starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Familiedag

Beoordelingen Familiedag ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.405 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1405

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een supergave beleving.

Een absolute aanrader voor mensen die van gave uitjes houden.

vrijdag, 11 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke workshop

30 mei samen met mijn vriendin een workshop gedaan bij Hanneke. Hrt was echt heel relaxt en super veel keuze aan leuke steentjes. Hanneke bracht het heel enthousiast en nam echt de tijd voor ons. Veel leuke voorbeelden, dus ruime keuze en echt het geld dubbel en dwars waard. Het was voor mij de eerste keer, maar ik heb er een hobby bij. Ik ga snel nog een keer :)

maandag, 7 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG

Het was een geweldige middag, Cinty heeft alles uit de kast getrokken wat we maar in chocola konden dippen en daarnaast maakten we vele verschillende soorten bonbons. We gingen met dozen vol chocola naar huis. De kinderen vonden het helemaal geweldig, vooral al het geinen tussendoor (en al het proeven natuurlijk).
Bedankt Cinty, we hebben echt genoten. Zeker een aanrader!

zondag, 6 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een leuke, gezellige, uitdagende activiteit om met een groep te doen!!!

Topactiviteit om met een groep te doen. Je bent samen bezig, maar ook allemaal op je eigen manier.

donderdag, 3 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super

Goed georganiseerd. Fijne uitleg en begeleiding.
Gaaf om te doen.

woensdag, 2 juni 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Duidelijk uitleg en begeleiding tijdens de activiteit. Super ervaring

woensdag, 26 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuke ervaring! Leuke en enthousiaste begeleiding, echt een aanrader!

We hebben het erg leuk gehad! Bedankt!

maandag, 24 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een super leuke dag waarop je vanuit creativiteit samenwerkt.

Deze workshop is een hele mooie manier om kennis te maken met radiomaken. Je merkt hoeveel creativiteit er eigenlijk bij komt kijken.
De studio en begeleiding zijn zeer professioneel en daardoor hebben we een hele leuke show kunnen maken. Bedankt!

maandag, 24 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top service

Wat een service: het pakket kwam mooi verpakt met een handgeschreven bedankkaart en een chocolaatje erbij. Echt een feestje om uit te pakken. Het was ook heel compleet. Houtbrander met verschillende opzetstukjes, een mooie houtvorm, een oefenhoutje, carbonpapier en een aantal sjablonen. Plus nog een uitgebreide handeleiding en producten om bij te bestellen.
Al mijn vragen werden per mail snel beantwoord.
Fijn dat dit soort persoonlijke service nog bestaat!

woensdag, 19 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastische ervaring!

Heerlijk om een uurtje te blokarten op het strand. Marc is een enthousiaste begeleider. Bedankt!

woensdag, 19 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

GEWELDIG, zo leuk gehad!

Het was erg leuk en goed in elkaar gezet!
En bedankt gamemaster8 ⯑

maandag, 17 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ongelooflijk goed gemaakt

Een echte aanrader

zondag, 16 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuk!

Een erg vermakelijke avond gehad. En we waren hier nog blijkbaar goed in ook

vrijdag, 14 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heerlijk dagje uit!

We zijn met ons gezin (kind 5 en 3) naar boerin Bea en boer Tim geweest en hebben daar kunnen leren en kijken hoe melk en asperges geproduceerd en gekweekt worden. Met een heerlijke lunch tussen de koeien was het een leuke dag!

woensdag, 12 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk!

Korte uitleg, snel rijden en 1u was top qua tijd.

dinsdag, 11 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een leuke en gezellige proeverij

Hadden een wijnproeverij thuis met 6 personen. Zelfs de mensen die geen wijn dronken vonden het super leuk. Leuk om de info achter de fles wijn te horen. Zeker een aanrader ⯑⯑⯑ Wij gaan het zeker nog eens doen.

dinsdag, 11 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Onwijs gave middag gehad met de dolenthousiaste Marco!

