starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox
Familiedag

Beoordelingen Familiedag ideeën

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 1.136 beoordelingen

Beoordelingen 1 - 25 van 1136

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heb erg genoten van de workshop. We konden zelf kiezen waar we mee aan de slag wilden en kregen daar goede begeleiding bij.

9

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Het was een ontzettend leuke ervaring die ook goed is voor de teambuilding.

We hebben the Game gedaan en erg gelachen en gegriezeld!
Het was een ontzettend leuke ervaring die ook goed is voor de teambuilding.
De goede voorbereiding zorgt voor een super ervaring, die lang blijft hangen.

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een unieke ervaring!

Een unieke ervaring! Prikkelend, vreemd, leuk, verwarrend, bijzonder!

maandag, 13 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Goede servies

Het bestellen ging soepel ! Snel binnen en goede servies !

zondag, 12 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Kort samen gevat het spel zit super in elkaar en samenwerking is essentieel

De teamleden wisten niet goed wat ze te wachten stond en speculeerde er rustig op los. De SMS en mail van de dagen ervoor hadden al de nodige verwarring gebracht. Een aantal hadden al voor onderzoek gedaan en wisten dus wat er te gebeuren stond.
Na het spel uitleg gingen we van start. Sommige fanatiek sommige wat terug houdend. Langzaam aan werden er opdrachten ontrafeld en ging de speurtocht los. De combinatie van puzzelen en buiten opdrachten was top. De acteurs zaten goed in hun rol en leverde soms hilarische situaties op.
Wij hadden er voor gekozen om de dag te laten filmen waar niemand iets van af wist. Na afloop werd de film gedraaid wat hilarisch was. Ook de anekdotes die bij de prijs uitreiking langs kwamen waren geweldig.

Kort samen gevat het spel zit super in elkaar en samenwerking is essentieel. Mede door de goede acteurs en de film hebben wij een top dag gehad en is het team nader tot elkaar gekomen. Een echte aanrader.

zaterdag, 11 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wat een ontzettend spannend en goed spel!

Wat een ontzettend spannend en goed spel!
We hebben zo goed mogelijk geprobeerd het bedrijfsuitje geheim te houden, maar met IT-ers was het na het de eerste SMS van een van de personages al uitgezocht! Maar niemand wist natuurlijk wat verder de bedoeling was…
De mysterieuze filmpjes in het begin zorgde ervoor dat iedereen direct op scherp stond en bijna niet konden wachten met het uitvoeren van de opdrachten. Geweldig om te verzinnen hoe je iets gaat vertellen in ruil voor informatie en vreemde gesprekken met de acteurs te voeren.
Tijdens het spel is er enorm gelachen en werd al snel duidelijk dat collega’s opeens heel fanatiek en inventief waren om informatie te krijgen, maar dat was nog niets vergeleken bij het zien van de stiekem opgenomen film na afloop en daarbij de anekdotes van acteurs te horen. Hilarische verhalen!
Over onze specifieke wensen werd niet moeilijk gedaan en is het een personeelsuitje geweest waar nog lang over nagepraat wordt! Het was succesvol en iedereen aan te raden!

vrijdag, 10 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een superleuke, ontspannen en verrassend uitje!

Samen met een vriendin voor haar verjaardag de Bosssche LOL party en theeblaadjeslezing gedaan. Wat heeft Chocolissa ons een leuke ochtend bezorgd! Ik voelde me meteen op mijn gemak! Dankjewel :)

woensdag, 8 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuk uitje

Een hele leuke avond met familie gehad. Veel keus uit beeldjes om te schilderen. Mooi atelier en een gezellige sfeer. Vriendelijke gastvrouw. We komen nog eens terug.

dinsdag, 7 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben met onze vriendengroep een ontzettend leuke middag gehad met waardevolle persoonlijke tips.

Zeer goed georganiseerd!

maandag, 6 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Voor elke leeftijd goed te doen.

Het was geweldig. Handig om alle materialen bij elkaar te hebben. Voor elke leeftijd goed te doen.

vrijdag, 3 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Dit is een unieke, leuke, leerzame en bijzonder mooie ervaring voor een groep vrienden en/of collega's.

Op deze prachtige locatie met Pieter, Rob of Marit de bordercollies Holly, Brick, Scott, Chief, Abby of Quinn heb je gegarandeerd een leerzame en gezellige middag! Ik kan het iedereen aanraden!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam, vertederend, actief, in de natuur, en echt heel leuk!

