tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite location arrow search home pictures2 flame whatsapp
Meer muziek workshops
Zangworkshop

Beoordelingen voor zangworkshops

Gemiddeld een 9,4 uit 10 beoordelingen

9,4 Beleving
10 Begeleiding
8,8 Prijs/kwaliteit

Muzikale Meet-up Teambuilding - samen zingen en swingen!

Met een brede glimlach uit je muzikale comfortzone!

Fanny heeft met haar muzikaliteit en enthousiasme ons hele team aan het zingen gekregen! Ze voelt aan hoe ver ze kan gaan om iedereen individueel ook uit te dagen en te laten stralen in hun eigen talent. Dit was voor sommige zeker uit de comfortzone, maar de workshop werd door iedereen met een brede glimlach en met veel energie afgesloten!

Door: Noëlle

Neem je eigen CD-single op in de studio van o.a. The Voice!

Met zussen en broer een geweldige dag gehad!

Wat een superleuke ochtend hebben we gehad! In een echte studio en met professionele begeleiding met m’n drie zussen en broer een nummer ingezongen. Een goede uitleg gehad over wat er allemaal kan….een echte aanrader!

Door: Karin

Neem je eigen CD-single op in de studio van o.a. The Voice!

Super leuke middag gehad

We hebben dit als vrijgezellenfeest feest geregeld en hebben een super leuke middag gehad onder een geweldige begeleiding van Ferry.
Met veel enthousiasme, passie en plezier voor het vak wordt alles uitgelegd en geen vraag is teveel. Het eindresultaat was super en de vrijgezel ging met een grote glimlach naar huis (net als de rest), de rest van de avond hebben we het opgenomen nummer al grijs gedraaid.
Bedankt voor de geslaagde opname Ferry!!

Gr Jerry

Door: J Romberg

Muzikale Meet-up Teambuilding - samen zingen en swingen!

De muzikale energizer geeft je energie en een grote glimlach op je gezicht. Een absolute aanrader!

Ons team heeft deelgenomen aan de muzikale energizer. Vooraf hadden we geen idee wat we konden verwachten. Fanny stelt binnen no-time iedereen op zijn/haar gemak met haar humor, enthousiasme en creativiteit. De muzikale energizer geeft je energie en een grote glimlach op je gezicht. Een absolute aanrader!

Door: Carina

Neem je eigen CD op

Vrijgezellenfeest

De cd's en dvd hebben we ontvangen, heel leuk geworden. Bedankt voor de leuke dag!

Door: L. Barendregt

Neem je eigen CD-single op in de studio van o.a. The Voice!

Rotaryclub

Na een eerder succesvol teamuitje met ons team zijn we dit keer met de Rotaryclub Zeewolde naar Mediasaloon geweest. Het leuke van deze studio is dat iedereen zich heel snel thuis voelt en de gêne om te zingen snel vergeet. In plaats daarvan komt het plezier. Door de professionele begeleiding is ook Rotaryclub Zeewolde met een fantastische eigen cd naar huis gegaan. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Door: Rotaryclub

Neem je eigen CD-single op in de studio van o.a. The Voice!

Thermen la Mer

Een superleuke dag om met een groep kennis te maken met de muziekwereld. Even een kijkje nemen in de keuken bij een professionele opnamestudio en je voelen als Rihanna, Beyoncé of Enrique Iglesias.

Met z'n allen ontspannen inzingen, maar dan.... stijgt de spanning in de opnamestudio en zijn de zenuwen van de gezichten af te lezen. Het gaat nu echt gebeuren; het opnemen van het nummer. Wat een fantastische ervaring om samen te werken aan een blijvende herinnering van een gezellige dag!

Door: Thermen

Neem je eigen CD-single op in de studio van o.a. The Voice!

Ministerie van Algemene Zaken

Voor het laatste jaar dat we als project een team vormen, wilden we graag samen iets bijzonders doen, met een blijvend resultaat: Een zelf geschreven en gezongen lied, dat zowel op ons slaat als op degenen waar we het project voor uitvoeren.

Het was in één woord geweldig!

Best spannend om op de dag zelf nog de tekst te maken, en de professionele begeleiding gaf al gauw te kennen dat bij gebrek aan inspiratie 'lalala' echt niet was toegestaan. Maar de sfeer zat er goed in en de songwriter heeft ons er heel vakkundig mee geholpen, terwijl het toch echt onze eigen tekst is.

En dan denk je dat je er bent, als de tekst staat... Het zingen voor een microfoon is in eerste instantie best spannend met zo'n koptelefoon op, maar na een paar keer oefenen is het ongelooflijk hoe goed het dan eigenlijk al klinkt!

Al met al hadden we een heel geslaagde dag, met ontzettend veel lol en een mooi aandenken. Nogmaals dank, Mediasaloon!

X-Factor, here we come!

Door: Ministerie

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01