tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Familiedag Provincie Overijssel

Op pad met de familie tijdens het jaarlijkse familieuitje in de Provincie Overijssel

Filter 485 uitjes
Weergave:

Er zijn 485 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Overijssel
Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Fan van Escape Rooms en wil je het nu groter aanpakken? Dan is Escape the City het spel voor jou! Aan de hand van vele raadsels, puzzels, geheimen en codes moeten je team en jij de sleutel vinden en daarmee ontsnappen.

Tonen

The Last Bottle - Code Kraak spel op locatie in de Provincie Overijssel

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
€ 17,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Er is een alcoholverbod ingevoerd in de stad! Nergens is meer een fles te vinden, en om één van de laatst overgebleven flessen te kunnen openen moet je de code zien te kraken. Een spannend code kraak spel voor vrijgezellenfeesten en vriendenavonden.

Tonen
€ 35,50 per persoon
10 tot 250 personen
Online - Pakketten worden per post verzonden
Korte omschrijving

Bij een mixed media schilderij gebruik je niet alleen verf, maar ook papier en eventueel andere materialen. Je kunt je creativiteit dus helemaal de vrije loop laten en je uitleven op het doek. Je leert de mixed media techniek tijdens deze online workshop. Kies welk dier jullie willen schilderen, en wij zorgen dat alle deelnemers de benodigde materialen in huis krijgen.

Tonen
Vanaf € 35,50 per persoon
10 tot 250 personen
Online - Pakketten worden per post verzonden
Korte omschrijving

Leren schilderen vanuit je eigen huis, dat kan nu met deze online workshop. Via een live streaming krijgen jullie les en legt een docent de basis schildertechnieken uit. Een dikke dames schilderij is een leuke manier om te beginnen met schilderen, en je hebt ook nog eens een vrolijk en kleurrijk zelfgemaakt kunstwerk als het af is.

Tonen
€ 49,50 per team
2 tot 500 personen
Mogelijk in diverse steden in Nederland
Korte omschrijving

Ben je nog op zoek naar een activiteit voor je bedrijfsuitje, vriendendag of familiedag? Dan is deze citygame echt wat voor jullie, want het kan aan elk programma toegevoegd worden. Je speelt in een stad naar keuze en start het spel via een app op het tijdstip dat jullie uitkomt. Een originele en ludieke manier om de stad waar jullie zijn beter te leren kennen!

Tonen
Vanaf € 19,95 per persoon
2 tot 50 personen
Paasloo
Korte omschrijving

Durf jij de uitdaging aan? Ontdek dit gave klimbos midden in een mooi stukje natuur van Nederland. Met 4 parcoursen, 51 hindernissen en 697 meter aan parcoursen tot wel 9 meter hoog! Dit klimparadijs ligt te midden van het Paasloërbos, in de Kop van Overijssel. Op een steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het dorpje Paasloo.

Tonen
€ 21,50 per persoon
10 tot 100 personen
Nieuw Heeten
Korte omschrijving

Een onvergetelijke en gezellig middag of avond beleven met het Ik hou van Holland spel, dat kan in Overijssel! Er wordt er in teams tegen elkaar gestreden onder leiding van een echte Ik hou van Holland quizmaster die diverse rondes uit het alom bekende tv programma met jullie zal spelen. Organiseer jij een bedrijfsuitje, teamuitje, familiedagje of vrijgezellenfeest?

Tonen

Prison Escape At Home - 2 t/m 5 personen per team!

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 12,50 per team
2 tot 999 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Het is ondertussen twee weken geleden dat je op weg was naar het vliegveld. Je zou op vakantie gaan met je partner naar het zonnige Egypte. Maar in plaats van naar het vliegtuig, ben je naar een cel gebracht... Na urenlang ondervraagd te zijn, komt de aap uit de mouw... er is wat gevonden in jouw bagage!

Tonen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in de provincies: Flevoland - Gelderland - Groningen - Overijssel - Drenthe
Korte omschrijving

Voor een heerlijk strandsfeertje en een leuke sportieve activiteit zijn de beach sports een goed idee om te gaan doen tijdens een actief bedrijfsuitje, familiedagje of vrijgezellenfeestje.

Tonen

Schietarrangement - Mogelijk in elke plaats in de Provincie Overijssel

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,7 uit 2 beoordelingen
Vanaf € 23,99 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in elke plaats in Nederland
Korte omschrijving

Schieten als Robin Hood, Indiaan of als een ridder? Jullie gaan je met dit schietarrangement prima vermaken tijdens een sportief vrijgezellenfeest of een origineel bedrijfsuitje.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01