tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Bedrijfsuitje Provincie Overijssel

Uniek bedrijfsuitje organiseren? - Wij helpen je verder! in de Provincie Overijssel

Filter 563 bedrijfsuitjes
Weergave:

Er zijn 563 bedrijfsuitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Overijssel
Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Fan van Escape Rooms en wil je het nu groter aanpakken? Dan is Escape the City het spel voor jou! Aan de hand van vele raadsels, puzzels, geheimen en codes moeten je team en jij de sleutel vinden en daarmee ontsnappen.

Tonen
uitgelicht

Back to the 90s in de Provincie Overijssel - Beleef de jaren 90 weer helemaal opnieuw

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,9 uit 12 beoordelingen
Vanaf € 24,50 per persoon
15 tot 1500 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Weet jij het nog? De Spice Girls en de Backstreet Boys, Telekids, Flippo’s, Friends, Bill Clinton en Monica Lewinsky, de Klapschaats, Gabbers, Titanic, Baywatch? Inderdaad, de jaren 90! Vond jij het ook zo’n fantastische tijd en zou je het ook graag nog eens willen herbeleven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van groepsuitjes en bedrijfsfeesten met jaren 90 thema.

Tonen
Vanaf € 27,25 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Jullie zijn beland in het criminele circuit en die 1000 kg cocaïne brandt in jullie handen. Probeer het zo snel mogelijk kwijt te raken, want zowel justitie als een aantal onderwereld figuren hebben de achtervolging ingezet.

Tonen
€ 20,- tot € 50,- per persoon
Vanaf 2 personen
Online
Korte omschrijving

Word je ook zo blij van een nieuw sieraad en dan ook nog zelf gemaakt? Met een groep vriendinnen, je collega’s of de hele familie? Aan de keukentafel, op je werkplek of in je vakantiehuisje, het kan allemaal! Grote voordeel van online....je kunt het overal volgen zolang je maar internet hebt.

Tonen
€ 14,95 tot € 18,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Op zoek naar een activiteit waarin iedereen zijn steentje kan bijdragen? Tijdens onze pubquiz weet iedereen wel iets, waardoor er een gezellige, competitieve strijd ontstaat! Aan de hand van foto’s, video’s en audiofragmenten vuren we 100 vragen verdeeld over 10 categorieën op je af. Of het nu gaat om eten/drinken, het Eurovisie Songfestival of films.. het komt allemaal voorbij! 

Tonen
€ 40,- tot € 55,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in de provincies: Utrecht - Noord-Holland - Zuid-Holland - Overijssel
Korte omschrijving

Het is niet voor niets een populaire workshop: zelf sushi maken. Het is helemaal niet moeilijk; zeker niet als alle voorbereidingen al met zorg gedaan zijn. Dan blijft het leuke over voor jullie: lekker aan tafel zitten met je collega's, vrienden of familie, met alles binnen handbereik. Saké om te proosten, thee om de dorst te lessen en diverse ingrediënten om je lievelings- sushi mee samen te stellen.

Tonen
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Wil je een stad eens op een volstrekt originele manier ontdekken lukt dat zonder meer met een City GPS tocht. Via een modern GPS-navigatiesysteem kom je onderweg van alles tegen.

Tonen

Bubbelvoetbal - Voetballen in rugby stijl

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 16,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk in de provincies: Friesland - Groningen - Overijssel - Drenthe
Korte omschrijving

Op zoek naar een hilarisch uitje met vrienden, familie of collega's? Probeer eens Bubbelvoetbal! Voetballen in de stijl van rugby. Bij bubbelvoetbal zit je in een grote opblaasbare bal, waardoor je van meerdere kanten op een veilige manier omgeduwd kunt worden. Je speelt met minimaal 3 tegen 3 en probeert te scoren bij de tegenpartij. Dit uitje zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten.

Tonen
€ 19,95 tot € 23,95 per persoon
15 tot 1000 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het blijft een activiteit die bij alle leeftijden in trek is.. Bingo. Maar wat nu als je deze oubollige Bingo in een nieuw jasje steekt? Misschien wordt het dan wel nóg leuker!

Tonen

Een virtuele ervaring op een locatie naar keuze

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 2 beoordelingen
€ 45,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Op zoek naar het perfecte bedrijfsuitje of teamuitstapje op een door jou gekozen locatie? Wij brengen het avontuur naar jullie toe! Onze VR escaperooms geven een nieuwe dimensie aan escaperooms, waardoor jullie je op je eigen locatie, toch een compleet andere wereld wanen. De combinatie van de beste techniek met hoogwaardige software zorgt ervoor dat de werelden zich letterlijk voor jullie openen.
De VR escaperoom van VR Boxx is een unieke ervaring waar het team samen aan de slag gaat om uit de virtuele escaperoom te ontsnappen. Dit kan alleen door perfect samen te werken waardoor dit het ideale bedrijfsuitje is voor kleine én grote groepen!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01