starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Jongensfeest

Beoordelingen Kinderfeestje jongens

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 197 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 197

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Coolste feestje voor mijn zoontje!

Coolste feestje vond mijn zoontje!
Super tof geregeld, kids hebben veel fun gehad. Wat geweldig!
Vol enthousiasme zijn de artiesten en brengen het feest naar een ander level!
Deze graffiti workshop van Graffitifun zijn een AANRADER!!

dinsdag, 18 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring.

Prima service en begeleiding. Ik beoordeel het met een 9

dinsdag, 30 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super goed verzorgd, elk detail klopt, mega pret als resultaat

Fantastisch, een voorbeeld voor veel bedrijven!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goed voor te bereiden en groot succes!

Het feestje was een groot succes. De speurtocht superhelden is duidelijk en goed voor te bereiden evenals de knutselopdracht. De jongens vonden het een spannend avontuur!
Dank je wel. Ook voor de snelle en volledige verzending.
Ik heb jullie site aangeraden bij andere ouders!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch! Super concept!

Wij hebben genoten en de kinderen vonden het geweldig. Onze complimenten voor een zeer gaaf concept. Een absolute aanrader.

zondag, 14 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

handig zo'n feestkist!

Ik vond het een fantastisch iets zo’n feestkist. Je hebt een goed draaiboek om je aan vast te houden en de middag vliegt. Het is heel afwisselend en zeker voor de leeftijdscategorie rond 6/7 jaar is dit heel leuk. Ik zal het in de toekomst zeker nog eens doen.

dinsdag, 5 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super compleet ridders en prinsessenfeestje

Het was een geslaagd feestje. We hadden prachtig weer en de kinderen hebben veel buiten gespeeld. De spelletjes ipv binnen, buiten gedaan.
De kisten zijn echt super compleet! Voor herhaling vatbaar!

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Graffiti Kinderfeestje Graffitifun Super!

Super partijtje gehad bij het graffiti feestje bij Graffitifun.
Leuke locatie waar de kinderen hun ogen uitkijken naar de graffiti muren en zelf lekker graffiti kunnen spuiten.
De artiesten zijn lekker enthousiast en weten hoe ze de kinderen moeten vermaken. Echt super!

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuk en uniek kinderfeestje

Zowel de jongens als de meiden waren razend enthousiast. Wat een geslaagd kinderfeestje was dit. De instructeurs waren vanaf het eerste moment erg enthousiast en vol energie. Onze kids hebben geen moment geklaagd en ik zag alleen maar maar blije koppies voorbij komen springen rennen en rollen. Fantastisch!

Ons zien ze volgend jaar weer terug!

donderdag, 14 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een stoer kinderfeestje op een mooie locatie

Wat een super leuk en enthousiast kinderfeestje was dit. De instructeurs Tony en Rob hebben de kids de tijd van hun leven gegeven. Ze wisten alle kinderen voor zich te winnen en waren enthousiast en betrokken.

Een echte aanrader voor iedereen!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super feestje

Echt super gave pakketten! We hebben een TOP feestje gehad. Bedankt!

vrijdag, 18 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heldere uitleg/draaiboek, leuke aankleding en verkleedkleren.

Voor onze oudste zoon zijn 5e verjaardag hebben we de piratenkist in huis gehad. Het was in een woord: fantastisch! We hadden voor 6 jongens verkleedkleren, dat alleen was direct een succes.
Helder draaiboek dat zowel voor binnen als buiten een goede opzet van een verhaal heeft. We waren ongeveer 1.5u bezig en daarna hebben ze lekker de film zitten kijken.
Tevens goede prijs/kwaliteitverhouding.

dinsdag, 1 januari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Voor het eerste verjaardagspartijtje van onze zoon hebben we een verkleedkist besteld bij mijn-kinderfeestje.nl
Hij wou graag een spook feestje en dat heeft hij gehad, de kist zat vol met versiering en benodigdheden om er een super geslaagd feest van te maken. De verkleedkleren waren een schot in de roos.
Het draaiboek was uitgebreid en er zat ruim voldoende aan spelletjes en tips bij.
Wij hadden in totaal 5 kinderen van 5 jaar, misschien iets te jong voor het complete draaiboek. Maar we zijn er zeker anderhalf uur zoet mee geweest en daarna lekker de speeltuin ingedoken.
Mendy heel erg bedankt!
Groetjes Maria

zaterdag, 22 december 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk actief feestje!

