starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Jongensfeest

Beoordelingen Kinderfeestje jongens

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,5
Uit 227 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 227

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

professionele begeleiding, goed contact met de kinderen, maakt er een mooi feest van!

Wij hebben tweemaal gevraagd een kinderfeest te begeleiden. Zowel het bubble bal feest als de Nerfgame zijn grandioos! Goede voorbereiding, professionele begeleiding (kun je zelf echt niet zo goed) en goed materiaal. Er wordt goed ingespeeld op wie er deelnemen en er wordt een mooi feest van gemaakt. Wij willen niet meer naar grote indoor activiteiten voor een kinderfeest. Dit is persoonlijker, interactiever, flexibeler en een veel leuker feest! Dank voor de leuke begeleiding. Tot volgend jaar!!!

zondag, 22 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wij hebben in lasergame kist gehuurd voor de verjaardag van onze zoon. De kinderen hebben een geweldige dag gehad.

De kist kwam ruim op tijd aan. Niet duur en kon hem makkelijk omdat alles voorbereid was door de verzender weer terug sturen.

Er zaten zelfs batterijen bij geleverd. Overal was aan gedacht.

Top bedrijf en spel.

woensdag, 18 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en lekker

5 sterren

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

goeie prijs/kwaliteit verhouding

Het piratenfeestje was supergeslaagd! Wat een geweldige box, die zat echt overvol, we hebben het hele huis ermee kunnen versieren. En de outfits waren fantastisch, de kinderen wilden ze na afloop niet meer uitdoen:)

Echt een heel goede prijs/kwaliteit-verhouding, deze box. Dus ik zeg het voort!

maandag, 17 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super klantvriendelijk, een aanrader :)

Onze dochter van 11 had interesse om een fotofeestje te houden. Zij wilde meer leren over de basis van fotografie evenals samen met haar vriendinnen aan de slag gaan met een prof camera. Twee ervaren fotografen zouden de groep van in totaal 14 kids begeleiden. Helaas gooide storm Dennis roet in het eten. De dames van het fotofeestje waren echter super klantvriendelijk, begrepen onze keuze en lieten weten dat we de workshop kosteloos konden annuleren. Echt klasse! Zodra het beter weer is gaan we deze workshop zeker bij de dames volgen.

zondag, 16 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was echt een fantastisch kinderfeestje!

Wat een fantastisch kinderfeestje was dit! Laurens heeft de kids supercoole tricks geleerd. Laurens kan ook erg goed met kinderen omgaan! Echt complimenten. Ik heb van meerdere kinderen gehoord dat dit het allerbeste kinderfeestje ooit was! En na het feestje gingen ze buiten verder freerunnen! Helemaal geslaagd dus!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

zeer geslaagd superheldenfeest

Het feestje was erg geslaagd! De kinderen waren erg enthousiast. Nadat de spelletjes afgelopen waren, wilden ze meteen weer opnieuw beginnen. Een goed teken dus!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig! Super gaaf en actief kinderfeestje.

Laurens heeft in 1,5 uur de kinderen de eerste beginselen van het freerunnen bijgebracht. Ze waren allemaal heel enthousiast en verlieten met rode wangen de gymzaal bij ons in de buurt. Mooi concept Laurens. Je weet iedereen te enthousiasmeren en te motiveren om alles te proberen! Heel leuk! Bedankt

zaterdag, 8 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Service is prima. Alles super geregeld. Extra materiaal in de kist van schroevendraaier tot extra batterijen. Ook een speelkaart voor variatie in het spel.

maandag, 23 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Voor 8 jongens het kinderfeestje Graffiti spuiten gereserveerd voor vrijdag de 13e. Zo blij dat we dit gedaan hebben. Alle jongens waren enthousiast. Iedereen wist gelijk wat hij wilde ontwerpen. Samen met de leuke begeleiding van Abe zijn het enorm gave schilderijen geworden. Was gezellig, leuk, een beleving, helemaal met de disco en verlichting erbij. Enorm bedankt!

zaterdag, 14 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super mega Mindyfeest

Het mega Mindyfeest was helemaal super!! Ik heb het al verschillende mensen aangeraden!
Volgende keer overweeg ik het weer te doen. Dankjewel!

maandag, 25 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super gaaf en gezellig!

