tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Familiedag Provincie Noord-Brabant

Op pad met de familie tijdens het jaarlijkse familieuitje in de Provincie Noord-Brabant

Filter 715 uitjes
Weergave:

Er zijn 715 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Noord-Brabant
Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Fan van Escape Rooms en wil je het nu groter aanpakken? Dan is Escape the City het spel voor jou! Aan de hand van vele raadsels, puzzels, geheimen en codes moeten je team en jij de sleutel vinden en daarmee ontsnappen.

Tonen
Vanaf € 29,- per persoon
10 tot 120 personen
De Biesbosch, Raamsdonksveer
Korte omschrijving

Je wordt ontvangen in Fort Lunet in Raamsdonksveer. Vanuit hier gaan we een tocht maken met onze elektrische TukTuks! Na een pitstop op een zonnig terras gaan we van start met de GPS Biesbosch Tuk Tuk Challenge. Een waanzinnig, leuke outdoor activiteit, inclusief ludieke teamspelen en teamopdrachten.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

In de televisieserie Flikken Maastricht is te zien hoe politiemensen Floris en Eva de ene na de andere moordzaak oplossen. Jullie hebben nu de kans om even in hun huid te kruipen! Dit spel, waarbij je in teams een moordzaak moet oplossen is ideaal als bedrijfsuitje of groepsactiviteit met collega’s of vrienden.

Tonen

Grip op de Situatie - "Slipcursus + Offroad rijden" in de Provincie Noord-Brabant

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 74,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Moordrecht, Nuenen
Korte omschrijving

Met grip op de situatie leer je slippen onder moeilijke weersomstandigheden en overwin hellingen en modderpoelen in een stoere offroad wagen. Combineer veiligheid met fun! Na een lekker kopje koffie of thee op onze locatie in Eindhoven of Gouda, start je de dag met een zeer leerzame slipcursus.

Tonen
€ 12,60 per persoon
Vanaf 10 personen
Hoogeloon
Korte omschrijving

Trek de reusachtige bumperbal aan en spring, loop, bump of val zonder iets te voelen. Twee teams bumpen elkaars tegenstanders, vrienden en collega’s in diverse spellen omver. Tijdens de activiteit kunnen er verschillende spellen gespeeld worden.

Tonen
Vanaf € 55,- per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Denk je dat je alles al weet van je vrienden, collega’s of familie? Met deze Ranking the stars quiz kom je gegarandeerd achter dingen die je nog niet wist. Verbazing, ongeloof en heel veel hilariteit wisselen elkaar af. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ondertussen ook nog genieten van een heerlijk diner.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 6 personen
Oss
Korte omschrijving

Onze locatie heeft bij uitstek een golfbaan om het golfspel goed aan te leren. Wij zijn laagdrempelig, sfeervol, overzichtelijk en hebben een goed ingerichte accommodatie waar alle facetten van het golfspel aangeleerd zullen worden. Onder begeleiding van PGA-Professionals worden op onze golfbaan jaarlijks veel golflessen en clinics gegeven voor iedereen.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Kom bij elkaar voor een paar uur heerlijk ontspannen samen servies beschilderen. Geniet van de gezelligheid van het gezelschap van je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s terwijl jullie aan het schilderen zijn.

Tonen
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Combineer de snelheid van karten met de geur van modder en een buitenparcours en je hebt een waanzinnige activiteit: crosskarten. Dit is een heerlijke bezigheid voor de snelheidsduivels en racemonsters die van de partij zijn op jullie vrijgezellendag, personeelsfeest of teamuitje.

Tonen
€ 55,- tot € 70,- per persoon
4 tot 20 personen
Mogelijk in de provincies: Brabant - Zeeland - Zuid-Holland
Korte omschrijving

Wil jij een keer met leer creatief experimenteren maar wil je niet graag de deur uit? Dan komen ik graag langs bij je thuis of jullie bedrijf.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01