tm-1001 cross category Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search filter arrow head persons load home pictures2 flame whatsapp euro
Bedrijfsuitje in Breda

Op stap met collega's in Breda

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje tussen de historische gebouwen of de bosrijke omgeving van Breda? Bij 1001 hebben we een ruim aanbod aan bedrijfsuitjes. Activiteiten inclusief diner, teambuilding activiteiten en toertochten zijn erg populair onder bedrijven in deze stad. Maar er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Laat je inspireren! Ben je met een grote groep, of kun je wat extra hulp gebruiken? Neem contact met ons op en we geven graag advies op maat!

Populaire categorieën

Veel bedrijfsuitjes die aangevraagd worden, zitten in deze categorieën:

Liever alle 502 bedrijfsuitjes bekijken? Bekijk het complete aanbod hier 

Breda wordt ook wel ‘Parel van het Zuiden’ genoemd, en dat is niet zonder reden. Deze stad in het zuiden van Nederland staat bekend om zijn gezelligheid, prachtige natuur en mix tussen moderne en historische architectuur. Er is dan ook van alles te zien, ontdekken en organiseren. Om je te helpen bij het vinden van een passende activiteit hebben we een top 10 lijst samengesteld van onze meest populaire uitjes in Breda.

Top 10 bedrijfsuitjes in Breda

  1. Activiteit inclusief diner
  2. Toertocht
  3. Oldtimer rijden
  4. Teambuilding activiteit
  5. Citygames
  6. Vuurspuwen
  7. Virtual reality en Gaming
  8. Workshop met verf
  9. Robinson uitje
  10. Quizzen

In deze bourgondische stad zijn er allerlei activiteiten mogelijk inclusief diner. Speel bijvoorbeeld een pubquiz of escapegame tussen de gangen door en neem het op tegen je collega’s. Of, waan jezelf in een virtuele wereld met een virtual reality dinerspel. Hierin staan samenwerking, coördinatie en communicatie centraal.

Activiteiten die in het teken staan van teambuilding zijn razend populair onder de bedrijfsuitjes. Denk aan een olympisch bedrijfstoernooi bestaande uit verschillende teamgames of uitdagende proeven tijdens een Robinson uitje. Ook kun je door middel van goede samenwerking en communicatie leren hoe je het snelst en meest effectief brandjes blust als echte brandweerlieden.

Maak je liever brandjes in plaats van ze te blussen? Kies dan voor een vuurspuw workshop! Deze spannende workshops zorgen voor een veilig en vurig avontuur. De workshops zijn te combineren met een kookworkshop op open vuur, een barbecue of een indrukwekkende vuurshow.  

Breda verkennen met je collega’s is nog leuker op een bijzonder voertuig. Dit kan tijdens een toertocht! Scheur rond op een e-scooter, segway, e-chopper of fiets en verken op een geruisloze manier de mooiste plekjes van deze stad. Ook kun je ze huren om een van de omliggende natuurgebieden te bezoeken. Vind je deze voertuigen niet bijzonder genoeg? Boek dan een prachtige oldtimer voor een nostalgische ervaring. Citygames zijn ook een gezellige en speelse manier om de stad te verkennen. Je kunt kiezen voor spellen met opdrachten, puzzels of GPS elementen. Ook in de thema’s van de spellen is veel variatie.

Werkt het weerbericht niet mee, of organiseer jij je activiteit liever binnen? Geen probleem. Er zijn meerdere creatieve workshops te volgen. Ga met verf aan de slag en schilder een mooi schilderij, gooi je frustraties en emoties op doek tijdens action painting of volg een graffiti workshop. Ook erg vermakelijk zijn een van onze quizzen. Weet jij het meeste over de 70’s, 80’s, 90’s en 00’s? Of schitter jij tijdens algemene kennis vragen van een 30 seconds kampioenschap? Dan is dit je kans om er met de prijs vandoor te gaan.

Voor een uitje in een modern jasje zijn er verschillende virtual reality en gaming activiteiten te organiseren zoals een VR escaperoom, VR teambuilding event of een game toernooi bij jullie op locatie! Laat je verrassen door de wonderen van de moderne technologie.

Kortom, voldoende mogelijkheden in deze mooie stad om er een onvergetelijk bedrijfsuitje van te maken. Naast deze activiteiten is er nog veel meer mogelijk, bekijk alle uitjes in ons volledige aanbod en laat je inspireren! Kun je extra advies gebruiken? Of wil je graag een programma op maat? Neem gerust contact op met onze medewerkers. Zij delen graag hun kennis en ervaring om tot een passend uitje te komen!

Bedrijfsuitjes in breda van de maand

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 8 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 10 uit 6 beoordelingen
uitgelicht

Sportieve (buiten)activiteit Office Olympics - Wij komen op locatie

Vanaf € 31,35 per persoon
20 tot 500 personen
Wij komen op locatie in Nederland
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.5 uit 10 beoordelingen
uitgelicht

Wie is de Rat? - Mogelijk in elke stad in Nederland

€ 19,50 tot € 29,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Bekijk uitje

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01