tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 lightbulb flame whatsapp
Kinderfeestje
Kinderfeestje voor jongens

Beoordelingen voor kinderfeestjes jongens

Gemiddeld een 9,6 uit 280 beoordelingen

9,6 Beleving
9,6 Begeleiding
9,5 Prijs/kwaliteit

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Een supergeslaagd prinsessenfeestje voor de jarige van 5 jaar en haar vriendinnen

Bij het mailcontact over de reservering viel me de klantgerichtheid en zorgvuldigheid in de communicatie al op.
De themakist werd keurig op tijd geleverd. Alles netjes en compleet. Er staat precies uitgelegd wat je kan doen, en wat je zelf nog moet regelen/kopen (en dat laatste is niet al te veel). De meiden waren in hun nopjes met de mooie outfits, en het optutten nam al een flink deel van de tijd in beslag. Er is een uitgebreid draaiboek, maar van eerdere feestjes wisten we al dat je niet moet verwachten dat je alles kan doen, qua tijd en qua concentratie. Overigens is dat niet erg, want dan pik je gewoon de leukste spelletjes eruit (bv kikkerkussen vonden de meiden superleuk). Voor een fijn feestje aan huis was deze themakist echt super. Daarbij schaften we nog een leuke speurtocht aan (waarbij we naar inzicht weer maar maar enkele van de bijbehorende opdrachten deden, om de kinderen niet te overvragen), waarbij het zoeken naar een schat natuurlijk altijd enthousiasme-garantie geeft.
Kortom, een aanrader!

Door: Anne

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Top, actief, gezellig en genieten

Ontzettend leuk gedaan, actief, leuke spellen en de kids konden tussendoor ook even lekker aanmodderen en lekker kind zijn!

Door: Caro

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Super geslaagd feestje!

We hadden een escape voetbal feestje met 8 jongens van rond de 7 jaar, en het was superleuk! De jongen hebben genoten, de begeleiding was super, en de spelltjes en de logica ervan waren goed doordacht. Genoeg (gezonde!) snacks en drinken. Ik hoefde niks te doen :-) Echt een aanrader! De organisatie en communicatie waren ook goed. Petje af!

Door: Mechteld

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Super leuk piratenfeestje!

We hadden de piratenthemakist gehuurd en hebben ook de piratenspeurtocht gedaan. De kinderen waren super enthousiast en hebben enorm genoten! Aan alles is gedacht, van versiering en aankleding tot aan een compleet draaiboek! Ook voor meiden was het piratenfeestje erg leuk!

Door: Channa

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

Fantastisch!

Wat een leuke speurtocht was dit! Als echte superhelden zijn ze t bos in gegaan en hebben leuke opdrachten gedaan! De tijdsduur was precies goed! Goede uitleg en klopt helemaal bij de leeftijd! Aanrader!

Door: Marjolijn

FotoFeestjes - Zelf leren foto's maken

Superleuk feestje!

Perfect feestje voor kinderen. Onze dochter (groep 7) en haar vriendinnen vonden het superleuk & zelfs leerzaam. Van begin tot einde top geregeld. Andere fijne bijkomstigheid is prettige communicatie.

Door: Arnold

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

erg handig om een ​​leuk feestje te geven!

uitstekend

Door: Ana

Graffiti kinderfeestje thuis - Wij komen naar jou toe!

TOFSTE FEESTJE OOIT!!

Voor de 2e keer een superfeestje gehad!
Aanrader, leuke organisatie en heel professioneel.

Door: Esther

Spannende speurtochten en complete themafeestjes thuis

We hadden het superhelden thema. Het zijn leuke opdrachten die voor veel plezier zorgen! Dat alles al uitgedacht en verzorgd is geeft rust en houvast.

Heel goed verzorgd, overal wordt aan gedacht. Fijn wanneer je in februari toch snel niet anders kunt dan de verjaardag binnen vieren. Kinderen hebben dan echt voldoende afleiding en afwisseling nodig om te voorkomen dat het een gekkenhuis wordt. Dat lukte met de themakist prima!

Door: Naomi

Escape Lasergame Jachtseizoen kinderfeest

Geslaagd kinderfeest, blije kinderen aan het einde!

Het feest was op 02-02-2022 met 10 kids van 9 en 10 jr oud en is zeer geslaagd geweest met een goede begeleiding die alles onder controle had met dit zooitje ongeregeld bij elkaar, de kinderen zijn er nog steeds vol van en willen volgend jaar een revanche!!
Het enige minpuntje vind ik dat je geduld moet hebben met de communicatie vooraf, dat zou iets beter kunnen in mijn ogen, verder zeg ik keep up the good work!!

Door: Martin
Meer beoordelingen

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01