Vanaf de ontvangst tot aan het vertrek was het een geweldige belevenis. De 'coaches' gaven heldere uitleg en een fijne hartelijke begeleiding. De locatie is prachtig, het werken met de schapen leerzaam (vooral om de groepsdynamiek en het individuele gedrag binnen ons team te zien). En dat alles in een prachtige omgeving!

donderdag, 2 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag

We hebben een spectaculaire, spannende en enorm leuke dag ervaren met ons kantoor in Apeldoorn. Er is veel gelachen, alles zit goed in elkaar, het spel heeft ons bijna tot waanzin gedreven. Geweldig! We hebben echt genoten.

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Deze workshop geeft je in ongedwongen sfeer verrassend veel inzichten voor je team!

Pieter en zijn maatje zijn zeer enthousiaste en professionele workshopleiders. Vanuit een nuchtere blik, geven ze je team de nodige inzichten mee. Geweldig om een middag met je team in de natuur te zijn, gezelligheid te hebben en er ook nog iets van op te steken. Dit is zeker een aanrader!

woensdag, 1 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een online activiteiten bedenken voor collega’s tijdens Corona is niet makkelijk, maar de online workshop fotografie was een schot in de roos. Redmar en Marije hebben dit mogelijk gemaakt! Met veel passie en enthousiasme wisten ze ons mee te nemen in de wereld van fotografie. We hebben in een korte tijd veel nuttige tips en tricks gekregen. De afwisseling tussen theorie en praktijk was goed in balans en er was zelfs ruimte voor individuele/specifieke vragen. Het was leuk om te doen en ontzettend leerzaam!
Ook de communicatie vooraf verliep soepel en prettig. Iedere keer werd ik professioneel te woord gestaan en ontzorgd.

dinsdag, 30 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super leuke manier om een stadstocht te doen!!

We hebben het heel erg leuk gehad bij deze Levend Ganzenbord :-)
Het spel werd begeleidt op afstand via WhatsApp, wat een hele fijne manier was om samen iets te doen. Veel plezier gehad, en onwijs gelachen!

maandag, 29 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad.

Wij hebben dankzij Neverrest met het Social Chaos concept een fantastische middag gehad. Er wordt nu weken later dan ook nog steeds over gepraat. Het wordt voor mij erg lastig om dit succes volgend jaar te overtreffen!

zondag, 28 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer geslaagd

De kinderen hebben zich kosteloos vermaakt.

vrijdag, 26 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leuke ervaring

Leuke opdrachten uitgevoerd in Almere, daarna nog heerlijk wezen eten. Aanrader!

woensdag, 24 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig!

Een prachtige manier om de Veluwe te bewonderen! Wij reden in de avond en hebben zelfs een ree gespot in het bos!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Leerzaam & gezellig en ook nog eens leuk dat je iets mee naar huis neemt!

Wij deden de workshop omdat mijn vrouw jarig was. Joop (de meubelmaker) had zelfs huisgemaakte appeltaart daarvoor meegenomen! Het was ontzettend gezellig: het is comfortabel kletsen met Joop, hij is erg geïnterresseerd en warm. Verder was het ook erg leerzaam en neem je ook nog een mooi eindresultaat mee naar huis!

donderdag, 18 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Veel waar voor je geld

Veel waar voor je geld en supersnelle levering.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor een fantastische dag!

Bedankt voor een fantastische dag! We hebben allemaal genoten er wordt nog regelmatig nagepraat over ‘verdachte’ momenten.

woensdag, 17 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Een zeer geslaagde dag om op terug te kijken

De dag was goed georganiseerd, als organisator heb je er geen omkijken naar en daardoor heb ik ook zelf kunnen genieten van het spel.
Het spel was inspirerend, afwisselend en de bezoekjes van de organisaties werden als zeer prettig ervaren, zeker als we weer een klein zetje in de goede richting kregen.
Medewerkers waren enthousiast en ik heb vanochtend nog wat leuke anekdotes gehoord die gisteren niet genoemd zijn in de afronding.
Kortom een zeer geslaagde dag om op terug te kijken.

dinsdag, 16 juni 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteitverhouding goed

Heel leuk om te doen, kinderen superblij en prijs/kwaliteit verhouding was goed.

maandag, 15 juni 2020

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01