tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather home pictures2 pine-tree

Escape Bootcamp - Een super tof en actief feestje

Wat ga je doen?

Onbezorgd meegenieten van het kinderfeestje van jouw kind? Wij verzorgen graag een zeer actief kinderfeestje onder leiding van sportieve, gediplomeerde pedagogisch medewerkers.

Vele sportieve, cognitieve en uitdagende opdrachten en sportieve spellen. Gecombineerd met veel samenwerking, heel veel uitdaging en nog meer veel energie die de kids kwijt kunnen bij ons. Hebben de kids alles in huis om te ontsnappen uit onze mega sportieve en uniek Escape Bootcamp?

Je kunt dit zien als een combinatie van Expeditie Robinson en Escape Rooms voor kids met een heel sportieve twist.

Dit feestje is ontzettend leuk voor zowel jongens als meisjes!

De Escape Bootcamp bestaat uit 4 delen:

  • In deel 1 gaan we onder andere skippyballen, pingpongballetjes mikken, zaklopen en bowlen (voetballend, gooiend of rollend). Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code.
  • In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen.
  • In het 3e deel worden er spellen gedaan zoals een parcours afleggen waarbij de kids aan het einde met een dobbelsteen moeten gooien om speelkaarten te verdienen. Deze speelkaarten moeten uiteindelijk op de juiste manier neergelegd worden. Er moeten vragen beantwoord worden en er moeten hints en antwoorden bij elkaar gevonden worden. Hebben ze dat allemaal gedaan? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen.
  • In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten!

Liever een ander sportief kinderfeestje? Geen probleem! Onze sportieve en gediplomeerde medewerkers kijken graag samen naar jullie wensen en behoeften. Onze kinderfeestjes zijn zowel binnen als buiten te organiseren. Denk hierbij aan gymzalen en sportvelden.

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 159,99 tot € 199,99 per kinderfeestje (incl. BTW)
Exclusief reiskosten
2 tot 25 kinderen
1,5 tot 2 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland

Gemiddeld een 10,0 uit 10 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Een enorm succes!

Vandaag heeft mijn zoon met 11 vriendjes een escape bootcamp feestje gehad in Haarlem.
Een enorm succes! De combinatie van (sportieve) spelletjes en nadenken was super! De kinderen hebben 2 uur lang plezier beleefd!
De organisatie is top!

Door: Charline

Wat een top feest was het!

Wat een top feest was het. Ons zoontje werd 8 jaar en wij hadden de Escape Bootcamp geboekt. Communicatie was zeer vlot, vriendelijk en duidelijk. Het feestje was fantastisch, origineel en de kinderen waren lekker actief bezig en tussendoor kregen ze wat lekkere hapjes. Zoontje riep zelfs na het feestje ik wil volgend jaar weer. Hartelijk dank!

Door: Judy
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01