starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame
Familiedag

Beoordelingen Familiedag ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,2
Uit 594 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 594

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben het zeker naar onze zin gehad!!

heel fijn dat onze schoonzus toch mee kon doen ondanks haar handicap. Fijn dat jullie het lastige werk voor haar hebben gedaan.

donderdag, 21 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een super grappig en gekke ervaring!

Want ik Duits ben, ga ik beter op Engels schrijven:
We had a wonderful time with Wilma's film-crew. We were a mixed group of 17 girls and had a great time making the lip dub. The organization of the event was very professional and questions were answered promptly and helpful. Making the clip was thanks to the well done organization very easy on our part (they had funny accessories, costumes, already divided song texts, ...). After finishing the clip, Wilma layered the music and made a credit (as well as bloopers) within a day.
I can only recommend it for everyone who wants to have a blast! Thanks a lot! :-)

woensdag, 20 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Absolute aanrader!

Wij hebben al meerdere keren een skûtsje gehuurd inclusief schipper Dirk. Onwijs leuke ervaring. Naast het feit dat het een professioneel bedrijf is zijn het ook nog eens erg aardige mensen.

dinsdag, 19 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een heerlijke dag op de fiets in Haarlem

Wij hebben een fietstour geboekt met gids voor een bedrijfsuitje. Onder begeleiding van 2 professionele gidsen hebben wij een hele leuke tour gehad in Haarlem. Dank voor de goede zorgen en de leuke tour!

woensdag, 6 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch!

Super leuk om te doen, vooral de afwisseling in verschillende schiet attributen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

één woord perfect

Het is perfect geregeld en een hele goeie opvulling als jij een beetje houd van sportiviteit. Er is keuze uit veel verschillende activiteiten. Achteraf had ik het liefst alle activiteiten gedaan, maar hadden wij hier zelf de tijd niet voor. Echt een super dag!

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel erg leuk, ontspannen

Goed, ik zou dit adre zeker aanraden bij anderen

vrijdag, 1 maart 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

De presentator maakte veel grappen en wist er een top avond van te maken

Top avond!

donderdag, 28 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was echt hilarisch en de strijdlust komt echt naar boven op een hele leuke manier!

Was helemaal goed gegaan.

woensdag, 27 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Waanzinnig swingende workshop met geweldige leider.

Ik zou een ieder deze workshop aanraden... Wat een sfeer.. Super grappig, super swingend.. gewoon super gezellig..

dinsdag, 26 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg gezellige en stimulerende manier om schroom voor schideren te overwinnen en met een leuk zelf gemaakt schilderij thuis te komen!

Gastvrij. Ongedwongen. laagdrempelig. gezellig. helpt je over drempels heen met kleine aanwijzingen en even voor doen, maar niet overnemend. Dringt niks op, maar stimuleert eerder het ontdekken van eigen stijl en smaak.

maandag, 25 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Ontzettend leuk en ontspannend

Vrijdag 22 februari een Workshop glasmozaiek voor mijn vriendin en mijzelf aangevraagd. Hartelijke ontvangst door Hanneke met koffie en wat lekkers. Daarna werd alles uitgelegd en keuze van het te beplakken object gemaakt.
Heerlijk ontspannen bezig zijn en intussen ook gezellige gesprekken gevoerd.
Hanneke gaf tussendoor tips, heel fijn als je het zelf even niet helemaal ziet qua kleur en verdeling.
Wij zijn enthousiast!
Kunstwerk was nog niet helemaal af ( hoe zou dat nu komen ?) maar kregen materiaal mee om het thuis af te maken.
Voor herhaling vatbaar!

maandag, 25 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige middag met leuk resultaat!