Binnen een paar uur na ons telefoontje zaten we al op de blokarts. De instructeur zette op de afgesproken tijd de blokarts klaar en na een korte uitleg konden we gelijk aan de slag! De instructeur bleef ons gaandeweg voorzien van tips en liet ons steeds grotere afstanden afleggen! De wind stond die dag perfect en we hebben keihard (letterlijk en figuurlijk) genoten op het strand bij Sint Maartenszee. Mooie bonus: hij maakte een aantal foto's en filmpjes die we achteraf toegestuurd kregen, zodat we onze racekwaliteiten ook aan het thuisfront konden laten zien.

zondag, 9 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke tocht voor het gezin

Hele leuke ochtend gehad met de puzzelskeltertocht samen met onze 2 kinderen van 9 en 11 jaar. Tussendoor lekker kunnen picknicken in de mooie natuur.Een aaanrader voor een gezinsuitje.

zondag, 9 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring! Iedereen heeft super genoten. Na een korte duidelijke uitleg konden we snel starten en heerlijk broezn over het strand!!!

Top

zaterdag, 8 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig ervaring met hilarische momenten

Een top avond gehad met collega's en een unieke ervaring.

donderdag, 6 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig leuke ervaring voor jong en oud

Vandaag twee boerderijen kunnen bezoeken. Maar eerst werden we gastvrij welkom geheten bij de maathoeve. Na de koffie en cupcake op weg naar de eerste boerderij, een melkveehouderij in Heeten. Er werd enthousiast verteld, mochten van alles zien en vragen. Ook erg kindvriendelijk, quiz was een leuke afwisseling. Ze namen de tijd voor je. De boerderijhond had ook nog eens puppy's, dat was een extra verrassing. Na de rondleiding was er een mooie tafel in de koeienstal, tussen de hooibalen. Precies goed voor onze lunch met de smulbox.
De smulbox was een echte aanrader, wat een heerlijke dingen zaten erin. En dan ook nog een glas vers getapte melk, top.

Na de lunch gingen we naar de tweede boerderij: een aspergeboer. Ook daar was het erg leuk om het proces te kunnen zien. De kinderen (en volwassenen) mochten bijv asperges steken. Dat maakt het leuk voor jong en oud. Ook een kopje soep mogen proeven, zeer gastvrij.

Bij beide boerderijen was er veel plezier zichtbaar bij de boeren om ons kennis te laten maken met de boerderij. Ook leuk dat we bij twee totaal andere boeren bedrijven geweest zijn.

Ik zou de expeditie gerust nog eens willen doen als ik dan bij andere boeren op bezoek zou kunnen. Misschien volgend jaar tijdens onze vakantie, want zeker voor herhaling vatbaar.

donderdag, 6 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super initiatief! Inspiratie door bevlogenheid van de boeren!

Geweldige kans om twee verschillende boerenbedrijven te bezoeken en een inkijk te krijgen in het leven op de boerderij. Educatief voor een ieder. Het enthousiasme en passie van de boeren werkte aanstekelijk. Inclusief de smulbox maakte de toer ook nog tot een lekkere belevenis. Doen!

donderdag, 6 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

Wij hebben ontzettend genoten van de Boerderij-Expeditie. Zo leuk om een kijkje te nemen bij 2 boeren bedrijven. Bij beide werden we begeleid door zeer enthousiaste en bevlogen “boeren”! Een echte aanrader, ook met slecht weer!

woensdag, 5 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Genoten van deze workshop!

Een erg leuke workshop! Goede ontvangst, fijne begeleiding en je kunt ook heerlijk je eigen gang gaan als je wilt. We hebben met z’n drieën genoten :-)

dinsdag, 4 mei 2021
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een erg leuk uitje voor jong en oud.

Was een erg gezellige dag om te kijken op 2 boerenbedrijven. De picknick box was erg lekker en ruim voldoende. Echt een aanrader!

maandag, 3 mei 2021

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01