starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Check nu snel wat je tijdens een actief kinderfeestje allemaal kunt doen

Beoordelingen Actief feestje

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,7
Uit 68 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 68

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel geslaagd en actief feestje!

Laurens en zijn collega van One Movement laten de kinderen op een hele leuke manier kennis maken met freerunnen. Ze zijn heel betrokken en aan het einde van het feestje hadden de jongens echt wat geleerd! Tof!

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Topfeestje bubblebal gecombineerd met Archery Attack

Onze zoon en alle kinderen hebben topfeestje gehad. De een vond bubblebal leuker en spannender als de ander. De combinatie met boogschieten was een schot in de roos. Voor ieder wat wils, uitdaging en plezier! De contacten met Alwin voorafgaand aan en tijdens het feestje verliep heel prettig. Hij is flexibel en denkt mee, echt super!
De activiteiten en spelvormen pasten goed bij de leeftijd van de kinderen (8 à 9 jaar) en het moment van switchen tussen de activiteiten voelde hij goed aan! Aanrader hoor!
En Alwin, bedankt!!

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een aanrader!

Mooie locatie voor bruiloften, kinderfeestjes. Kinderen vonden de polder sport activiteiten erg leuk! Een aanrader!

donderdag, 23 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

professionele begeleiding, goed contact met de kinderen, maakt er een mooi feest van!

Wij hebben tweemaal gevraagd een kinderfeest te begeleiden. Zowel het bubble bal feest als de Nerfgame zijn grandioos! Goede voorbereiding, professionele begeleiding (kun je zelf echt niet zo goed) en goed materiaal. Er wordt goed ingespeeld op wie er deelnemen en er wordt een mooi feest van gemaakt. Wij willen niet meer naar grote indoor activiteiten voor een kinderfeest. Dit is persoonlijker, interactiever, flexibeler en een veel leuker feest! Dank voor de leuke begeleiding. Tot volgend jaar!!!

zondag, 22 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Wij hebben in lasergame kist gehuurd voor de verjaardag van onze zoon. De kinderen hebben een geweldige dag gehad.

De kist kwam ruim op tijd aan. Niet duur en kon hem makkelijk omdat alles voorbereid was door de verzender weer terug sturen.

Er zaten zelfs batterijen bij geleverd. Overal was aan gedacht.

Top bedrijf en spel.

woensdag, 18 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en lekker

5 sterren

zondag, 1 maart 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit was echt een fantastisch kinderfeestje!

Wat een fantastisch kinderfeestje was dit! Laurens heeft de kids supercoole tricks geleerd. Laurens kan ook erg goed met kinderen omgaan! Echt complimenten. Ik heb van meerdere kinderen gehoord dat dit het allerbeste kinderfeestje ooit was! En na het feestje gingen ze buiten verder freerunnen! Helemaal geslaagd dus!

dinsdag, 11 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig! Super gaaf en actief kinderfeestje.

Laurens heeft in 1,5 uur de kinderen de eerste beginselen van het freerunnen bijgebracht. Ze waren allemaal heel enthousiast en verlieten met rode wangen de gymzaal bij ons in de buurt. Mooi concept Laurens. Je weet iedereen te enthousiasmeren en te motiveren om alles te proberen! Heel leuk! Bedankt

zaterdag, 8 februari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Service is prima. Alles super geregeld. Extra materiaal in de kist van schroevendraaier tot extra batterijen. Ook een speelkaart voor variatie in het spel.

maandag, 23 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk en goed

We hebben een leuke dag gehad.
De video was fantastisch.

Bedankt en tot de volgende keer.

maandag, 21 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs leuk feestje, en goede begeleiding.

Wat ik als ouder leuk vondt om te zien is dat er niet alleen werd gefreerunt maar dat de kinderen ook allemaal iets leerden. Het is een super mooie locatie en de leraren lieten ook nog spectaculaire dingen zien.
Een echte aanrader!

woensdag, 2 oktober 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heelleuk

Ik vond het heel leuk en super goedkoop

dinsdag, 24 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanrader

Rules heeft vanuit zichzelf de gave om aan te voelen wat kinderen werkelijk nodig hebben. Zijn methode bij B-Better is zeer vernieuwend en een werkelijke aanrader.

maandag, 9 september 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Onze kinderen hebben een onvergetelijk feestje gehad! Heel hartelijk bedankt.

