tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro kids time weather info home pictures2 flame

Kinderfeestje Escape voetbal - Wij komen bij jullie op locatie

Wat ga je doen?

Ben je op zoek naar een sportief kinderfeestje? Is je kind dol op voetbal, maar is "gewoon" voetballen niet wat je zoekt? Kijk dan eens naar onze Escape Voetbal! Dit sportieve kinderfeestje staat onder leiding van sportieve, gediplomeerde medewerkers. De kids kunnen al hun voetbal skills laten zien bij ons unieke kinderfeestje, maar er is meer nodig! Wij hebben namelijk een Escape aan ons voetbalfeestje toegevoegd waarbij er maar liefst vier verschillende schatkisten geopend moeten worden. Aan de hand van de aanwijzingen die in de eerste drie schatkisten zitten, kunnen ze uiteindelijk de grote schatkist openen waar de hoofdprijs in zal zitten. Hiervoor moeten ze verschillende aspecten van voetbal uitvoeren zoals dribbelen, mikken en penalty schieten, maar ook moet er een tent gebouwd worden, wordt er gevoetbald met blokjes en wordt er gespeeld met ballonnen.

Het Escape voetbal bestaat uit maar liefst 4 delen. In deel 1 gaan we onder andere dribbelen en slalommen, pingpongballetjes mikken, strikes schieten, en blokjes schieten. Zo kunnen de kids een ei vinden met een deel van de code van de eerste schatkist en 2 ballonnen verdienen met delen van de code. In deel 2 gaan we spelen voor de 2e schatkist, Hierbij gaan we op zoek naar verschillende dingen welke op alfabet moeten liggen om achter de 2e code te komen. In het 3e deel wordt er blokjesvoetbal gespeeld in combinatie met kwartet en wordt er een penaltyrace gedaan. Hebben ze de missies van deze spellen volbracht? Dan hebben ze 3 ballonnen verdiend, deze moeten ze op een originele manier zien te knappen. In het 4e en laatste deel moeten ze een tent opbouwen waaruit ze moeten ontsnappen door het kraken van de code van de grote en laatste schatkist. Deze kan gekraakt worden door middel van de dingen die ze verzameld hebben uit de andere 3 schatkisten! 

Het Escape Voetbal duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en kan zowel buiten als in een gymzaal gedaan worden, dit is geheel naar jullie eigen wens. Wanneer je het feestje graag binnen heeft, zoeken wij naar een geschikte gymzaal bij jullie in de buurt, buiten zoeken wij naar een veld en/of speeltuin bij jullie in de buurt. 

Wij zijn inmiddels op verschillende plekken in Nederland gevestigd! Wat ons betreft gaan wij namelijk overal naartoe, maar de reiskosten zijn dan wel voor eigen rekening. Heb je toch liever een vast concept sportief kinderfeestje? Wij hebben unieke concepten zoals bijvoorbeeld onze unieke, sportieve Escape Lasergame Jachtseizoen, Escape Voetbal en Escape Bootcamp! 

Geïnteresseerd in dit kinderfeestje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het kinderfeestje

€ 164,99 tot € 214,99 per kinderfeestje (incl. BTW)
Exclusief reiskosten
4 tot 99 kinderen
1,5 tot 2 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Nederland
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Inclusief prijsuitreiking
  • Inclusief cadeau voor de jarige
  • Inclusief limonade
  • Inclusief wat lekkers
  • Mogelijk vanaf 4 jaar

Gemiddeld een 9,9 uit 5 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
9,6 Prijs/kwaliteit

Het was een groot succes!

Ons zoontje werd 9 en er waren jongens en meisjes op zijn kinderfeestje. De combinatie tussen voetbaltrucjes en het openen van de kisten was erg leuk. Niemand heeft zich verveeld en de tijd vloog voorbij.

Door: Noortje

Super leuk feestje voor mijn 8 jarige zoon!

Op zoek naar een voetbalfeestje op maat? Dan moet je hier zijn. Goede communicatie vooraf, hele leuke begeleiding, afwisselende spellen, kids waren tot het einde van het feestje geboeid. Mijn zoon van 8 wilde alleen maar voetballen met z’n vrienden en dat kreeg hij in spelvorm en opdrachten om kistjes te openen. Echt een aanrader. En dat op het grasveld voor ons huis, als ouders hoef je er niet bij te blijven, maar het is heel leuk om die gasten bezig te zien. Dank jullie we !

Door: Merel
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01