tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje in Amsterdam

Leuke activiteiten in Amsterdam voor bedrijven

Wil jij graag een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan activiteiten en arrangementen die leuk zijn voor een zakelijk gezelschap. We delen graag onze ervaring om je een handje te helpen bij het vinden van een origineel bedrijfsuitje. Laat je inspireren! Ben je met een grote groep van meer dan 50 personen? Neem contact met ons op voor advies op maat, we helpen je graag verder.

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 537 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Wat zijn leuke bedrijfsuitjes in Amsterdam?

Amsterdam is een prachtige stad waar een hoop te zien en te beleven is. Het is ook de populairste stad voor bedrijfsuitjes! Om je op weg te helpen bij het vinden van leuke activiteiten en arrangementen hebben we een top 10 lijst samengesteld van de meest aangevraagde bedrijfsuitjes.

Top 10 bedrijfsuitjes in Amsterdam

  1. Sloepentocht
  2. Citygames
  3. Teambuilding activiteiten
  4. Kookworkshops
  5. Dinerspellen
  6. Keuze arrangementen
  7. Tv spelletjes
  8. Schilderen op doek
  9. Zeiltocht
  10. Curling

Wellicht vanzelfsprekend, maar de meest populaire activiteiten in Amsterdam zijn boottochten. Ontdek de mooie en karakteristieke grachten tijdens een sloepentocht. Je kunt rustig varen terwijl je geniet van versnaperingen, of je kunt kiezen voor een sloepentocht in combinatie met een teambuildingsspel of uitdagende puzzeltocht. Ook kun je een unieke zeiltocht maken waarbij je samen met collega’s de zeilen kunt zetten en de koers kunt bepalen.

Als jullie de voeten graag aan wal houden zijn er ook verschillende gezellige mogelijkheden om de stad te verkennen. Zo hebben we verschillende uitdagende citygames, city escapes en spellen die geïnspireerd zijn op populaire tv-programma’s. Tijdens deze spellen ga jij met een team op stap en probeer je spannende en grappige opdrachten te vervullen. Werk samen en probeer samen met jouw team te winnen!

Samenwerkingsopdrachten zijn zeer in trek onder zakelijke gezelschappen. Daarom hebben we bij 1001 een ruim aanbod samengesteld aan teambuilding activiteiten. De thema’s van deze activiteiten lopen erg uiteen. Er zijn maatschappelijk verantwoorde uitjes die zich bezig houden met duurzame energie, sportieve opties zoals klimmen en hindernisbanen of spannende brandweerworkshops.

Voor een smakelijke en leerzame ervaring hebben we kookworkshops van verschillende internationale keukens. Je hebt keus uit een Italiaanse, Aziatische, Arabische, Surinaamse of Spaanse keuken. Genoeg keuze dus! Daarnaast zijn er kookworkshops te combineren met een stadswandeling of schilderworkshop. Bovendien zijn er in Amsterdam een hoop losse schilderworkshops te boeken.

Wil je graag een culinaire ervaring met speelse elementen? Kijk dan eens tussen onze dinerspellen. Tijdens de gangen krijg je de mogelijkheid om spannende opdrachten te doen, een VR-ervaring te hebben of grappige quiz te doen.

En, je zult er misschien niet gelijk op komen als je denkt aan uitjes in Amsterdam, maar curling clinics en ijsspellen zijn zeer gewild in deze stad. Het is een originele en hilarische activiteit om te doen samen met je collega’s. Met bezems probeer je behendig de stenen over het ijs te laten glijden tot ze in de cirkel belanden. En dat terwijl je jezelf in balans probeert te houden op schaatsen! Verder zijn er nog een hoop andere grappige ijsactiviteiten mogelijk zoals ijssjoelen en human bowling.

Vind je het moeilijk om tussen alle opties te kiezen? Er zijn verschillende keuzearrangementen mogelijk waarbij je zelf een kunt kiezen tussen meerdere activiteiten. Zit jouw ideale combinatie er niet tussen? Neem gerust contact op met een 1001 medewerker voor een programma op maat!

Bedrijfsuitjes in amsterdam van de maand

Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 8.3 uit 17 beoordelingen
uitgelicht

Tai Chi en de kunst van communicatie in Amsterdam

€ 12,50 tot € 30,- per persoon
20 tot 200 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.5 uit 10 beoordelingen
uitgelicht

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Vanaf € 31,35 per persoon
20 tot 500 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01