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het kinderfeestje was fantastisch!!

Zo makkelijk en zo goed geregeld. Helemaal top. Ik hoefde me geen zorgen te maken over de bezorging en de guns waren een leuke verassing voor mijn zoontje die 7 is geworden.

dinsdag, 23 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk en goed. Super!

Niet te duur van alles wat

vrijdag, 7 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig pakket!

We hebben genoten van het lasergame pakket. Het leent zich voor leuke en spannende spellen lasergame in verschillende spelvormen.
Wij hebben met leerlingen gespeeld op schoolkamp, binnen, buiten, in het donker en in het licht. Het heeft allemaal zijn dingen voordelen. De aparte activatiegun is goud, dit bespaart een boel 'zelf laden'.

woensdag, 5 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuke ervaring.

Prima service en begeleiding. Ik beoordeel het met een 9

dinsdag, 30 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super goed verzorgd, elk detail klopt, mega pret als resultaat

Fantastisch, een voorbeeld voor veel bedrijven!

donderdag, 25 april 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super leuk en uniek kinderfeestje

Zowel de jongens als de meiden waren razend enthousiast. Wat een geslaagd kinderfeestje was dit. De instructeurs waren vanaf het eerste moment erg enthousiast en vol energie. Onze kids hebben geen moment geklaagd en ik zag alleen maar maar blije koppies voorbij komen springen rennen en rollen. Fantastisch!

Ons zien ze volgend jaar weer terug!

donderdag, 14 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een stoer kinderfeestje op een mooie locatie

Wat een super leuk en enthousiast kinderfeestje was dit. De instructeurs Tony en Rob hebben de kids de tijd van hun leven gegeven. Ze wisten alle kinderen voor zich te winnen en waren enthousiast en betrokken.

Een echte aanrader voor iedereen!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuk actief feestje!

Een leuk actief feestje! Dit was precies wat wij voor ons zoontje voor ogen hadden. Van over obstakels springen en klimmen naar salto’s maken in een schuimbak, erg gevarieerd dus! Een genot om naar te kijken, en de kinderen hebben ook ontzettend veel plezier gehad!

maandag, 8 oktober 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Weekend plezier met Laserguns

Wat een topservice! De Laserguns die we hadden (grotere uitvoering) bevielen erg goed! Gewoon precies wat je nodig had. Wij hadden vrijdagavond een activiteit en zaterdagochtend ook. Gereserveerd voor zaterdag (en daarmee het hele weekend) en we konden er twee momenten van genieten! Echt perfect. Duidelijk communicatie, goed bereikbaar en verzenden ging vlekkenloos! Als er dan toch nog iets beter kon: Een goede gebruikshandleiding geprint in de box erbij zou handig zijn.

Reactie Lightfight:
Hallo Willem,

Allereerst super bedankt voor de lovende woorden. Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van het lasergamen.
Wat betreft de handleiding, die hoort er wel bij te zitten zie ook de pakbon. Excuus dat je de handleiding gemist hebt. Als we het hadden geweten dan hadden we het je nog na kunnen sturen per mail of post. Gelukkig heb je via google wel een handleiding gevonden en heeft het jullie plezier niet in de weg gestaan.

Met vriendelijke groet,
Bernice van Lightfight

donderdag, 21 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Lightfight laserkist

Afgelopen zondag hebben we het kinderfeestje van onze zoon gevierd. We kregen de kist vrijdagavond al. We konden zaterdag rustig uitproberen hoe de pistolen werken. De instructiekaart is erg duidelijk. Ook de verschillende spel varianten zijn handig. Er was 1 deelnemer die lichamelijk beperkter is, maar hij kon hierdoor toch mee doen. Het is fijn dat je niet beperkt bent aan tijd, geen masker op hoeft of vest aan en zelf de locatie kan kiezen. In ons geval lekker dicht bij huis. Kortom wij hebben erg genoten van de laserkist en goede service!!

dinsdag, 12 juni 2018
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Laserfight

Super dat je met laserfight je eigen gang kan gaan. Zoek lekker een eigen locatie en beginnen maar! De communicatie met laserfight gaat heel soepel en de box was ruim op tijd binnen. Het retour verzenden gaat heel makkelijk

maandag, 21 mei 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01