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prinsessen- en ridderfeest

Erg leuk concept! En echt alles werd er bijgeleverd, van decoratie, muziek, aankleding tafel, verkleedkleren, spelletjes etc. Het verhaal in het draaiboek was ook erg leuk,en alle kinderen waren enthousiast van het begin tot het einde! Zeker een aanrader als je een feestje thuis wil organiseren.

zondag, 2 september 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Feest Graffitifun

Vetste feestje ever, super georganiseerd en eigenlijk veel professioneler dan gedacht voor dit geld: wat een aanrader!!

woensdag, 25 juli 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weekend plezier met Laserguns

Wat een topservice! De Laserguns die we hadden (grotere uitvoering) bevielen erg goed! Gewoon precies wat je nodig had. Wij hadden vrijdagavond een activiteit en zaterdagochtend ook. Gereserveerd voor zaterdag (en daarmee het hele weekend) en we konden er twee momenten van genieten! Echt perfect. Duidelijk communicatie, goed bereikbaar en verzenden ging vlekkenloos! Als er dan toch nog iets beter kon: Een goede gebruikshandleiding geprint in de box erbij zou handig zijn.

Reactie Lightfight:
Hallo Willem,

Allereerst super bedankt voor de lovende woorden. Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van het lasergamen.
Wat betreft de handleiding, die hoort er wel bij te zitten zie ook de pakbon. Excuus dat je de handleiding gemist hebt. Als we het hadden geweten dan hadden we het je nog na kunnen sturen per mail of post. Gelukkig heb je via google wel een handleiding gevonden en heeft het jullie plezier niet in de weg gestaan.

Met vriendelijke groet,
Bernice van Lightfight

donderdag, 21 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lightfight laserkist

Afgelopen zondag hebben we het kinderfeestje van onze zoon gevierd. We kregen de kist vrijdagavond al. We konden zaterdag rustig uitproberen hoe de pistolen werken. De instructiekaart is erg duidelijk. Ook de verschillende spel varianten zijn handig. Er was 1 deelnemer die lichamelijk beperkter is, maar hij kon hierdoor toch mee doen. Het is fijn dat je niet beperkt bent aan tijd, geen masker op hoeft of vest aan en zelf de locatie kan kiezen. In ons geval lekker dicht bij huis. Kortom wij hebben erg genoten van de laserkist en goede service!!

dinsdag, 12 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leukste feestje everrrrrr!!!

Dat kregen wij van de kinderen te horen vanmorgen. En beter kun je niet hebben. Dus ik geef dit overal door waar ik kan want dit was echt de leukste ervaring ooit. Super leuk feestje en zit geweldig in elkaar. Tip: zet de tocht uit op de fiets, dan ben je met een half uurtje klaar. En lees even goed de instructies, alles staat echt helder uitgelegd. Absoluut een aanrader.

zaterdag, 9 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel grappig

Ik vond alles heel grappig en opa Klok gewoon heel lief (6 jaar)

donderdag, 24 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laserfight

Super dat je met laserfight je eigen gang kan gaan. Zoek lekker een eigen locatie en beginnen maar! De communicatie met laserfight gaat heel soepel en de box was ruim op tijd binnen. Het retour verzenden gaat heel makkelijk

maandag, 21 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zichtbaar genoten

Wat was het een feest zijn verjaardag en dan kreeg hij ook nog een kadootje, dank je wel. Alle 8 de jongetjes hebben zichtbaar genoten, een aanrader.

vrijdag, 4 mei 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zangtalenten!

Ontzettend leuk voor mijn meiden, die gek zijn op zingen! Wel een dure grap, dus de zussen slechts een enkele vriendin uitnodigen. Toch bedrukte dit de pret niet en hebben de meiden een prachtige CD opgenomen!

donderdag, 19 april 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01