Super leuk uitje voor met vrienden/vriendinnen! Kan het zeker aanraden!

vrijdag, 15 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Origineel, actief, creatief en leuke foto’s als aandenken!

Wat een super leuk feestje! Op ons feestje gingen 2 groepen tegen elkaar strijden. Originaliteit en creativiteit van de kinderen kwam helemaal naar boven. Super enthousiast waren ze... tijd te kort eigenlijk. We hadden ze gerust nog een half uur-uur langer de toch kunnen laten lopen. Daarnaast kwam het competitie element helemaal naar boven. Op het einde de scores invullen en een winnend team bekend maken, hoe leuk is dat met een attentie voor het winnende team. Als herinnering hebben we super gave originele foto’s van de kids. Kortom, Een echte aanrader dus!

maandag, 11 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was super gaaf, nog leuker dan verwacht!

Ik vind het al jaren moeilijk om een leuk feestje voor jongens te bedenken. Dit was zo leuk. Vanaf moment 1 zijn ze actief bezig, en door de afwisselende, leuke opdrachten, ook niet meer te stoppen. Een dikke aanrader!

woensdag, 6 november 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed

We hebben een leuke dag gehad.
De video was fantastisch.

Bedankt en tot de volgende keer.

maandag, 21 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

superleuk feestje gehad!

We hadden de superhelden-themakist besteld. Het feestje was zeer geslaagd, de kinderen hebben genoten! Heel leuk dat je zelf de kostuums kunt kiezen en de rest van de inhoud van de kist was ook zeer volledig, netjes en goed verzorgd. De communicatie verliep vlot, het op en neer sturen van de kist is prima verlopen. Al met al een aanrader!!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk feestje, en goede begeleiding.

Wat ik als ouder leuk vondt om te zien is dat er niet alleen werd gefreerunt maar dat de kinderen ook allemaal iets leerden. Het is een super mooie locatie en de leraren lieten ook nog spectaculaire dingen zien.
Een echte aanrader!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super gaaf kinderfeest met hele enthousiaste kinderen en mooie kunstwerken mee naar huis.

De begeleiding was erg geduldig met kinderen en iedereen had een prachtige graffiti mme naar huis. Super stoere locatie ook als het regent goed te doen!

dinsdag, 1 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heelleuk

Ik vond het heel leuk en super goedkoop

dinsdag, 24 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was geweldig!

Alle kindjes vonden het prachtig! Kreeg ook allemaal appjes van de moeders dat de kids er niet over uitgepraat raakten en dat ze zo hebben genoten! Super leuk!
Dit was het eerste kinderfeestje van onze kids dus een beetje uitproberen. Maar dus super geslaagd! Volgend jaar maar eens naar een feestkist van jullie gaan kijken
:)

maandag, 23 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

SUPER FEEST!! Graffitifun personal-artist Kinderfeestje

SUPER FEEST! VETTE AANRADER!!
Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun. Helder, duidelijk en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen! En zonder gedoe, alles werd compleet verzorgd.
Zonder te twijfelen hebben wij geboekt en wat eeen suppperrrrrrr feestttt is het geworden zeg!! ;)

woensdag, 18 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super geslaagd FotoFeestje

Een super geslaagd FotoFeestje gehad met vier stoere kerels. Ze hebben een topmiddag gehad.
Bedankt voor jullie enthousiasme .

dinsdag, 17 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top feestje

We hebben “niets is wat het lijkt” escaperoom gedaan. Twee uur lang zijn de kids bezig geweest met leuke, lekker pittige puzzels en goede filmpjes. De kids gaven aan een erg gezellig feestje gehad te hebben!

woensdag, 11 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Rules heeft vanuit zichzelf de gave om aan te voelen wat kinderen werkelijk nodig hebben. Zijn methode bij B-Better is zeer vernieuwend en een werkelijke aanrader.

maandag, 9 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Super leuk kinderfeestje gehad

maandag, 9 september 2019

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01