefd.

dinsdag, 12 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke en makkelijke manier om iets met vrienden te doen

Met een groep vrienden die over de wereld is uitgewaaierd, is het soms lastig om iets samen te doen; maar met de pubquizmaster was dat geen enkel probleem. Een leuke online pubquiz, op een goed toegankelijk platform, zorgde ervoor dat wij elkaar van sydney en hongkong tot kansas weer eens spraken, en ondertussen even elkaar de maat konden nemen op het gebied van obscure kennis.... Een leuke, en goed verzorgde avond!

zondag, 10 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

vrijdag, 8 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke, gezellige en creatieve middag gehad

Wij hebben een leuke, gezellige en creatieve middag gehad met enorm leuk resultaat

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch bedrijfsuitje in deze rare tijden!

Afgelopen vrijdag een zeer geslaagd teamevent gehad. Duur van 2,5 uur leek van tevoren lang, maar tijd vloog voorbij. Plot zit goed in elkaar.

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het uiteten gevoel thuis

Heerlijk, culinair en verrassend diner met onze ober Daan die de begeleiding gaf. Echt de restaurantbeleving naar huis halen, top concept!

woensdag, 6 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuke dag

Leuke sportieve dag gehad! Zeer lekker weer en achteraf genoten van een biertje op het zonovergoten balkon.

dinsdag, 5 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg geslaagd.

Super bedankt! Was erg leuk! Van collega's heb ik alleen maar positieve geluiden gehoord. Dus erg geslaagd.

maandag, 4 januari 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hartstikke leuk om te doen met het gezin!

Gisteren met gezin (2 meiden van 14) gespeeld. Mooi vormgegeven, leuke opdrachten, moeilijk genoeg terwijl iedereen echt kon bijdragen. Veel afwisseling en uitdaging. Echt een aanrader om 1.5-2 uur met elkaar te doen.

donderdag, 31 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch spel!

We hebben dit met ons gezin via teams tegelijkertijd op vier verschillende locaties gedaan. Was geweldig. Leuke puzzels, voldoende uitdaging maar wel op te lossen. We kunnen niet wachten op deel 2!

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dikke pret

Aan te raden om te doen in quarantaine

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast.

We zitten in deze tijd al erg veel in Teams te overleggen….en nu een teamuitje….zouden we dat wel leuk vinden? Gegokt en wat was dit een goede gok! Je krijgt niet heel veel info, waardoor het ook voor de organisatoren erg leuk was om mee te doen. Teambuilding, ontspannen, lachen, puzzelen, verbazen….het zit er allemaal in! De tijd vloog voorbij en iedereen was enthousiast. Bedankt!! Uitgeverij Zwijsen

woensdag, 30 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk spel met veel verschillende (soorten) puzzeltjes, leuke characters en persoonlijke begeleiding!

Leuk spel waarin je met een character op avontuur gaat en veel verschillende soorten puzzels oplost. Heel leuk dat er persoonlijke begeleiding is waardoor de antwoorden afgestemd worden op wat de groep zegt. Goede aanrader gekregen om via zoom/skype/etc te communiceren met je groepsgenoten om makkelijker te kunnen overleggen.

zondag, 27 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Supergave ervaring op een winderige dag

Marc bereidt jouw activiteit goed voor en houdt goed rekening met wind, getij, temperatuur en jouw wensen. Hij kent het strand goed. Wij hadden een superleuke ochtend met blokarten op het strand bij Sint Maartenszee.

zaterdag, 26 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede producten en betrouwbaar

Snelle goede service! Goede producten en betrouwbaar!

vrijdag, 25 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij missen het uit eten gaan enorm, dit is een goed alternatief en erg lekker, we kunnen niet wachten tot ze weer open gaan

Top

woensdag, 23 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

De leukste digitale borrel van het jaar!! Een echte aanrader!! Chris bedankt

dinsdag, 22 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke online escaperoom

Leuke escaperoom. Mooi in elkaar gezet en leuke begeleiding via internet.

zondag, 20 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer goede service

Zeer goede service en telefonisch goed te bereiken en veel keuze. Mooie website

zondag, 20 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend gaaf!

Vandaag hebben we met ons gezin geblokart. Het was heel gaaf, voor jong en oud! Echt een aanrader. Marc heeft ons goed geholpen en na af loop hebben we leuke foto’s ontvangen.

zaterdag, 19 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Superleuke game gespeeld, ook tijdens Corona tijd leuk om met je Team te doen

10 punten!

Enne, je kunt tijdens het spelen ook een drankje nuttigen

donderdag, 17 december 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk online avontuur, gewoon vanaf de bank te spelen!

Top in elkaar gezette game via Telegram! Gespeeld met één collega (die momenteel in zuid-amerika verblijft). Leuke is dat we dit gewoon samen konden doen, gewoon online!

Spoiler: je moet via appjes, email en filmpjes een mysterie oplossen door iedere keer kleine puzzels op te lossen. Die waren nog wel behoorlijk uitdagend (ook omdat we mss met ons 2en waren). We haalden het einde nét niet helemaal op tijd; dus de begeleider hielp ons het laatste stukje wat sneller door het spel heen.

Enige minpuntje is dat het een vaste prijs is; wat aan de hoge kant voor slechts 2 personen. Advies is met meerdere mensen te spelen :)

donderdag, 17 december 2020

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01