tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Familiedag

Op pad met de familie tijdens het jaarlijkse familieuitje

Maak van de familiedag een topdag

Als je met de familie een gezellig dagje organiseert is natuurlijk het belangrijkste dat iedereen elkaar weer eens ziet en bij kan praten. Maar maak een familiedag of familieuitje extra bijzonder en misschien wel het hoogtepunt van het jaar door naast het samenzijn ook nog een leuke activiteit te gaan doen.

Het is heerlijk om met z’n allen te genieten en een verzorgd dagje te beleven zonder renen, vliegen of koken. Ga een sportieve activiteit doen of de keuken in voor een workshop koken. Doe en zeskamp, of een wandel- of fietstocht met of zonder GPS of puzzeltocht. Op pad met huifkarren, een citygame of een escaperoom. De mogelijkheden lijken bijna onuitputtelijk.

En daarom gaat het iedere familie zeker lukken om in ons uitgebreide aanbod het perfecte familie-uitje te vinden. Start of sluit de dag meteen heerlijke maaltijd, lunch, BBQ, lopend buffet, pannenkoeken of een drie-gangendiner, voor iedere wens is er een optie.

Filter 1519 uitjes
Weergave:

Er zijn 1519 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 49,50 per persoon
Vanaf 5 personen
Eindhoven, Maarheeze, Valkenswaard, Weert
Korte omschrijving

Een superleuk en gevarieerd groepsuitje is de Daf Teambuilding Tour met klassementsproeven in een nostalgische Daf 33 door authentieke Kempische dorpen en afgewisseld met culturele stops.

Tonen
€ 12,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Deurne
Korte omschrijving

Tijdens Tabletgame Kidnapped help je de politie bij een zoektocht naar een vermist persoon. In groepjes van ongeveer 5 personen ga je met een tablet op pad.

Tonen
€ 69,- tot € 139,- per persoon
20 tot 45 personen
Diverse startlocaties in Nederland
Korte omschrijving

Organiseer geheel Corona Proof je eigen VIP muzikaal zeilen event op één van de mooiste zeilschepen van Nederland! Al varend over de wateren in en rond Noord-Holland en Flevoland kun je op unieke wijze met je vrienden op legale wijze met je eigen intieme gezelschap vieren.

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
10 tot 400 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Eens wat anders dan ontsnappen uit een kamer, een Outdoor Escape Game! Lukt het jou en je gezelschap het mysterie te ontrafelen en te ontsnappen uit de stad?

Tonen
€ 39,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Geef een extra dimensie aan jullie creatieve activiteit en ga een dikke dame in 3D schilderen.

Tonen
Vanaf € 22,- per persoon
Vanaf 15 personen
Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen
Korte omschrijving

Café moord gepleegd, dader onbekend! Er is afgelopen nacht een misdrijf gepleegd, in café de Kroon is het lichaam van Christiaan de Wit gevonden. Iedereen die in de buurt van de plaats delict is geweest, wordt gezien als verdachte en mag onder geen enkel beding de plek verlaten.

Tonen

Keuze uit 20 ludieke chocolade workshops in Den Bosch

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,0 uit 3 beoordelingen
Vanaf € 26,50 per persoon
Vanaf 2 personen
Den Bosch
Korte omschrijving

Wij verzorgen een chocolade-experience van ongekende klasse! Wij bieden 20 verschillende ludieke workshops met chocola waarbij heel wat te smikkelen valt, ideaal voor een bedrijfsuitje of als vrijgezellenfeestje. Gezelligheid is altijd aanwezig en er is nooit genoeg!

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Wij organiseren een volledig verzorgde familiedag waar zowel de volwassenen als de kinderen volop vermaakt worden. Beter nog, de kinderen kunnen zichzelf vermaken met het zoeken naar Goud & Edelstenen in een natuurlijke en veilige speelomgeving.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
2 tot 12 personen
Rotterdam
Korte omschrijving

Samen muziek maken op Afrikaanse trommels. Je zal merken hoe lekker je eigen ritme klinkt. Laat die handen maar wapperen en zie hoeveel plezier dat geeft. Onze gezellige studio in Rotterdam Noord staat vol instrumenten: djembés, conga’s, bougarabou, doundoun.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Enschede
Korte omschrijving

Bij het Robinson Event "strijden" verschillende teams tegen elkaar door diverse proeven. Je wordt dus letterlijk "op de proef geteld". Hierbij staat durf, intelligentie, behendigheid en kracht centraal.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01