Samen met vriendinnen hadden we een leuke workshop en een gezellige middag, ieder is met haar eigen schilderij naar huis gegaan en alle schilderijen zijn ook daadwerkelijk opgehangen, want onder de gegeven begeleiding kwamen we echt tot prachtige resultaten!

vrijdag, 22 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Vrolijk, gezellig en lekker gegeten

Wij hebben met een groep van 30 personen een teamuitje bij ETENBIJDEKUNSTENAAR beleefd en hebben een fantastisch leuke middag gehad. Wij kozen voor duo schilderen. Hierbij schilder je met z'n tweeën aan een doek. Dit alles begeleid door Harold en Cris. Daarna super lekker gegeten. Harold is (ook) een kunstenaar in de keuken. Het was vooral heel vrolijk en gezellig. Zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeker een aanrader!

Gezellige quiz met leuke en afwisselende vragen.

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Perfect georganiseerd!

Wij hebben vorige week de Big Music Quiz gespeeld met onze buurt in het buurthuis. De presentator zorgde voor een leuke sfeer. De opdrachten waren leuk en gevarieerd! Er zat zowel nieuwere als oudere muziek in wat het spel voor alle leeftijden leuk maakte. Het is zeker een aanrader!

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring, niemand had ervaring met virtual reality maar door een zeer goede uitleg van de enthousiaste spelbegeleider werd iedereen snel op weg geholpen. Voor mij en onze collega's was het een zeer geslaagde dag. Al het contact met het bedrijf ging ook super, ik werd snel geholpen en wist zo meteen wat ik kon verwachten

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben een fantastische dag gehad!

Wij hebben een fantastische dag gehad. Prachtig tas mee maar huis.
Wij geven dan ook een dikke 10, en daar hebben Willemien en Esther( statigere) zeker aan mee geholpen.
Dank jullie wel! Linda en Jeanette

donderdag, 21 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Hilarische show!

Ik heb dit uitje verzorgd voor onze bewoners in ons bejaardentehuis. Wij spelen elke woensdag een normale bingo. We zochten eigenlijk een keer een andere variant. Die hebben we gevonden ook!! Wat was dit grappig! De presentatoren zorgde ervoor dat iedereen betrokken werd en zorgde voor een leuke presentatie. Het gaat nog dagelijks over de bingo en onze bewoners doen het liefste elke week voortaan de foute bingo! Grote complimenten naar het bedrijf hoe het georganiseerd is! Het spel is te spelen voor jong en oud en is zeker een aanrader

dinsdag, 19 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

wat een super gezellige middag hebben wij gehad en we nemen iets leuks mee naar huis

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk team uitje gehad , goed georganiseerd.

Het contact met deze organisatie is perfect, ze reageren snel en houden goed contact. Het team uitje zelf was erg leuk, en ook dit is goed begeleid. Dank voor deze leuke ervaring.

maandag, 18 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gezellige avond en veel gelachen!

Leuke vragen! Presentatrice Claudia deed het ook hardstikke leuk.

vrijdag, 15 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat zat dit goed in elkaar!

Alles aan dit uitje was perfect. Het eerste contact met het bedrijf verliep zeer snel en goed. Ik werd vakkundig geholpen door de medewerker en vertelde mij wat het spel inhield. Wij hebben het spel gebruikt op onze teambuildingsdag voor verschillende filialen. Iedereen werkte goed samen en er was een leuke competitie gaande. De spelbegeleiders waren duidelijk en hielpen waar nodig. Alles zat goed in elkaar! ik zou dit uitje zeker aanraden aan vrienden en familie!

donderdag, 14 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een ontzettend leuke en leerzame activiteit voor iedereen!

Lekker aan de slag in teamverband met het bouwen van je eigen zeepkist. Iedereen kan er aan meedoen, zowel creatief als actief. Dit alles onder kundige en enthousiaste begeleiding. Een echte aanrader!

woensdag, 13 februari 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede en vriendelijke communicatie

We hebben The Maze afgelopen zaterdag met een vrienden groep van 9 personen in Gouda gespeeld en wat hebben we genoten! Super leuke opdrachten en goed in elkaar gezet, tijden niet zo gelachen!

dinsdag, 12 februari 2019

Contact

1001concepten.nl

Kanaalweg 17-A, Gebouw B2
3526KL Utrecht

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01